JIMMYJANE RUBY RABBIT – TARZAN VIBRATOR REVIEW #466

Naam: JimmyJane Ruby Rabbit
Producent: JimmyJane
Prijs: € 77,95
Formaat: 20 x 3 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: siliconen
Waar te koop: Easytoys.nl
Het verkooppraatje: ‘De JimmyJane Ruby Rabbit is een compacte, flexibele vibrator met krachtige motoren. Deze vibrator is gemaakt van goede kwaliteit siliconen en voelt zacht en glad aan.’
Is dat ook zo? Ja, nou ja, dat wel, maar echt kapot ben ik er niet van…
Cijfer: 6.5

Dit is een afbeelding van jimmyjane ruby rabbit duo vibrator rabbit review test

Ik had al langere tijd een JimmyJane ’tarzan’ op m’n verlanglijstje staan om te testen. Ergens begin dit jaar zijn ze met 3 verschillende JimmyJane’s op de markt gekomen en het werd de hoogste tijd om er in ieder geval eentje aan een test te onderwerpen! Het werd de JimmyJane Ruby Rabbit en ik kreeg ‘m opgestuurd door het meisje van Easytoys.nl! Yessssss!

JimmyJane is een merk dat me blijft boeien, misschien nog wel meer dan andere merken. Het ene moment komen ze met werkelijk geniale, toffe producten op de markt (de JimmyJane Ascend 4 en de Ascend 7 bijvoorbeeld) (JIMMYJANE ASCEND 4 – VIBRATOR REVIEW) (JIMMYJANE ASCEND 7 – VIBRATOR REVIEW), het andere moment vraag ik me af wat ze in Godsnaam dachten toen ze dit product bedachten (de JimmyJane Evoke Du-O Vibrating Massager en de Hello Touch bijvoorbeeld). Ik ben allang blij dat ze zijn afgestapt van de totally overprized speeltjes van een paar jaar geleden en dat ze nu vooral betaalbare, leuke toys verkopen. Ze hadden al eerder een duo-vibrator in het assortiment, de Form 8, maar die kost € 194,90 (aaaargh). Dit jaar werden er betaalbare duo-vibrators (met de simpele verzamelnaam ‘Rabbits’) aan hun assortiment toegevoegd; de Ruby Rabbit, de Glo Rabbit en de G Rabbit!

Dit is een afbeelding van 20171004 rabbit banner 1080

De verpakking van de JimmyJane Ruby Rabbit

Gaaaaaaaaaan we weer hoor! De Ruby Rabbit zit in 1 van de meest voor de hand liggende verpakkingen van dit moment! Een witte doos met daarop een foto van… je raadt het niet… de Ruby Rabbit zelf!!! Heel standaard, heel basic, heel saai, maar ik moet heel eerlijk zijn; gewoon dikke prima. Echt. Het ziet er netjes en best luxe uit en dat is toch wat je wil. Wel extra leuk is het feit dat de doos een kijkvenstertje heeft als je de voorkant openklapt.

Dit is een afbeelding van verpakking jimmyjane ruby rabbit vibrator

De look and feel van de JimmyJane Ruby Rabbit

De JimmyJane Ruby Rabbit ziet er prachtig vormgegeven uit. Hij is gemaakt van een haast fluoriserend knalroze siliconen en de vorm is leuk. Of leuk, gewoon normaal. Of normaal, gewoon als een gemiddelde duo-vibrator eigenlijk. Een gemiddelde staafvibrator met een lengte van 11 centimeter en een clitoraal gedeelte dat zo ongeveer de vorm heeft van een konijntje, maar dan wel heel erg gestileerd. Leuk. Wel een beetje jammer zijn de ‘gietnaden’ die je heel duidelijk ziet lopen over het midden van de vibrator en op het ‘hoofdje van het konijntje’. Dat maakt het meteen wat cheaper allemaal. De vibrator is heel erg flexibel, dus niet alleen kun je het clitorale gedeelte goed buigen (dat is handig), maar ook de staafvibrator (vind ik altijd wat minder handig).

Weer maar 1 knopje!

Hier is uw knopjes-nazi weer! Ook deze JimmyJane Ruby Rabbit is voorzien van slechts 1 knopje. Waarom nou toch? Nu had de JimmyJane Ascend 4 dat ook en hoewel dat ene knopje ook het enige probleem met de Ascend 4 was (vond ik) (was die was dus bijna briljant), had ik er bij die vibrator toch wat minder moeite mee. En na lang nadenken (2 minuutjes) ben ik erachter waarom.

