JIMMYJANE FOCUS VS ZUMIO VLOG

Jajajajajajaja, lekker chaotisch weer! Maar ik moest gewoon even een vlog maken met die JimmyJane Focus voordat ik ‘m in een bak gooi om nooit meer tegen te komen!! Ik heb een tijdje niet gevlogd omdat ik nog steeds met een opgezwollen wang zit na mijn eenzijdige fietsongeluk een paar weken terug! Ik krijg dinsdag een echo om te kijken wat er nu precies aan de hand is… Make-up maakt een hoop goed, maar ik blijf een scheef bekkie houden! Ach, er zijn ergere dingen in de wereld! Zoals de teringherrie van de JimmyJane Focus bijvoorbeeld!

Wil je mij gelukkig maken?

Maar alles, alles kan een mens gelukkig maken, een zingende merel, een klik op een link, een vers kopje thee!!!!!! Wanneer je een seksspeeltje koopt, nu of ooit (of een ander product via Bol.com), dan zou je me écht heel erg helpen als je dat doet via een linkje via mijn site! Ik krijg een klein percentage en het kost jou helemaal niks! Daarnaast is het ook nog eens volledig anoniem, dus ik krijg nooit te weten wat je hebt gekocht! Hierdoor help je mij en deze site draaiende te houden! Ik ben je daarvoor heel erg dankbaar en je verdient 100 kusjes en 100 karmapunten!

Easytoys.nl

Maanzin.nl

Bol.com

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Christineleduc.nl

Bdsmstore.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Uny schreef:

  Zumiooo 2?? Sinds wanneer heeft zumio een 2e variant??? Ik wil zo graag een zumiooo

 2. Sandra schreef:

  Wat. Een. Lawaai.
  Leuke vlog trouwens, lekker chaotisch inderdaad.

 3. Wenn0s schreef:

  Dubbel gelegen van t lachen! Heerlijke vlog, maar jeej wat een herrie!!!

 4. D schreef:

  Super leuk om weer eens een vlog review te zien.

 1. 21 januari 2019

  […] toytester Luna heeft een videoblog gemaakt, waarin ze de Jimmyjane Focus vergelijkt met de Zumio. “Ach, er zijn ergere dingen in de wereld! Zoals de teringherrie van de JimmyJane Focus […]

 2. 12 januari 2022

  2rivulet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.