SATISFYER MULTIFUN – PARTNER VIBRATOR REVIEW #545

Naam: Satisfyer Multifun 1 en 2
Producent: Satisfyer (Partner)
Prijs: € 44,95
Formaat: 12,5 centimeter x 6,5 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: siliconen
Waar te koop: Maanzin.nl
Verkooppraatje: ‘Het speeltje kan gebruikt worden door koppels als vibrerende cockring, clitorisstimulator, G-spot vibrator, koppel vibrator en tepelstimulator.’
Is dat ook zo: HOU OP MET ME!
Cijfer: 2

Dit is een afbeelding van satisfyer multifun 2 plaatje

Ik kreeg van Satisfyer een tijdje terug een doosje met daarin hun 2 allernieuwste partnertoys. De Multifun 1 (een blauwe) en de Multifun 2 (een roze). Ik klink nu als een enorm verwende trut, maar ik was zelden zo underwhelmed als toen. Ik had een doos met hun nieuwste luchtdruktoys verwacht of een doos met hun nieuwste Satisfyer Vibes, maar deze nieuwste partnertoys? Nee. Die zagen er bij voorbaat al kansloos uit. Ik stond dus niet echt te trappelen om deze toys te testen.


Maar hé, a sextoytester’s gotta do what a sextoytester’s gotta do! Toys testen dus. Ik had hier wel even het lichaam van M. bij nodig, want de Satisfyer Multifun is dus niet alleen vette fun voor mij! Nee, de Multifun is ook fun voor M. alleen! En fun om samen te gebruiken! Wat! Een! Feest! Wij hebben samen de roze Satisfyer Multifun 2 getest en, hahaha, ‘Multifun’! Multifun! Hahaha, what’s in a name! Zelden zo weinig seksuele fun gehad als met deze toy. De blauwe Multifun 1 is trouwens bijna volledig vergelijkbaar met de roze Multifun 2 (iets andere kleur en iets andere pootjes, maar zijn verder volledig identiek) en als je er 1 hebt getest, dan heb je zoiets van; laat die andere maar zitten.

Dit is een afbeelding van satisfyer multifun 2

Ik ga deze review anders aanpakken dan m’n andere reviews. Ik som even snel op wat er allemaal fout is aan deze toys; kut-trillingen, kut-vorm, kut-knopjes, kut-geluid. Zo ongeveer alles dus. Toch zijn er, volgens Satisfyer zelf, ‘more than 14 ways to enjoy’. Deze ’14 ways’ worden in simpele tekeningetjes op de achterkant van de verpakking uitgebeeld.

Dit is een afbeelding van satisfyer multifun verpakking review test

“Schatje, we gaan het doen”, zeg ik.
“Wat?”, vraagt M.
“Ik heb 0,0 zin in het testen, gebruiken of reviewen van deze toy en juist daarom gaan we extra hard ons best doen. We gaan al die 14 afbeeldingen doen. We gaan het doen. Doe het met me. Doe het. Ik ga liggen, ik pak de tekeningetjes erbij en leg je uit wat de bedoeling is, okay? Doe het!”
M. kon niet wachten!

Dit is een afbeelding van multifun satisfyer 2

Way 1: als massage-ding

Dit is een afbeelding de satisfyer multifun van way1
Het heeft mij een paar uur gekost om erachter te komen wat ze daar bij Satisfyer bedoelen met dit plaatje. Ik weet het eigenlijk nog steeds niet, maar ik denk dat ze bedoelen dat je de Multifun kan vasthouden bij z’n pootjes en dat je ‘m dan als massage-apparaat kan gebruiken? Dus niet alleen voor je geslachtsdelen, maar ook bijvoorbeeld voor je nek, schouders, rug? Is dit lekker? Nee, natuurlijk niet! Vooral erg was het toen M. met de Multifun m’n nek probeerde te masseren. Dan komt dit apparaatje ineens wel heel dicht bij je oren en tering, wat een irritant geluid maakt deze toy.

