TRACY’S DOG COBRA: SEXTOY REVIEW

Naam: Tracy’s Dog Cobra
Producent: Tracy’s Dog
Prijs: € 45,99
Formaat: 34 mm breed, 120 mm lang (zo ongeveer dan)
Materiaal: 100% siliconen
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via magneet-USB
Waar te koop: Easytoys.nl
Het verkooppraatje: ‘De Cobra clitoris vibrator is voorzien van luchtdruktechniek en stimuleert ook tegelijkertijd de G-spot en A-spot met heerlijke vibraties.’
Is dat ook zo: Het is eerder een ‘tapping’ vibrator voor de G-spot, een ’tapping’ vibrator voor de clitoris en vibreert tegen je A-spot en JA, dat is een sensatie!

Dit is een afbeelding van tracy's dog review sextoy cobra

Ik zag dat het merk Tracy’s Dog te koop is bij Easytoys.nl. Een merk waar ik al wel eerder over had gelezen (wat zeg ik, er was een periode dat ik bijna elke dag werd geconfronteerd met dit merk op al m’n sociale media-kanalen), maar ik had er nog nooit een speeltje van getest. Dat werd dus de allerhoogste tijd. Ik kreeg de Tracy’s Dog Cobra toegestuurd, een sextoy met 3 motortjes (en dus 3 plekken om je te stimuleren). Hieronder lees je mijn review.

De review die Tracy’s Dog in 1 klap wereldberoemd maakte

Laat ik het eerst even hebben over die wereldberoemde review. Dé review die waarschijnlijk iedereen die wel eens iets seksueel heeft ge-Google’t tegen is gekomen op Instagram, Facebook of TikTok. Deze review werd geplaatst op 11 april 2019 en is inmiddels waarschijnlijk de meest gelezen review op internet en al meerdere keren viral gegaan. Ik plak hier even de review.

Dit is een afbeelding van tracy's dog famous review sextoy

Deze review ging over de ‘Tracy’s Dog Clitoral Sucking Vibrator for Clit G Spot, Dual Stimulation Adult Sex Toys with 10 Suction and Vibration Patterns for Women and Couple (OG)’, althans, zo wordt-ie op Amazon genoemd. Hij is ook gewoon bij Easytoys.nl te koop en heet daar ‘Tracy’s Dog – G-spot & Clitoris Vibrator’ en kost € 44,99 (je koopt ‘m HIER).

De review van @Express7976 heeft geleid tot duizenden en duizenden verkopen en… snap ik eigenlijk ook wel! Een speeltje voor nog geen 45 dollar dat kan zorgen voor zo’n effect? Bring. It. On. Deze dame is dan wel geen expert op sekstoy-gebied, maar als je een review als deze tegenkomt? Lijkt me het aanschaffen waard voor dat geld.

Nu heb ik al een volledig vergelijkbare toy, namelijk de Womanizer Duo. Die geeft ook luchtdrukstimulatie op je klit en trillingen tegen je G-spot én was het eerste speeltje op de markt dat dat allebei kon (and I like to stick to the original). Mijn Womanizer Duo doet het overigens nog steeds heel goed (WOMANIZER DUO – SEXTOY REVIEW). Misschien dat ik ooit nog de G-spot & Clitoris vibrator van Tracy’s Dog review, maar hun ‘Cobra’ sprak me momenteel veel meer aan.

Dit is een afbeelding van tracy's dog cobra dog review

De verpakking en eerste indruk van de Tracy’s Dog Cobra

De verpakking van deze Tracy’s Dog Cobra (en waarschijnlijk al hun producten) is niet echt om over naar huis te schrijven. Gewoon een saai hardkartonnen doosje met ‘Tracy’s Dog’ in het zilver erop. De naam ‘Cobra’ is nergens te vinden, dus waarschijnlijk wordt hetzelfde doosje voor al hun producten gebruikt. Is dat jammer? Ja, ergens wel. Ik zie dan liever een basic kartonnen doosje wat er wel een beetje onderscheidend uitziet voor het merk. Is het erg? Zeker niet! Beggers can’t be choosers en Tracy’s Dog is nu eenmaal een goedkoop merk. Ik denk trouwens dat een wit doosje met gouden letters al een stuk chiquer was geweest, maar goed! In het doosje zit de toy, een magneet-USB-oplaadsnoertje en een paars opbergzakje.

