FUCK YOU FACEBOOK, HIER IS DE TATA-TOP

De social media-netwerken Facebook en Instagram hebben een no-nipple-beleid. Dus elke foto waarop een tepel te zien is wordt verwijderd (vaak ook bij twijfel) en soms wordt dan zelfs je Instagram-account of je Facebook-account opgeschort of óók verwijderend (for EVER)! Belachelijk! Zeker als je je bedenkt dat foto’s van kapotgeschoten hondjes, konijntjes, maar ook mishandelde kinderen wél gewoon worden getolereerd op deze platforms.

De dochter van Bruce Willis en Demi Moore vindt dit, net als waarschijnlijk 99,99% van de wereld belachelijk en plaatste op haar Instagram tietenfoto’s met de tekst ‘legaal in New York City, maar niet op Instagram’ gecombineerd met de hashtag #freethenipple. Deze hashtag ging niet veel later viraal en… er werd, met het oog op deze hashtag en actie, een bikini ontworpen. De TaTa-top!

tatatop

De Tata-top is verkrijgbaar in verschillende maten, in verschillende huidskleuren en met verschillende soorten tepels. Wanneer iemand deze bikini draagt lijkt het net alsof diegene naakt loopt (mag niet van Facebook!!!!!) maar in werkelijkheid dus gewoon een bikinietje draagt. AWESOME!! Een bikini kost $ 35,- en daarvan gaat $ 5,- naar een borstkankerstichting! Goed bezig! The breast bikini EVER!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Marjan schreef:

    Geweldig!

  2. jackie schreef:

    Als mijn vrouw zo een lelijke bikni gaat dragen gaat ze maar alleen liggen. En van waar die tieten hype ineens de laatste tijd? IK zie een vrouw bij toch echt liever in een bikini, moet nog iets spannend houden toch?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.