Way 2: als ballen-stimulator #1

Dit is een afbeelding van de satisfyer multifun way2
“Nu moet je ‘m om je pik schuiven met die pootjes naar beneden om je ballen”, zeg ik.
“Kan jij dat niet even doen?”, vraagt M.
“Nee.”
“Ik krijg van dit ding alleen geen stijve hoor.”
Helaas kon ik het uittesten van deze toy dus niet geheel lijdzaam ondergaan, maar moest ik een ietwat actievere houding aannemen.
“Oh, maar dit is niet heel onaangenaam”, zegt M.
“Ja, maar is dat omdat dit ding tegen je ballen trilt of omdat ik ondertussen ook aan je ballen zit?”, vraag ik.
“Ik weet het niet zeker, doe nog eens.”
Conclusie: de Multifun voegt niks toe.

Way 3: als ballen stimulator #2

Dit is een afbeelding van de satisfyer multifun way3
Of je de pootjes van de Multifun nu naar boven of beneden laat wijzen, dat maakt geen flikker uit voor het gebruik van deze toy als ‘solotoy voor piemels’. M. vond het alleen maar leuk en gezellig dat ik op allerlei manieren aan hem aan het friemelen was om te checken of dit standje misschien wél lekker was, maar dat lag dus niet aan de Multifun. Of eigenlijk wel, want deze toy is zo slecht dat je wel aan het friemelen blijft.

Way 4: als ballen stimulator #3

Dit is een afbeelding van way4
Kan iemand mij uitleggen wat het verschil is tussen Way 4 en Way 2? De knijpertjes zitten ietsje anders op het plaatje, maar in de praktijk komt het gewoon op precies hetzelfde neer; oppervlakkige trillingen tegen je ballen. Op zich zou een speeltje met goede trillingen een pijp- of aftreksessie zeker kunnen opleuken, maar nogmaals; deze toy maakt een heel hoog snerpend geluid. Dat geluid wil je niet zo dicht bij je oren hebben (en dat is het geval tijdens een pijpsessie).

Way 5: als G-spot stimulator

Dit is een afbeelding van way5

Eigenlijk had ik een hele review, een hele rant kunnen schrijven over dit plaatje. Over alles wat er fout is aan dit plaatje en over alles wat er fout gaat als je datgene wat er op dit plaatje staat ook in de praktijk brengt. Ze hebben er voor de duidelijkheid maar even bijgezet wat de bedoeling van deze manier van stimuleren is; ‘G-SPOT’, want als je de pootjes van deze Multifun gewoon zomaar in je kut stopt en de boel laat trillen dan weet niemand waar-ie in GODSNAAM mee bezig is!

De pootjes van de Multifun zijn zo ontzettend niet gevormd om in je vagina te stoppen. Het zijn 2 keiharde pootjes, een beetje het uiteinde van de pootjes van een bril, maar dan 5 keer groter, en wie wil er de pootjes van een bril in z’n kut? Ik niet. Het doet pijn, het past niet en dit stimuleert al helemaal niet m’n G-spot. Het stimuleert helemaal niks, behalve dan de geilheid van M., want die wil wel even van dichtbij kijken waar het allemaal fout gaat.

Way 6: als clitoris stimulator horizontaal

Dit is een afbeelding van de satisfyer multifun way6

Misschien is de Multifun wél leuk als clitoris stimulator dan? Nee! Natuurlijk niet! Op dit plaatje is het de bedoeling dat je de pootjes van de Multifun verticaal om je klit heen plaatst! Dit moet je niet verwarren met ‘Way 10: als clitoris stimulator verticaal’, want of je 2 keiharde pootjes met kuttrillingen nu van boven naar beneden of van links naar rechts laat vibreren, ja, dat is een wereld van verschil natuurlijk. Not.

M. en ik hebben wel plezier gehad met het spelletje ‘probeer de klit te grijpen’. Dit lukte niet natuurlijk, want de pootjes hebben een dusdanige onhandige vorm dat er niks tussen kan blijven zitten.

