SEX TOY TEST #107: MASSAGE SEDUCTIONS SPEL

Naam: Massage Seductions
Producent: Kheper Games
Prijs: € 23,75
Formaat: 280 x 280 mm
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Het verkooppraatje: ‘24 manieren om je partner te verleiden met tedere, verleidelijke en prikkelende massage technieken. Breng sensuele Spa-ervaringen thuis met dit erotische kaartspel.’
Is dat ook zo? Om te janken dit.
Aantal punten: 2/10

massage seductions 107

Okay, het staat aangegeven bij de productomschrijving op www.willie.nl, maar toch vind ik het een zware deceptie dat dit spel in de talen Engels, Spaans, Duits en Frans is en dus niet in het Nederlands. Nu heb ik geen enkele moeite met Engels of Duits, maar toch, maar toch. Als je een spel koopt in Nederland, bij een seksshop met een oer-Hollandse naam, dan verwacht ik toch eigenlijk wel dat gebruiksaanwijzingen van speeltjes in het Nederlands zijn. En als ik een seksspelletje koop, zoals dus dit ‘Massage Seductions’-spel, dan ga ik er vanzelfsprekend vanuit dat ik dit spel in het Nederlands kan spelen.

Met Massage Seductions kun je je talen lekker ophalen

Not dus. Dit spel bestaat uit 24 kaartjes waarop een opdracht staat in 4 talen. Ik vind dit nogal goedkoperig overkomen, maar laat ik het van de positieve kant bekijken; op 1 kaartje staan 4 talen en hierdoor kan je ook je Frans weer een beetje opschroeven. Of je Spaans. Of je kunt het hele doosje meenemen op vakantie en zo die ene leuke Spaanse ober van dat tapasrestaurantje om de hoek van je appartement een geile massage aanbieden in z’n eigen taal. Dat wil toch iedereen? Toch?

BORING as hell

De opdrachten die aangeboden worden op de kaartjes zijn nogal eh, kort en bondig, want ja, jeetje, die opdrachten moesten in 4 talen op het kaartje geschreven worden dus er was maar weinig ruimte hè? De kaartjes met opdrachten voor haar (waarbij hij dus gemasseerd wordt) komen op het volgende neer: Masseer zijn (vul hier een lichaamsdeel in) tot hij ontspannen is en pak dan z’n lul vast. Trek er langzaam aan en als hij wat harder gaat hijgen, trek dan wat harder tot hij klaarkomt. De kaartjes met opdrachten voor hem (waarbij zij dus gemasseerd wordt) zijn ongeveer hetzelfde: Masseer haar (vul hier een lichaamsdeel in) tot ze ontspannen is en steek dan een vinger in haar kut en ga op en neer. Let op haar ademhaling. Zucht.

Bij dit spel zit ook een blikje met een kaars erin en als je die kaars aansteekt, dan ontstaat er een massage-olie. Hartstikke leuk en het stinkt niet eens zo heel erg en je vindt ook een heel handig plastic ijsco-lepeltje in de doos om de massageolie uit het blikje te scheppen. Beetje jammer alleen dat je de massage-olie niet in haar kutje kan gebruiken (dat mag trouwens niet bij de meeste massageoliën). Op bijna elk kaartje staat dan ook: ‘Note that you should wipe off massage oil before you insert fingers inside your lover.’

massage seductions 2

Ik hoef niet uit te leggen dat ik er geen flikker aan vind aan dit spel. Het is niet eens een spel. Het zijn gewoon wat kaartjes met lichaamsdelen (rug, nek, bovenbenen, schouders, voeten, etc.) en je moet wel heel erg inspiratieloos zijn als je niet eens zelf een lichaamsdeel kan aanwijzen wat je wil masseren (of wil laten masseren). Zonde van je geld dus, deze Massage Seductions! Als je dan toch voor een lekkere, uitgebreide massage gaat, koop dan een fles met glijmiddel op siliconenbasis, want dat is wél veilig om te gebruiken in en rondom je geslachtsdelen.

De verkering vindt de kaarten van dit spel overigens wél helemaal top: “Lekker simpel en straight to the point.” Of ik even elke ochtend, middag en avond een ander lichaamsdeel wil masseren (“Maar dan mag je zelf een kaart trekken, dat houdt de variatie erin, schatje.”) om het daarna af te ronden met een happy ending. Nou schatje, wat dacht je van no, nein, non, No, no me gusta!

HET MASSAGE SEDUCTIONS-SPEL IS HIER TE KOOP (€ 23,75) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.