LELO TARA REVIEW (FILMPJE)

Ik ben natuurlijk altijd blij als ik seksspeeltjes opgestuurd krijg en ik had me heel erg verheugd op deLELO Tara, maar hij viel in de praktijk gewoon vies tegen (lees mijn geschreven review: HIER). In het filmpje laat ik zien waarom. Dus… zoek je een partnervibrator? Kies dan niet voor de LELO Tara, maar voor de We-Vibe 3 (ik kan het niet vaak genoeg zeggen)!

Wil je mij gelukkig maken?

Maar alles, alles kan een mens gelukkig maken, een zingende merel, een klik op een link, een vers kopje thee!!!!!! Wanneer je een seksspeeltje koopt, nu of ooit (of een ander product via Bol.com), dan zou je me écht heel erg helpen als je dat doet via een linkje via mijn site! Ik krijg een klein percentage en het kost jou helemaal niks! Daarnaast is het ook nog eens volledig anoniem, dus ik krijg nooit te weten wat je hebt gekocht! Hierdoor help je mij en deze site draaiende te houden! Ik ben je daarvoor heel erg dankbaar en je verdient 100 kusjes en 100 karmapunten!

Easytoys.nl

Maanzin.nl

Bol.com

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Christineleduc.nl

Bdsmstore.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.