Way 7: als tepel-stimulator

Dit is een afbeelding van way7

“Ja, hier voel ik al helemaal niks van”, zeg ik als hij probeert om een tepel (ik heb hele kleine tepeltjes) tussen de grijpertjes van de Multifun 2 te plaatsen. Het geluid van de Multifun zo dicht bij m’n oren maakt het er allemaal niet beter op. “Hou maar op”, zeg ik. Met 1 lik van zijn tong over een tepel sta ik ineens wél aan. Trillingen tegen tepels; nooit mijn ding geweest. Slechte trillingen tegen tepels; al helemaal een dikke NEE.

Way 8: als ballen knijper

Dit is een afbeelding van way8

“Op het plaatje staat dat ik het velletje van je ballen tussen die knijpertjes moet stoppen”, zeg ik.
“Eh?”, zegt M.
“Ik ga het doen hoor.”
“Ehhhh?”
“Ga maar liggen”
“Ehhhhhhhhhh?”
Het is met de pootjes van de Multifun onmogelijk om een clitoris of tepel te grijpen, dus het spreekt voor zich dat het ook niet heel gemakkelijk is om het velletje van zijn ballen ertussen te krijgen. Na 1 keer proberen moest ik mijn poging staken. AU!

Way 9: als clitoris stimulator tijdens standje reversed cowgirl

Dit is een afbeelding van de satisfyer multifun way 9

Weer een zoekplaatje hoor, maar we zijn eruit gekomen (echt, check dit plaatje eens goed, ik mis hier een paar essentiële lichaamsdelen)! Hij ligt op zijn rug en zij zit bovenop hem, met haar rug naar zijn hoofd (reversed cowgirl dus). Een seksspeeltje dat al klote is als solospeeltje qua trillingen, gaat het nooit ineens wel goed doen qua trillingen als je aan het neuken bent. Gratis tip van mij.

Way 10: als clitoris stimulator verticaal

Dit is een afbeelding van way10

Zie ‘Way 6: als clitoris stimulator horizontaal’. Oppervlakkige trillingen die je op een heel onhandige manier tegen je klit moet zetten. Had ik al vermeld dat je handen gevoelloos worden als je deze toy een tijdje vasthoudt?

Way 11: als clitoris stimulator met de brede kant

Dit is een afbeelding van de satisfyer multifun way 11

De Multifun heeft niet 1, maar 2 motortjes! En die zijn allebei superkut, dus wat mij betreft hadden ze het er bij eentje kunnen laten. Je kunt dus de pootjes laten trillen met knopje 1 en het brede gedeelte aan de onderkant kun je laten trillen met motortje 2 en knopje 2. Nu zijn de trillingen zo oppervlakkig en dit speeltje zo hard qua materiaal dat het eigenlijk niet uitmaakt of je 1 motortje of 2 motortjes tegelijk laat trillen, want de Multifun trilt hoe dan ook kut aan alle kanten.

Way 12: stimulator in standje ongemakkelijk

Dit is een afbeelding van way12

Op het plaatje ligt een vrouw op haar rug. Man tussen haar benen. Haar benen in zijn nek. En dan de Multifun ertussen. Nu kan het aan de lichaamscombinatie van M. en mij liggen (hij dik, ik 43 en niet meer zo lenig als toen ik 18 was), maar dit is sowieso een standje dat niet echt prettig voor ons is. Stop daar een keiharde en gewoon kut-functionerende toy tussen en je hebt allebei zoiets van; waar zijn we mee bezig? AU! Nu staat het standaard missionaris standje niet tussen de ’14 ways to enjoy’, maar ook in standje missionaris is er weinig ‘fun’ met de Multifun. De trillingen trillen niet op de goede plek en het enige wat ik voel is dat er iets keihards tegen m’n venusheuvel aan duwt. AU!