Dit is een afbeelding van verpakking tracy's dog cobra

Het gaat uiteindelijk om de sextoy zelf en die sextoy ziet er op het eerste gezicht echt helemaal top uit. Het is een soort U-vormige toy in het groenig. Het is niet echt groen, eerder groen richting blauw maar ook weer geen turquoise. Ik denk dat de juiste benaming ‘teal’ is.

De Cobra heeft 3 motortjes en dus ook 3 plekken die je kan laten stimuleren en het toffe is; dat kan allemaal afzonderlijk van elkaar. Op de bovenkant van de toy zitten 3 knopjes; eentje om een ‘bolletje’ te laten ‘tappen’ tegen je klit, eentje om een bolletje te laten ‘tappen’ tegen je G-spot en eentje om de bovenkant van de toy te laten trillen tegen je A-spot. Rondom de knopjes zit een gouden ring voor een extra chique gevoel. De Tracy’s Dog Cobra ziet er zeker niet uit als een toy van nog geen 50 euro.

Ronde 1 met de Tracy’s Dog Cobra

Ik noem speeltjes die van alles tegelijk kunnen (en doen) vaak ‘een kermis in je kut’. Ik bedoel hiermee voornamelijk ‘Tarzan-achtige’ sekstoys met ronddraaiende balletjes tegen je G-spot een roterende eikel en een konijntje dat met 2 oortjes je clitoris zou moeten stimuleren. Zoveel verschillende dingen tegelijk dat ik eigenlijk niet anders kan dan klaarkomen, omdat mijn hele klit, vulva en vagina volledig in verwarring zijn over wat er allemaal gebeurd. Dit is dan overigens ook een nogal middelmatig orgasme, m’n lichaam wil er gewoon zo snel mogelijk vanaf zijn.

Dit was zo ongeveer ook het geval bij de Tracy’s Dog Cobra. Ik dacht; ik zet gewoon lekker alle knopjes tegelijk aan en ik zie wel wat er gebeurt. Wat er gebeurde; bij elk knopje dat ik aanzette dacht ik WOW, WOW, WOW en daarna kwam ik klaar. Het was een middelmatig orgasme, gewoon wel leuk, wel lekker, maar TOO SOON, maar wél van een toy met veel meer potentie dan de gemiddelde ‘Tarzan-achtige’. Tijd om het dus wat rustiger aan te pakken.

Dit is een afbeelding van tracy's dog cobra sextoy

Het trillen tegen je A-spot van de Tracy’s Dog Cobra

De trillingen van de Cobra zitten in het uiteinde van de toy. In het gedeelte wat je inbrengt in je vagina dus. Tracy’s Dog zegt dat deze trillingen tegen je A-spot gaan, maar daarvoor is-ie volgens mij toch echt net wat te kort. Je A-spot bevindt zich tegen je baarmoedermond aan, diep in je vagina dus. Ik vind de trillingen van de Cobra echt wel heel erg okay en ze trillen ook heus wel diep in m’n vagina, maar ik heb A-spot-stimulatie ervaren en die gaat toch net even wat intenser (en dus dieper in m’n vagina).

Voor mij is A-spot-stimulatie pas echt fijn en lekker tijdens seks met een partner. Dan ben ik toch net even wat geiler, natter, opgewarmder en dan is m’n lijf ook klaar voor een piemel of speeltje dat dieper in me gaat. De Cobra gaat dus niet zo diep dat-ie m’n A-spot raakt, maar daar zit ik tijdens soloseks ook niet echt op te wachten. De trillingen van deze toy zijn lekker. Behoorlijk diep, al kan het qua trillingen zeker wel dieper. Er zijn 7 vibratiepatronen, waarvan 3 steady. Puur en alleen op deze vibraties zou ik geen orgasme kunnen krijgen, maar het is een leuk en geil opwarmertje. Als je dat ‘tapping’ G-spot bolletje aanzet, dan wordt het een geiler verhaal.

