COCKRING SET 3 MATEN – COCKRING REVIEW #408

Ja, ik blijf die L. gewoon steeds wat dingen sturen, want hij schrijft leuk en goed én hij vindt het zelf volgens mij ook wel leuk om af en toe wat te testen! Ik stuurde ‘m een setje met 3 cockringen (die ik weer kreeg van het meisjes van Easytoys.nl) en hieronder lees je zijn review… oh, hij bedacht zelf de titel ‘in de ban van de cockring’! Heel grappig! Net als z’n .gifje. Thanks again L.! En ik zal eens kijken of ik een cockring met trillingen voor jullie kan regelen!

Naam: Cockring Set, 3 maten
Producent: Easytoys
Prijs: € 9,95
Formaat: 3 maten
Gewicht: weegt niks
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘Houd je erectie langer vol met deze set van drie penisringen. Ze hebben alle drie een andere maat, dus er is altijd wel één die jou perfect past.’
Is dat ook zo: Zeker
Score: 8

Dit is een afbeelding van cockring set

Enkele weken geleden ontving ik van Luna een setje met daarin 3 cockringen uit de Easytoys ‘Men Only’-collectie en een Fleshlight Shower Mount. Die Shower Mount heb ik HIER al besproken en het wachten was op een avond samen met V. om de cockringen uit te proberen. Donderdagavond was het zover: V. en ik hadden bij mij thuis afgesproken.

Ik had een stukje voorbereiding gedaan en een dag eerder de set al uitgepakt. Ik had mij trouwens ook een beetje online ingelezen over de geschiedenis van de cockring. Wow. Je kan online weken tijd verdoen met lezen als je zoekt op ‘ancient sextoys’ of ‘the history of cockrings’. Best fascinerend wat je dan allemaal ontdekt! Volgens Chinese oude geschriften maakten ze vroeger de cockring van het ooglid van een geit! Je vraagt je toch af hoe iemand in godsnaam op het idee kwam om dit te doen?!!

 

Luna heeft trouwens al eerder wat meer verteld over het ontstaan en het gebruik van de cockring en dat kan je HIER lezen.

Uitpakparty

Maar waar was ik in het verhaal? Ik heb dus een dag van te voren de cockrings uit de verpakking gehaald. Easytoys heeft het in een net doosje verpakt waarin de gekleurde ringen (in dit geval lichtblauw) door een plastic venster te zien zijn. Het soort doosje waar je ook een accessoire van je nieuwe mobiele telefoon in zou kopen.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik de verpakking van de meeste producten nooit uitgebreid lees, maar ik hoef de meeste producten natuurlijk ook niet voor Luna te reviewen. Dus: ik vind de verpakking van de Easytoys cockring-set degelijk (op een niet oubollige manier) en informatief.

In de verpakking zitten 3 ringen. De ringen zelf zijn van zacht siliconen materiaal gemaakt, voelen aangenaam aan en hebben door de kleur denk ik wel wat speels. Deze Cockring-set van Easytoys kan je trouwens bestellen in de kleuren zwart, blauw en oranje. Door de ringen op de achterkant van de verpakking kan ik trouwens niet meer naar de Olympische spelen kijken zonder hier aan te denken.

Dit is een afbeelding van cockring set verpakking

Als je de ringen uit de verpakking hebt kan je uit 3 maten kiezen; small (3 cm) medium (4 cm) en large (5 cm). Voor de duidelijkheid: de ringen zijn elastisch, de maten hierboven gaan dus over de ringen in niet uitgerekte staat. Nu kan ik wel zeggen dat ik direct de grootste cockring heb gepakt, omdat dat wel de enige maat zal zijn die mij past, maar ik ben gewoon bij de kleinste begonnen.

Passen en meten

Ik ga er vanuit dat de meeste mannen de cockring om de stam van de pik en de ballen zullen doen. Dat was met de kleinste maat voor mij niet te doen, dus ik ging al snel over naar de middelste maat. Daar kreeg ik het wel (met voldoende glijmiddel) mee voor elkaar, maar dit zat te strak en niet lekker. En als er één ding vanzelfsprekend is: als je cockring te strak zit en ongemakkelijk begint aan te voelen (en je bent zelf verstandig genoeg om voor jezelf in te schatten wat lekker strak en wat net te strak is) verwijder dan meteen de cockring!