Way 13: duo-stimulator tijdens standje cowgirl

Dit is een afbeelding van way13

Hoe kun je een perfect geil seksstandje verkloten? Door er een hard stuk plastic tussen te stoppen. Zijn ballen worden gecrusht en ik voel 2 harde dingen in m’n venusheuvel duwen. Ook leuk; als je in dit standje op de knopjes wil duwen. Je kan haast niet bij de knopjes en omdat de knopjes zo slecht in te drukken zijn, crush je zijn ballen nog harder. AU! AU! AU!

Way 14: clitoris stimulator tijdens standje cowgirl

Dit is een afbeelding van way14

Nee. Nee! NEE. NEE! Er wordt geen enkele orgasmekloof gedicht door tijdens het neuken een onhandige en slecht trillende toy tegen je klit te (laten) duwen. Zie ook ‘Way 10: als clitoris stimulator tijdens standje reversed cowgirl’.

Conclusie

M. en ik verdienen een medaille voor het zo uitgebreid testen van de Multifun, want eigenlijk wist ik zonder ‘m ook maar tegen een geslachtsdeel te hebben gezet dat dit een heel slecht apparaat is. Dit speeltje is zo fout op zoveel manieren dat het gewoon pijn doet aan mijn sekstoy-minnende hartje! Het enige goede aan deze toy is dat-ie gemaakt is van siliconen, maar verder is echt alles fout. Dus, more than 14 ways to enjoy??? No. Way.

DE SATISFYER MULTIFUN 1 & 2 ZIJN HIER TE KOOP (€ 44,95) >

p.s. Wil je een GOED partnerspeeltje (dus een toy waarvan je samen tegelijkertijd geniet)(ja, de ander zien genieten is ook genieten, I know)? Kies dan bijvoorbeeld voor voor een We-Vibe Unite (iets duurder, maar die doet het wél) (en blijken jullie het niet fijn te vinden om deze toy tijdens het neuken te gebruiken, dan heb je in ieder geval een sekstoy die goede trillingen geeft voor sologebruik).

p.s. Heb je deze review helemaal tot het einde gelezen? Dan heb jij ook een medaille verdiend!

Dit vind je misschien ook leuk...

33 reacties

 1. JJ schreef:

  ik hoef geen medaille voor het aflezen dit was zo vermakelijk geschreven kan me niet voorstellen dat iemand het niet afleest!

 2. Tess schreef:

  Oh man oh man. Jullie verdienen echt een medaille ja. Dit vind ik echt een prestatie. Dat jullie dit gewoon allemaal geprobeerd hebben. Ik kan me er niet toe zetten hoor hahaha! Maar het was wel hilarisch om te lezen!

 3. Betty schreef:

  Oh, een medaille voor het lezen! Wat lief, maar dat was totaal geen straf hoor, erg vermakelijk zelfs!
  En idd een medaille voor jullie voor deze uitgebreide test!

 4. Sandra schreef:

  Als er op maandagochtend een review verschijnt met “hou op met me” in hoofdletters, dan weet je eigenlijk al genoeg als frequente lezer. Maar hè, jij hebt je de valken uit M’s broek gewerkt om dit goed onderbouwd op te schrijven dus natuurlijk lees ik het tot het einde. Ik ga nu taart eten, ik hoop jij ook.
  Thanks babe, be carefull out there.

 5. Marc van Lier schreef:

  Oh mijn god! Ze willen er ook een naar mij sturen voor een review, maar ik denk dat ik hem maar af ga bellen, als ik dit lees.

  • Luna schreef:

   Nou… het testen was al een ramp, maar dan ook nog bijna 2000 woorden schrijven… soort van zonde van de tijd… maar soms moet het! For science! Maar als je ‘m nog kan afzeggen; zou ik doen ;-)

 6. Charlotteg schreef:

  Oh oh wat een revieuw, heb wel gelachen , je verdiend echt een medaille haha!
  Gelukkig zijn er betere speeltjes.
  Bedankt voor je eerlijke verhaal.

