SEX TOY TEST #16: EUROPE MAGIC WAND

Naam: European Magic Wand
Producent: Europe Magic Wand
Prijs: € 134,90
Formaat: 330 mm lang x 60 mm (kop)
Waar te koop: Easytoys.nl
Batterijen/oplaadbaar: 220V (blijft met stekker in stopcontact dus)
Het verkooppraatje: ‘De Cadillac onder de vibrators.’
Is dat ook zo: Hell FUCKING Yeah! Wat een sterke vibrator is dit!!!
Aantal punten: 10/10

Dit is een afbeelding van europe magic wand EMW

Wegens het dagelijks (nou, vooruit, wekelijks) succes van mijn Europe Magic Wand hier de review die ik al eerder schreef! Want de Europe Magic Wand (de Europese variant van de Hitachi Magic Wand (niet meer in NL te koop)) is en blijft top en is het eerste speeltje in het #365sextoys project dat een dikke 10 krijgt.

De Hitachi is goed, maar de Europe Magic Wand is beter

Als iemand mij een tijdje terug had gevraagd of er nog iets te verbeteren viel aan de Hitachi Magic Wand had ik volmondig en ook met grote zekerheid gezegd: ‘neen’. De Hitachi Magic Wand is namelijk mijn old time favorite en ook écht het enige speeltje dat ik wekelijks gebruik. Het is vooral het enige speeltje dat ik alleen gebruik. En met ‘alleen gebruik’ bedoel ik: als ik in m’n eentje achter de computer zit en geile filmpjes van als worstjes opgeknoopte vrouwen bekijk die zelf ook bewerkt worden met zo’n Hitachi (ja, ik ben een groot fan van de site www.kink.com).

Maar vorige maand kreeg ik een mailtje van een dame uit Denemarken die de Hitachi Magic Wand had improved en helemaal klaar had gemaakt voor deEuropese markt. Mijn eerste gedachte; hoezo, klaarmaken voor de Europese markt, wat mankeerde er aan de Amerikaanse variant dan? Nou, een heleboel, volgens de Deense dame.

Dit is een afbeelding van luna sextoytester met de europe magic wand

De Europe Magic Wand is veiliger

De belangrijkste reden, and I quote: ‘It does not meet the European safety-standards, and thereby its not legal to sell – and for a good reason! It’s not safe!’ Oh, My God! De XXXL-microfoon-vibrator die in Nederland verkocht heeft dus geen CE-keurmerk, vertelde de Deense dame. Hier in Europa hebben we namelijk 230 volt en in Amerika 110 volt en om een Amerikaans elektrisch apparaat hier te laten werken heb je dus een omvormer/adapter nodig. Wat de Deense dame nog meer vertelde: ‘It’s funny… NO-ONE would accept to buy a blender, that is not CE-approved… but putting an unsafe 230V vibrator on your intimate parts – no problem??’ Nogmaals: OMG!!! Had ik al jaren en jaren een niet veilige vibrator tegen m’n klit aangehouden? De horror! Al valt het volgens mij allemaal wel mee, want de Hitachi Magic Wand die hier in Nederland verkocht wordt, komt met zo’n omvormer/adapter die wél het CE-keurmerk heeft. Dus geheel onveilig was het niet om de ‘Amerikaanse’ versie te gebruiken. Denk ik. Ik heb in ieder geval nooit problemen gehad en trust me, mijn Hitachi heeft overuren gedraaid.

Maar!

Ik kreeg de Europe Magic Wand toegestuurd en ik ben stiekem toch wel vreselijk onder de indruk. Hij is dus CE-approved, en dus veilig, maar dat kan mij eigenlijk weinig schelen, want een vibrator moet gewoon knallen en als er eventueel een stop uit de stoppenkast knalt; goed bezig!!! Wat wél een voordeel is van het ‘klaarmaken voor de Europese markt’ is dat er geen loodzware (kilootje) omvormer/adapter meer aan je vibrator hangt. Hij kan dus rechtstreeks in het stopcontact. En nog zo’n leuk extraatje; de afstand tot dat stopcontact kan 236 centimeter zijn (de Amerikaanse Hitachi heeft een korter snoer en je zal maar net die paar centimeter nodig hebben als je bijvoorbeeld even op het balkon wil staan met een vibrator tegen je klit).

