IN HET NACHTKASTJE VAN… W. en M.

Naam: W. en M.
Leeftijd: 58 en 55
Relatie: gehuwd en monogaam (dat deel is wel een beetje saai)
Beroep: onderwijs en bouw

Dit is een afbeelding van in het nachtkastje van w en m seksspeeltjes

Hoe staat het met jullie seksleven?
Ons seksleven is prima, maar de frequentie is met het vorderen der jaren wel wat veranderd. Het is het verhaal van de pot met bonen. In de eerste vijf jaar iedere keer dat je seks hebt een boon in een pot doen. Daarna elke keer als je seks hebt er één uithalen. Krijg je de pot dan ooit nog leeg, of kan je er beter soep van maken???

Wanneer kochten jullie je eerste sekstoy?
Het eerste seksspeeltje is gekocht in Amsterdam, toen M. een keer een lang weekend weg was. In een seksshop in de Reguliersbreestraat, vlakbij bioscoop Tuschinsky. Ik wilde haar verrassen en vond het ook beste wel spannend om dit aan te schaffen. Ook benieuwd naar haar reactie, maar dat was na enige schroom toch meer dan goed. Het was voor die tijd het meest gangbare product. Een witte massagestaaf met joekels van batterijen. Jaren plezier van gehad.

Hoeveel speeltjes hebben jullie nu?
Op dit moment hebben we vier speeltjes in huis, maar de eerlijk gebiedt mij te zeggen, dat we onlangs groter schoonmaak hebben gehouden. We gingen wat langer op vakantie en omdat er natuurlijk altijd iets kan gebeuren vonden we het tijd om schoonschip te maken. Stel je voor dat je kinderen later die hele verzameling aantreffen. Gaan ze dan denken dat we volstrekt wanhopig zijn geweest. Van vier speeltjes konden we echter geen afstand doen. De Matryoshka van Rianne S., de Delight van Fun Factory, de Satisfyer Pro Penguin en de Traveler versie van Satisfyer. Die laatste hadden we echter mee voor onderweg.

Hoe vaak doen jullie het?
We hebben gemiddeld 2 keer per week seks (geeuw) en gebruiken meestal wel de Pro Penguin als opwarmertje. De speeltjes gebruiken we samen, maar mijn vrouw is er niet vies van om het ook voor solo-seks in te zetten. Meestal dan voor het slapen gaan als slaapmutsje, maar ook onder de zonnebank. Ik wil heel graag toekijken, maar helaas is dat nog steeds niet toegestaan. Meer dan dertig jaar getrouwd en dan toch nog deze schroom. Aandoenlijk.

Nou, ik vind 2 keer per week helemaal niet ‘geeuw’ hoor! Wat is het laatste speeltje dat jullie kochten?
De laatste aanschaf was de Satisfyer Traveler om mee te nemen op die bewuste vakantie. En daarvoor de Pro Penguin en die maakt eigenlijk alle andere speeltjes overbodig.

Kopen jullie liever online of offline?
Kopen is nu meestal online, maar we lopen weleens bij Christine le Duc binnen. Om te variëren kochten we in verleden toch wel ieder jaar iets nieuws, maar het verlanglijstje is niet meer zo groot.
We willen best wat meer uitgeven, maar dan wel graag een orgasme garantie. Het meest dat we uitgaven aan een sekstoy is zo’n 100 euro geweest.

Zijn er toys die jullie nooit zouden gebruiken?
Wij hebben beslist geen interesse in alles wat met BDSM en dergelijke te maken heeft. Ook zijn alle jelly-achtige items in de ban gedaan. Hoewel soms met weemoed wordt terug gedacht aan de eerste gitzwarte Tarzan vibrator. Onhandig in gebruik, maar wel lekker.

Wat is de geilste plek waar jullie het ooit deden?
De geilste sekservaring was op het balkon van een vakantieappartement op Lanzarote. Op het zonnebed geile verhaaltjes gelezen en daarna konden we ons niet meer inhouden. Gelukkig zijn er, voor zover bekend, geen opnames van gemaakt, maar de overburen hebben ongetwijfeld genoten van het uitzicht.

Wel eens een relatie gehad met iemand die niet van seksspeeltjes hield?
Wij zijn echt monogaam en dus hebben wij geen van beide ervaring met iemand die niet van speeltjes houdt.

Kan M. ook klaarkomen zonder een seksspeeltje?
Klaarkomen zonder lukt wel, maar eerlijk gezegd is met een stuk eenvoudiger. Als de jaren gaan tellen wordt je natuurlijk wel wat praktischer. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan.

Ooit miskopen gedaan op sekstoy-gebied?
Niet echt miskopen gehad, maar van Emotional Bliss hebben we een keer de Isis aangeschaft. De trilling viel een beetje tegen, maar geluk bij een ongeluk ging de accu snel kapot. We hebben de toy toen teruggestuurd en aangeven dat we er liever één wilde met een sterker vibratie. We werden keurig verrast met de iets grotere Chandra. Deze paste echter niet door de brievenbus, maar de postbode dacht daar anders over. Het heeft heel veel moeite gekost om het apparaat uit zijn ‘benarde’ positie te bevrijden. Gelukkig maar, want deze clitoris vibrator heeft daarna nog voor menig plezier gezorgd.

Blunders op seksgebied? Vertel!
Blunders genoeg, maar meestal toch in de trant niet krachtig genoeg of te groot (ja, dat kan ook). We hebben ook wel eens toys op een onbewaakt moment laten slingeren, waardoor anderen het wellicht konden opmerken. Niemand heeft er overigens ooit over door laten schemeren. Dus het is altijd net goed gegaan of men praat er toch liever niet over. De vrees hiervoor is nu een stuk minder. De kinderen zijn het huis uit, al kun je de designspeeltjes van tegenwoordig rustig laten slingeren. Of ze worden niet herkend of de ontdekker heeft zelf ook zo iets in huis.

Hebben jullie nog sekstoys op je wishlist staan en waarom?
Op onze wishlist staat toch wel de Womanizer. Heleen van Royen schreef in haar boeken ‘Verboden Vrucht’ en ‘De Hartsvriendin’ ooit over de Delight van Fun factory. Die hebben we toen aangeschaft, maar eigenlijk is dat best een onhandig apparaat. Toen ze het dus in haar ‘Sexdagboek’ over de Womanizer had waren we wat sceptisch. Wel nieuwsgierig hoor. De Satisfyer Pro Penguin was een stuk goedkoper dus het leek ons, door de vorige ervaring, verstandiger wat terughoudend te zijn. Inmiddels weten we dat dit een fantastisch apparaat is en zolang die het nog doet laten we het maar even zo. Als je het ons vraagt verdient echt iedere vrouw een luchtdrukvibrator.

Lieve M. en W.! Dankjewel voor jullie interview! En… ik ben het helemaal met jullie eens; iedere vrouw zou eens een luchtdrukvibrator moeten proberen, want het is zoiets anders dan een gewone vibrator met trillingen! Hier vind je al mijn reviews van seksspeeltjes op luchtdruk!

Vanaf nu elke zondag om 20:00 een ‘In het nachtkastje van…’ Want hoe leuk is het om te lezen over andermans seksleven?! Heel leuk! Wil jij ook shinen in deze rubriek? Check dan DE ‘IN HET NACHTKASTJE VAN…’-VRAGEN, beantwoord ze en stuur ze naar mij (luna@climaximaal.nl)!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.