 7. Mandy schreef:

  Ja! Eindelijk deze review.
  Heel erg bedankt dat je al deze ellende voor ons hebt doorstaan. Ik had dit speeltje in mijn gewonnen pakket van je gekregen en ik had geen idee wat ik ermee moest doen.
  Ik heb hem lekker laten liggen totdat jij hem uit zou testen
  Je vindt het toch niet erg als ik hem weg ga gooien he?
  Er zaten namelijk ook hele fijne speeltjes in het pakket.

 8. M. schreef:

  Hahaha, onze ervaring was net zo. Wij dachten al dat het aan ons lag. 0 fun en zelfs zo’n frustrerende turn-off dat er zwaar geïrriteerd mee gestopt zijn :’)

  Sorry dat ik ook nog eens extra om jouw review gevraagd heb, haha. Ook sorry voor jouw M.

 9. Nova schreef:

  Respect voor jullie harde werken! *applaus*
  Een prachtige review weer, die ons menschen behoed voor een en al ellende. Dank!

 10. Jet schreef:

  je bent te lief voor deze wereld dat je hem nog een 2 geeft voor de siliconen. Alsof het materiaal nog uitmaakt….

 11. Frank schreef:

  Jeej heb een mediale verdient waar kan ik hem ophalen kut toy met revieuw gelezen✅

 12. Ier schreef:

  Kut speeltje, fantastische review :)

 13. Marjan schreef:

  Ik vind het al knap dat je er nog een review van 2000 woorden van hebt kunnen maken… (en dan niet 2000 keer alleen maar kut speeltje, kut speeltje enz enz) Ik vind dat jullie wel méér dan een medaille verdient hebben…
  Ik ga er wel vanuit dat jullie enorm gelachen hebben bij het testen van dit wanproduct. *grijnssss

 14. Jessica schreef:

  Hele leuke review en eigenlijk grappig om weer eens een echte afkraker te lezen van iets wat op het eerste zicht wel ok lijkt te zijn. ;)
  Dankjewel voor je dappere pogingen er toch iets van te maken!

 15. R. schreef:

  Hilarisch! Duidelijke taal =) Veel is herkenbaar, maar zo rampzalig als jij het omschrijft was het bij ons gelukkig niet, maar echt fijn is anders. Zonder dit apparaat hebben we meer “fun”…

 16. DP schreef:

  Woord van de dag: orgasmekloof!
  Een cijfer 2, dan heb ik meteen zin om de review van het begin tot het eind te lezen.
  Normaal is het merk goed in het goed(koop) kopiëren, lijkt deze dan nog op een andere goedlopende toy of is deze slecht zelf verzonnen?

 17. Mea schreef:

  Ik heb in ieder geval genoten van je heerlijke review! Hulde dat jij je testtaak zo serieus neemt. Scheelt ons weer een miskoop.

 18. Tosca schreef:

  Dat je nog zo’n geweldig vermakelijke review kan schrijven over zo’n kut speeltje is echt bewonderswaardig !!

 19. SRB schreef:

  Tranen van het lachen! Maar auw, wat pijnlijk allemaal! Toppers!

 20. Patrick schreef:

  Je hebt er nog een behoorlijke review van weten te maken . :)

  • Luna schreef:

   Hahahahahaha, nou! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Nou, nee, dus! Of ze moeten bedoelen dat je er uuuuuuren lol mee zou kunnen hebben eventueel, maar verder is-ie KUT! :-)

 21. DiNa's sense schreef:

  Hey! Wij komen geregeld reviews van jou tegen en wij genieten elke keer van de manier hoe je het uitlegt! Ga zo door! :D

 1. 21 april 2019

  […] Meer dan 14 standjes zijn er dus. Je zou zeggen dat er op z’n minst 1 is dat wel leuk werkt. Luna van Climaximaal heeft gedaan wat ik eerst dacht te doen: ze heeft letterlijk alle 14 verschillende mogelijkheden van de Multifun 2 (de roze variant, maar verder is er weinig verschil) getest. Haar leuke review lees je hier. […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.