Dit is een afbeelding van tracy's dog a spot stimulatie

Het ‘tappende’ G-spot bolletje

Het blijft moeilijk om uit te leggen wat ‘tappen’ is. Of ‘pulseren’. Ik heb er nog geen goed Nederlands woord voor gevonden in ieder geval, maar het komt dus neer op een bolletje dat op en neer gaat. En in het geval van deze Tracy’s Dog Cobra kan dat bolletje in 3 steady standjes op en neer gaan tegen je G-spot. In het geval van mijn anatomie; ik kon het G-spot bolletje ook perfect op m’n G-spot positioneren in combinatie met de trillingen in de top van de vibrator. ZALIG! Voor mij is ook alleen het tappen van dat bolletje tegen m’n G-spot al heel erg lekker, maar ik heb vaak net wat meer nodig om tot een orgasme te komen. Dat kunnen dus die trillingen in de top van deze sextoy zijn, maar het ‘tappen’ van het bolletje tegen m’n klit is helemaal wat ik wil (voor een snel orgasme).

Dit is een afbeelding van g spot stimulatie tracy's dog

Het ‘tappende’ clitoris bolletje

Iedere vulva is natuurlijk anders en de Tracy’s Dog Cobra kun je niet zo gemakkelijk in een andere positie zetten. Als je ‘m inbrengt kun je ‘m wel dieper of minder diep inbrengen, zodat je ervoor kunt zorgen dat het ‘tappende’ G-spot-gedeelte ook daadwerkelijk tegen je G-spot komt, maar of het ‘tappende’ clitoris-gedeelte dan ook tegen je klit komt, dat kan ik niet garanderen.

Ik kreeg in ieder geval het midden van het ‘tappende’ bolletje niet precies op m’n klit. Was dat een probleem? Zeker niet! Want de zijkant van het bolletje was ook prima voelbaar en zeker in combinatie met de G-spot-stimulatie en de trillingen in de top een perfecte totaal-stimulatie!

Ik had deze toy helemaal geweldig gevonden als ik dat clitoris-bolletje precies op m’n klit zou kunnen krijgen, want dan was alleen die clitoris-stimulatie al genoeg geweest voor een orgasme, want ‘tappen’; ik ga er blijkbaar heel goed op. Maar, nogmaals; iedere vulva is anders en misschien zit deze toy bij jou helemaal perfect. Ook dit clitoris-bolletje tapt, net als het G-spot-bolletje in 3 steady ‘taps’.

Dit is een afbeelding van clitoris stimulatie tracy's dog

Nog even dit

Ik kan een toy natuurlijk niet 100 keer testen voordat ik een review online zet. Ik heb deze Tracy’s Dog Cobra 5 keer gebruikt en ik was 5 keer helemaal happy (understatement). Wel bleef het bolletje dat je clitoris stimuleert de 4e keer ‘vastzitten’. Ik dacht even dat de toy stuk was, maar ik kon ‘m gemakkelijk weer terugdrukken, zodat hij weer ging ‘tappen’. Tijdens het schrijven van deze review heb ik de Cobra even non-stop laten draaien en alle 3 de motortjes bleven het prima doen. Dus kan gewoon

De accu gaat vrij snel leeg, ik denk na zo’n 3 kwartier tot een uurtje. Al valt dat eigenlijk best mee hoor, maar ik zou ‘m zeker iedere keer na gebruik weer opladen. Niks zo kut als lekker genieten van een sekstoy die er ineens mee stopt. Better safe than sorry!

Dit is een afbeelding van sex toy tester reviewer tracy's dog

Conclusie

Ik vind het echt bijzonder dat zulke lekkere speeltjes zo goedkoop kunnen zijn. Hij heeft 3 motortjes en dus 3 functies die afzonderlijk van elkaar heel goed te voelen zijn en afzonderlijk aan en uit te zetten zijn. Als je de 3 motortjes tegelijk aanzet dan is het helemaal een feestje (dat snel afgelopen kan zijn, maar hé, dan begin je gewoon opnieuw). More is more!!!!

DE TRACY’S DOG COBRA IS HIER TE KOOP (€ 45,99) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Get free iPhone 15: https://splaplata.com.ar/uploads/go.php hs=2f1787904e5f969ca40b1e51436cb7ea* schreef:

    fy2rx7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.