Dit is een afbeelding van de verpakking van de europe magic wand

Makkelijker schoon te maken

Nog een voordeel; de Europe Magic Wand heeft een afneembaar kapje! Het klinkt zo ontzettend logisch en het is ook echt een verbetering ten opzichte van de Amerikaanse Hitachi; je wil je seksspeeltje goed kunnen schoonmaken. Het afneembare kapje kan je dus gemakkelijk, eh, van de Europe Magic Wand afhalen en onder de kraan houden. Hartstikke hygiënisch dus!

Nog een voordeel, maar dan hou ik op, want ik vind dat elke vrouw die dit leest allang zo’n vibrator besteld zou moeten hebben; de Europe Magic Wand heeft 6 standjes waar de Amerikaanse versie er maar 2 heeft. De Amerikaanse versie gaat dus hard of megahard, maar de Europe Magic Wand kan ook nog wat standjes zachter en dat is soms best wel lekker. Heel lekker! Heel, heel, heel, heel lekker. Want de trillingen van de Europe Magic Wand zijn nergens mee te vergelijken. Je hoeft het ding maar een minuut tegen je klit te houden en dan kom je al klaar en het is gewoon een briljant apparaat, dat zeg ik niet alleen, dat zeggen kenners all over the world en je moet het een keer geprobeerd hebben, echt, trust me. Okay, nou hou ik echt op.

Heb je ‘m nou nog niet besteld????

Het enige nadeel van de Europe Magic Wand is dat ze beter is dan de Amerikaanse versie (ik vroeg me af of dit speeltje nou een hij of een zij was, maar de Deense dame zei: ‘Personally – I think of it as a ‘her’ – the queen of vibrators!’ en ik geef de Deense dame gelijk). Ik moet afscheid nemen van mijn trouwe, oude Hitachi Magic Wand. Met toch wel een beetje pijn in m’n hart. Maar there is a new queen in my bedroom; the Europe Magic Wand.

DE EUROPE MAGIC WAND IS HIER TE KOOP (€ 134,90) »

p.s. Wil je een langer item lezen over alle wand vibrators die ik heb getest? Dat kan hier: WELKE WAND VIBRATOR IS DE BESTE? In dit artikel vertel ik je over de verschillen tussen bijvoorbeeld de Europe Magic Wand en de Hitachi, maar ook de DOXY en de Fairy komen aan bod!

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. JT schreef:

  2 put some things into perspective:
  De orginele Hitachi is FDA approved. Komt uit Amerika waar een claimcultuur heerst van heb ik jou daar. Alle in NL verkochte spannings omvormers zijn CE -goedgekeurd. Dus Deense vrouw reageert beetje overtrokken.

 2. Remco en Paula schreef:

  Ik heb deze online besteld als verassing voor Paula,
  Wij geven elkaar om de beurt een erotische massage en daar gebruiken we nu ook deze EMW.
  in het begin schrok ze enorm van de grote.
  ik heb ook de opzet stukken erbij besteld.
  de enigste die Paula nu lekker vind is die met de g-spot.
  Ook Paula krijgt alleen maar orgasmes door clitoraal stimulatie.
  Ze was eerst afwijzend toen ze de EMW voor het eerst zag, maar binnen 5 seconden verkocht. sindsdien gebruiken we hem continu, wij zijn al 16 jaar samen maar ik heb Paula nog nooit zo intens zien klaarkomen als met de EMW..
  echt een aanrader.

  gegroet Remco en Paula

 3. Claire schreef:

  Onlangs een frequent bezoeker geworden van deze site en uitgebreid alle wand vibrator reviers gelezen maar ik ben eruit!! Dank je wel Luna

 4. Eddie schreef:

  Een fijne machine maar helaas overleden na 8 maanden door kortsluiting. Kennelijk was deze niet zo waterdicht en dan bedoel ik niet afspoelen of in een bak met water leggen :(:(

 1. 25 oktober 2013

  […] review van de Europe Magic Wand is HIER te lezen. En mijn filmpje over deze top-vibrator kun je HIER […]

 2. 26 maart 2014

  […] review van de Europe Magic Wand is HIER te lezen. En mijn filmpje over deze top-vibrator kun je HIER […]

 3. 16 april 2014

  […] haal en dan heb ik ‘m nog niet eens getest! De Captivation is een liefdesbaby tussen een Wand-vibrator (maar dan zonder trillingen) en de Sqweel (en die was ook al behoorlijk middelmatig). Wat […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.