SEKSTOY REVIEW #293: VAGINAL SPREADER

Naam: Vaginal Spreader – Vaginaspreidende band
Producent: Frisky
Prijs: € 22,95
Materiaal: elastic, nylon, vinyl
Formaat: one size fits alle
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Waar te koop: Easytoys.nl
Het verkooppraatje: ‘Heb je een slaafje die je af en toe niet helemaal goed naar je luistert? Leg haar dan vast in deze vaginaspreidende band van Frisky. De set bestaat uit twee aangetrokken banden rond de billen, die ervoor zorgen dat je slaaf in spreidstand komt te liggen. Zo kun jij haar anaal, oraal en vaginaal bevredigen. Doe alles wat je wilt met je sub, zonder dat ze kan protesteren. Ben je zelf graag onderdanig? Dan kun je je master natuurlijk ook verwennen door hem de vaginaspreider cadeau te geven.’
Is dat ook zo? Nou, nee. Nu niet. Nooit niet.
Score: 1

vaginal spreader

Ik zag dit speeltje helemaal zitten! Als een verrassing voor mijn man zou ik kant-en-klaar op bed gaan liggen, met mijn benen opgeknoopt in dit vaginaspreidende ding, en dan zou hij zo, happeta, kunnen doen wat hij wil (en wat ik wil). Dat was dus de bedoeling en aan de tekst op de site van Easytoys.nl te lezen (ik kreeg dit speeltje van hen opgestuurd in ruil voor een eerlijke review) zou het helemaal goed gaan komen; ‘De 2 aangetrokken banden zorgen ervoor dat je slaaf in spreidstand komt te liggen.’ ‘ Zo kun je haar anaal, oraal en vaginaal bevredigen, zonder dat ze kan protesteren.’ Woehoe!!!! Ik was er klaar voor!

De Vaginal Spreader van het merk Frisky komt in een kek, klein kartonnen doosje. De verpakking ziet eruit alsof je met een setje panty’s te maken en achteraf gezien kun je met een panty precies hetzelfde vagina-spreidende-effect bereiken als met dit product; namelijk geen enkel. De Vaginal Spreader bestaat uit 2 ‘riemen’ die bestaan uit een soort nylon met daartussen een stuk elastiek. Aan 1 uiteinde zit een soort plastic stukje waarmee je de riem kan aanspannen en in het midden van het elastiek zit een stukje nepleer genaaid. Nu is het de bedoeling dat je dat stukje nepleer op een schaamlip legt en dat je dan op de een of andere manier de riem aantrekt. Of zoiets.

Hoe werkt zo’n vaginal spreader eigenlijk?

In het kekke panty-doosje zit nergens een beschrijving. Ook op het doosje zelf vind ik nergens beschreven hoe ik die riemen dan rondom m’n lichaam moet draperen en aantrekken. En ik kom hier niet echt veel verder mee: ‘The neoprene straps secure around the thighs while the labia is placed under the cushion part of the strap leaving the wearer deliciously vulnerable and completely available to be feasted upon.’

Lieve, lieve, lieve, lieve mensen van Frisky. Heeft iemand van jullie deze Vagina Spreader ook daadwerkelijk geprobeerd? Op het plaatje ziet het er heel leuk uit, maar fysiek is dit een onmogelijk iets. Je kunt niet het stukje nepleer/cushion part of the strap op een schaamlip leggen en dan ook nog eens de riem om je been of dij doen en aantrekken. Dan schiet dat flapje er dus vanaf. Ik had dit graag visueel gemaakt voor jullie, mijn lieve lezers en lezeressen, maar aangezien dit een keurig net blog is en ik de striae op mijn bovenbenen en mijn vandaag niet zo zorgvuldig bijgehouden bikinilijn graag privé houd, zullen jullie me op m’n woord moeten geloven; het is lichamelijk niet mogelijk om je schaamlippen te spreiden met deze 2 riempjes! Nu niet. Nooit niet. En dat ligt trouwens ook niet aan mijn voluptueuze lichaam, want het is ook onmogelijk bij vrouwen met maatje 36. Wie heeft dit bedacht????? Oh, wacht! Misschien als je schaamlippen hebt van een centimetertje of 10 lang, dan, dan, dan… dan wil het misschien wel lukken.

vagina spreader 2

Een stukje visualisatie naar de mensen toe

Mocht je je vervelen; ga er dan maar eens even voor zitten. Visualiseer het. Probeer maar eens een riem om je linkerbeen/linkerbil te doen en eentje om je rechterbeen/rechterbil. Blijft dit zitten? Je kunt dus ook een panty door de helft knippen en het proberen. Het gaat niet. Okay, ik ga nu iets doen wat ik normaal gesproken nooit doe, maar het moet! Hieronder zie je 2 totally NSFW foto’s van vrouwen die zo’n Vaginal Spreader dragen. Ze moeten vooral zo blijven liggen en niet bewegen, want anders floepen die flapjes er natuurlijk meteen vanaf.

vagina spreider

Ik dacht dat dit een speeltje was wat mij VAGINA zou spreiden! Dus mijn benen uit elkaar zou houden! Maar dit speeltje is een schaamlip-spreider! En als mijn schaamlippen uit elkaar moeten, dan gebruikt mijn man z’n vingers wel! Of z’n tong! Of anders plak ik er wel een stuk duct tape op! Een schaamlip-spreider? Meest belachelijke product EVER! En op de meest belachelijke manier uitgevoerd ook.

Het was mijn bedoeling om m’n benen uit elkaar te spreiden door middel van ‘iets’ en dat ‘iets’ zou ervoor moeten zorgen dat ik m’n benen niet meer bij elkaar zou krijgen! Maar met een riempje om je benen kun je natuurlijk altijd nog je benen bij elkaar doen als je dat wil. Je kunt je voeten beter gespreid aan het bed laten knopen met een stuk panty! Scheelt je minstens 20 euro.

DE VAGINA SPREADER IS HIER TE KOOP (€ 22,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Tessa schreef:

  Oh wow… Wie bedenkt zoiets? En easytoys zelf geeft zelfs 4 (van de 5) sterren aan dit product.

 2. Mark (Euphoria.frl) schreef:

  Ik denk dat een spreidstang beter z’n werk zal doen… Leuk dat je in elk geval optimistisch begon ;)

 3. laykam schreef:

  Ahum lijkt me toch ook erg onprettig zitten die banden.
  Die moeten zo strak zitten om het op zijn plek te houden dat je schaamlippen plat gedrukt worden.

 4. Ilona schreef:

  Ik denk dat je dan beter een speculum zo’n eendenbek kunt gebruiken
  Dat spreid nog meer.

 5. Sander schreef:

  heb je eigenlijk ook nog ooit een alternatief gevonden hiervoor?

 6. mirthe schreef:

  hallo!
  Even een paar puntjes:
  1. Op de site staat het een schaamlipspreider is, dus niet je benen volledig uit elkaar houdt.
  2. De band mort via de binnenkant van je billen lopen en niet zoals op de 2 plaatjes te zien is aan de buitenkant.

  Misschien het toch nog een keer proberen?

  • Luna schreef:

   Hiii Mirthe!
   Nope, maakt echt niet uit… heb ’t op alle manieren geprobeerd (toen)… je kan beter duct tape gebruiken! :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.