HAPPY PENGUIN AWARENESS DAY!!!

Dit is een afbeelding van satisfyer penguin vibrator op luchtdruk
Het is vandaag, 20 januari, Penguin Awareness Day! I kid you not! Lees HIER maar. Dus lieve mensen, mag ik jullie voorstellen aan de Satisfyer Pro Penguin – Next Generation?? Een superschattige luchtdrukvibrator met een strikje erom! Hij heeft 11 standjes, een uitknop, je kan heen- en terugschakelen, hij is oplaadbaar, hij is waterproof en… hij is gewoon SUPERTOF!!! Ik ben normaal niet zo van het ‘koop NUNUNU’, maar dit is echt een goed speeltje én sja, als het ‘Penguin Awareness Day’ is… ik moest de grap wel even maken!

DE SATISFYER PRO PENGUIN IS HIER TE KOOP (NU € 39,90) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Carmen schreef:

  Ohh.. zal ik hem dan toch kopen? Of z’n zus satisfyer pro 2 (even duur). Of tóch beter doorsparen voor de originele zoals ik van plan was? Twijfels!

  • Luna schreef:

   Hij is echt heel goed… ik kan er niks anders van zeggen… een Womanizer is ook goed, maar ik voel zelf eigenlijk geen verschil in werking (behalve dan als er geen zachte standjes op zitten, of als je geen standje terug kan)…

 2. Marjan schreef:

  Ik ga stuk om de foto….. heerlijk!

 3. Wenn0s schreef:

  Haha, t is dat mn womanizer t nog perfect doet, anders had ik deze zeker aangeschaft!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.