De grootste maat paste goed en dan snap je gelijk wat de aantrekkingskracht is van het dragen van een cockring; je ballen en pik worden naar voren geduwd, je pik lijkt groter en je blijft hard(er). Maar ja, dit was een test op het droge (ja, ik lees Luna’s review ook altijd en die test ook alles eerst ‘op het droge’) dus ik heb de cockring afgedaan en apart gelegd voor mijn date night met V.

Date night

Op de avond dat V. en ik hadden afgesproken heb ik bewust niks over de ring gezegd. We hebben het gezellig, vreeën wat en toen ik voor de 2e keer voelde dat ik hard werd heb ik, zo onopvallend mogelijk, de cockring om gedaan met wat glijmiddel. Het was voor V. dus een verrassing om even later met haar hand een cockring te voelen en hoe mijn pik en ballen harder en groter aanvoelden.

Ik vond het prettig, het strakke gevoel om de stam van mijn pik voelde goed en ook tijdens het neuken had ik het gevoel dat ik harder was, dieper kon stoten. Maar dat kan natuurlijk ook tussen de oren zitten. Maar… ja, ik vond het lastiger om klaar te komen. En dat vond ik wel prettig. Maar toen V. het als een uitdaging opvatte om mij toch te laten komen was ik er niet lang tegen bestand en kon ik het niet meer inhouden.

Vrij snel nadat ik ben klaargekomen begon de cockring onprettig aan te voelen en heb ik hem afgedaan.

Sinds die eerste keer heb ik samen met V. nog een paar keer de cockring gedragen. En het is een blijvertje. Ook voor de andere twee kleinere ringen heb ik nut gevonden. Dacht ik eerst dat het zonde was om 3 cockringen te kopen als je er maar 1 gebruikt, nu weet ik dat je er meer mee kan.

De medium cockring van 4 cm draag ik soms net achter mijn eikel. Het is even zoeken waar hij het meest comfortabel zit maar als hij op de goede plek zit dan vergroot hij voor mijn gevoel mijn eikel enorm. V. geeft aan dat ze het er mooi en geil uit vindt zien en dat het ook bij het vrijen lekker voelt. Het voelt wel heel strak aan en ik kan het niet te lang verdragen. De kleinste cockring van 3 cm is voor mij te strak. Maar misschien ben ik een watje en kan een andere man meer verdragen.

Eindoordeel

Ik ben dus erg tevreden over deze Cockring-set van Easytoys! De prijs en kwaliteit maken er een leuke cockring set van voor starters zoals ik (ze kosten € 9,95, dat zijn 3 biertjes in de kroeg). Ik ben nu erg nieuwsgierig naar een cockring met trillingen, vooral omdat ik benieuwd ben of dit een toegevoegde waarde heeft voor mij (en V.).

DE COCKRING-SET DRIE MATEN IS HIER TE KOOP (€ 9,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Ier schreef:

  Goede review. Wat ik wel mis: hoe voelde het voor V? Als er iemand is die deze vraag “Ik vond het prettig, het strakke gevoel om de stam van mijn pik voelde goed en ook tijdens het neuken had ik het gevoel dat ik harder was, dieper kon stoten. Maar dat kan natuurlijk ook tussen de oren zitten” kan beantwoorden, is zij het!

 2. Lola schreef:

  Wat Ier zegt! En + 1 voor het gifje.
  Ik denk dat ik ook eens zo’n setje ga halen. Mijn vriend en ik hebben beiden geen ervaring met cockringen en als ik jou zo hoor klinkt wel als iets leuks en spannends waar je toch geen buil aan kan vallen ;).

 1. 20 juli 2018

  […] had ik de vorige keer ook al een set van drie cockrings (cockringen?) gekregen om te testen (zie: COCKRING SET 3 MATEN – COCKRING REVIEW #408). Daar had Luna toen al boven geschreven dat ze zou kijken of ze voor de volgende keer een cockring […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.