SEX TOY TEST #161: SAFE SENSATION

Dit seksspeeltje is helaas niet meer te koop! Maar neem eens een kijkje bij mijn LUNA’S TOP 10 BESTE SEXTOYS ALLERTIJDEN, daar staat vast wel iets goed en geils voor je tussen! Of ga meteen naar Easytoys.nl, de grootste online sexshop van Nederland met een ontzettend uitgebreid assortiment aan sextoys!

Naam: Safe Sensation
Producent: Safe
Prijs: € 9,95
Formaat: 10 x 4 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Het verkooppraatje: ‘De Safe Sensation is een toy om samen te gebruiken, speciaal ontworpen om haar nog meer te stimuleren tijdens de seks. Door het ontwerp van de Safe Sensation wordt de clitoris extra gestimuleerd, terwijl het onderste gedeelte van dit speeltje werkt als een cockring. De Safe Sensation heeft een gebruiksduur van ongeveer 40 minuten.’
Is dat ook zo? Nee
Score: 1

safesensation

De verpakking van de Safe Sensation lijkt op de verpakking van een condoom en dat is ook precies wat het merk ‘Safe’ wil bereiken; de Safe Sensation is namelijk een wegwerp-speeltje, dus… na gebruik (of eigenlijk na 40 minuten) doet het speeltje het niet meer en dan heb je er ook niks meer aan. Dan moet je ‘m dus weggooien. En… dan vind ik € 9,95 best een hoop geld.

Wanneer ik de Safe Sensation uit de verpakking (de Safe Sensation zit in een doosje en in dat doosje zit weer een plastic zakje en in dat plastic zakje zit het speeltje) haal komt een lichte brandlucht me tegemoet. Ik ben een hoop chemische geurtjes gewend, maar deze kende ik nog niet. De Safe Sensation ruikt naar net uitgeblazen kaarsjes, naar Nieuwjaarsnacht 0:10 en naar lucifers en neen, dat is niet echt heel opwindend. Nergens op de verpakking staat waar de Safe Sensation van gemaakt is, maar een rondje op internet leert me dat-ie van ABS is. Hmm… normaal gesproken is ABS hard plastic en dit speeltje is wel degelijk van zacht plastic! Zouden er weekmakers in zitten? Zo te ruiken wel en om die reden test ik dit speeltje 1 keer, maar daarna gooi ik ‘m meteen weg. Oh, wacht, dat was ook de bedoeling, want het is een wegwerpspeeltje (dus de batterijen zijn niet vervangbaar)! Zouden de fabrikanten daarom hebben bezuinigd op (veilige) materiaalkosten? Ook geinig; de Safe Sensation heeft een houdbaarheidsdatum! HAHAHA! Dus na juni 2016 doet de batterij het niet meer! HAHAHA!

safesensation2

De Safe Sensation is een cockring en een clitoris-stimulator in 1, al is het niet echt een cockring, maar meer een halve cockring. En wat heb je aan een halve cockring? Niks! Het is dus de bedoeling dat hij de Safe om z’n pik heen vouwt, maar omdat de ‘armen’ van de Safe Sensation buigbaar zijn krijg je ‘m nooit echt heel strak om z’n lul! En… lieve mensen, daarom is een cockring ook helemaal ROND en niet half-rond! Met andere woorden; een leuk setje neuken met de Safe Sensation zit er niet in, want de Safe Sensation valt steeds van z’n pik af. Jammer joh! Maar… dankjewel voor het meetesten lieve echtgenoot van me!

safesensation3

Moet ik het nog over de totalitaire yukiyuki-trillingen hebben? Ik denk dat ik nog nooit een speeltje heb gehad waarbij de trillingen zo werden geabsorbeerd door het materiaal. Ik denk dat ik 24/7 met de Safe Sensation in m’n slipje kan lopen en dan nog zal er geen geile gedachte in me opkomen. De afwas, de was, stofzuigen, de ramen zemen? No problem!

Dus… lieve mensen! Je zoekt een cockring? Good for you! Lees even het stuk ‘LORD OF THE COCKRINGS‘, dan weet je waar je op moet letten als je een cockring koopt. Want dan koop je dus een meteen een goede! De LELO Bo bijvoorbeeld (mijn review hierover lees je: HIER). Maar… je zoekt een leuk geinig en héééél goedkoop cockring-achtig dingetje? Bestel dan de Safe Vibraring (van hetzelfde merk) (en ook yukiyuki) (ook wegwerp) (maar die blijft tenminste zitten) (en is 5 euro goedkoper).

DE SAFE SENSATION IS NIET MEER TE KOOP >>
 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.