SEKS TOY REVIEW #127: NS INFINIT VIBRATOR

Dit seksspeeltje is niet meer te koop! Misschien vind je het leuk om eens een kijkje te nemen bij mijn lijst met seksspeeltjes die ik getest heb en die een 10 hebben gescoord! Dit zijn, vind ik dus, de allerbeste seksspeeltjes van dit moment! Je vind die lijst: HIER! Of neem anders eens een kijkje in mijn online seksshop Maanzin.nl, daar verkoop ik allerlei leuke en geile speeltjes (en die worden de volgende (werk)dag al bij je thuis bezorgd)!

Naam: Infinit
Producent: NS Novelties
Prijs: € 149,95 (13-13-2013)
Formaat: lengte 20 cm, doorsnede 5 cm
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar
Het verkooppraatje: ‘De waterdichte Infinit Oplaadbare Driepoot Vibrator heeft drie poten die u naar eigen inzicht kan buigen in ieder gewenste bocht of hoek. Zo kan iedere poot een ander plekje van uw lichaam stimuleren.’
Is dat ook zo? Dit is heel, heel leuk, ja!
Score 9/10

infinitvibrator1

“WTF”, was het eerste wat ik uitbracht toen ik het doosje met daar de Infinit vibrator open maakte. Meestal laat het mannetje van X-toys me van tevoren weten wat voor nieuws hij me gaat sturen, maar op deze Infinit was ik totaal niet voorbereid. Het is vibrator met 3 poten! En in elke poot zitten vibraties die je apart kunt instellen!

Er zijn al heel veel speeltjes op de markt met 2 motoren (denk hierbij aan bijna alle Tarzan-vibratoren, de JimmyJaneFORM 2 of de We-Vibe), want; gelijktijdige trillingen tegen je clitoris en in je kutje (dus tegen je G-spot) zijn lekker. Als die 2 motoren verschillend vibreren (dus in een ander patroon), dan geeft dat een heel geile sensatie en de meeste 2-motor-speeltjes hebben diverse vibratiepatronen zodat je naar hartelust kun experimenteren. De Infinit vibrator maakt dat experimenteren nóg leuker, want je kunt elke poot op een andere manier laten vibreren. En… je kunt elke poot ook ergens ánders laten vibreren.

infinit vibrator 3

Je kan er dus van alles mee

Voor de lezers zonder fantasie: je kan 1 poot in je kutje en 2 om je schaamlippen/clitoris, of je kan er 2 in je kutje en 1 tegen je clitoris, of 3 in je kutje, of 3 tegen je clitoris, en laten we vooral ook de anale mogelijkheden niet vergeten, waardoor je dus eh, ontelbaar veel mogelijkheden hebt, vandaar ook de naam; Infinit (okay, waarschijnlijk kun je de mogelijkheden wel tellen). Ken je dat gevoel van 2 vingers in je kutje en dan een duim tegen je clitoris? Nou, dat is nu dus ook mogelijk zonder partner, alleen zul je zelf al het werk moeten doen (de Infinit dus vasthouden). De poten van de Infinit zijn dus extreem buigbaar; je kunt ze helemaal ombuigen tot je een soort verwelkte bloem in je handen hebt.

Je kunt de Infinit dus vormen naar je eigen lichaam en dat is het allergrootste pluspunt van dit speeltje. Elke vrouw heeft een ander lijf en sommige Tarzan-vibratoren zitten precies op de juiste plekjes bij de ene vrouw, maar bij de ander komen ze nog niet eens in de buurt van de clitoris of G-spot (want elk kutje is dus anders en de clitoris zit dan wel bij elke vrouw ergens bovenin tussen haar schaamlippen, maar de afstand tussen de vaginaopening en die clitoris is bij iedere vrouw anders). Met deze Infinit vibrator heb je dus een DIY Tarzan in handen. Dat is geil en deze feature krijgt van mij 100 punten.

infinit vibrator 2

De trillingen van de Infinit vibrator zijn mwaaaooh

De trillingen zijn alleen, helaas, niet diep. Zelfs een beetje oppervlakkig, middelmatig. Er zitten 3 knopjes op het handvat (dat overigens heel erg zwaar is, maar dat is prettig, want hij ligt daardoor heel stevig in je hand). Elk knopje correspondeert met een poot en je kunt de trillingen afzonderlijk van elkaar laten trillen. Dus 1 poot kun je bijvoorbeeld steady laten vibreren, terwijl je 2 andere 2 poten in een patroon laat trillen. En al zijn die vibraties oppervlakkig; de vorm van dit speeltje maakt (voor mij dan) het gebrek aan diepe trillingen helemaal goed. Met andere woorden; ik kon hier gemakkelijk van klaarkomen, omdat er zowel clitoraal, vaginaal als anaal ‘iets’ gebeurde (that does the trick sowieso altijd bij mij). Maar als ik de Infinit puur en alleen op mijn clitoris zou laten trillen, dan zou ik niet tot een orgasme komen.

Check m’n video:

Dan een groot minpunt: de Infinit is bloody fucking duur, € 149,95. Is hij dat waard? Ja, vind ik wel. Als de Infinit het tenminste een paar jaar doet (of levenslang) en niet tussentijds stopt met trillen in 1 van de poten, dan is dit een speeltje waar je veel plezier mee kan (blijven) hebben.

DE INFINIT VIBRATOR IS NIET MEER HIER TE KOOP >>

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.