FIFTY SHADES OF J.T

shades-of-JT
Het werd de allerhoogste tijd dat dé mannenspeeltjestester van Nederland ook maar eens een eigen cartoon zou krijgen! Dus… zie hier; mister J.T. himself! De tekening is wederom gemaakt door huistekenaar Peter van de Wiel (waarvoor mijn eeuwige dank) en J.T. heeft laten weten dat hij druk aan het testen is en dat er flink wat reviews aan komen! Ook ik ben druk aan het testen (Fun Factory is met een G5 vibrator uitgekomen) (heb ik getest) (en ik heb nog 20 andere speeltjes liggen die ik nog niet of half getest heb) (drukdrukdruk).

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Marjan schreef:

  Geweldig! Nou ja, alleen jij kan momenteel zeggen of de tekening erg lijkt, maar het ziet er wel heel erg leuk uit zo!

 2. Gina schreef:

  Wat een leuk cartoon! Die heeft J.T. wel verdiend denk ik zo. :)

 3. DeArie schreef:

  Fancy hoor J.T. !

 4. J.T. schreef:

  Ik mis alleen mijn 6-pack….whahaha
  en ja, ik ben van alles aan het testen, en nu de zon weer schijnt zal het schrijven ook wel weer wat beter gaan. 2 b continued…….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.