Dit is een afbeelding van jimmyjane ruby rabbit vibrato

Een duo-vibrator met maar 1 knopje is veel kutter dan een clitorale vibrator met maar 1 knopje omdat je 2 plekken tegelijk stimuleert (ja, dat is ook de bedoeling van een duo-vibrator). Als je dus op het knopje drukt, worden 2 gebieden ineens harder, zachter, of anders geprikkeld. En dat is daarom ook dubbel zo vervelend. I know, deze gedachte is heel logisch en ligt erg voor de hand.

Ik hou gewoon ontzettend van duo-vibrators waarbij ik de trillingen afzonderlijk kan regelen, ik denk dat dat het is. Soms wil je wél de trillingen op je klit harder en niet die tegen je G-spot. Of juist wel een ritme tegen je klit en niet tegen je G-spot. Wat voor de G-spot lekker is hoeft niet lekker te zijn voor je clitoris.

Maar eigenlijk is 1 knopje hoe dan ook een beetje cheap. Bij een toy van 30 euro is dat prima, maar van een speeltje van bijna 80 euro verwacht ik toch meer (knopjes).

De trillingen van de Ruby Rabbit

Sja, en met dat ene knopje met je dus de trillingen regelen en ‘m aan en uit zetten. De Ruby Rabbit heeft 10 standjes; 3 steady en 7 patronen. En dat is allemaal hartstikke leuk, maar ook bij deze duo-vibrator is de klassieke fout gemaakt dat de trillingen van de staafvibrator veel beter (dieper) zijn dan die van het clitorale gedeelte. Dat is zo jammer. Ik heb écht meer nodig op m’n klit dan wat oppervlakkige trillingen. De trillingen van de staaf zijn wél echt lekker en die trillingen had ik dus graag op m’n klit willen hebben.

Dit is een afbeelding van jimmyjane ruby rabbit vibrator review

Ook jammer is het dat de patronen niet heel divers zijn. Nu ben ik zelf een ‘steady meisje’ (van 42) (kan nog net), maar als je dan toch patronen toevoegt, maak ze dan verschillend. Van de 7 patronen kan ik er maar 3 verschillende uithalen (de een wel wat sterker dan de ander).

Maar is het een beetje klaarkom-materiaal of niet?

Uiteindelijk blijkt het niet het vervelende ene knopje, of de wat oppervlakkige trillingen tegen m’n klit te zijn die deze vibrator tot een voor mij niet-geschikt exemplaar maken. Hoe schattig het konijntje ook is als clitorisverwenner, hoe klote werkt het in de praktijk. Ik kan niet precies uitleggen waarom, maar dat konijntje, dat zit niet lekker. Z’n oortjes zorgen ervoor dat ik altijd met een pinpoint-stimulatie te maken heb, terwijl ik juist graag wil dat een wat grotere vorm m’n klit (en omgeving) stimuleert.

Misschien dat vrouwen die wél van pinpoint-stimulatie houden deze Ruby Rabbit heel leuk en lekker vinden, maar ik zou het risico niet nemen, gezien de vorm van het clitorale gedeelte. Daar is, vind ik, niet goed over nagedacht. Want je kan dat ‘neusje’ ook tegen je klit zetten, maar dan zitten de oortjes weer in de weg. Ik vind het een aparte, niet lekkere vorm. Te hard.

Conclusie

Ik had graag willen schrijven; helemaal niets mis mee, met deze JimmyJane Ruby Rabbit, maar dan zou ik liegen. Want dat ene knopje, dat is dus wel een dealbreaker voor mij. En de vorm van het clitorale gedeelte, sja, die doet het ook niet voor me. Ook de trillingen op m’n klit zijn niet sterk genoeg. Het is allemaal een beetje middelmatig, middle of the road, beetje mwaaaaaaah, niks bijzonders. Er zullen vast vrouwen zijn die de Ruby Rabbit heel lekker vinden, maar daar hoor ik niet bij. De enige trillingen die wél echt goed waren zijn die in de staaf, maar ja, om daar nou een seksspeeltje van € 77,95 voor aan te bevelen? Nee.

DE JIMMYJANE RUBY RABBIT IS HIER TE KOOP (€ 77,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Sandra schreef:

    Lieve meelevende sekstoy fabrikanten. Stop even met ontwikkelen en luister naar deze wijze en leuke vrouw (Luna). Een klit heeft lekkere diepe stevige trillingen nodig. Vrouwen zijn niet voor niks zo gek op wandvibrators. Dus als die G-spot staaf een flinke stevige motor heeft, dan moet hij òòk in de rabbit voor je klit.
    Dank u, U kunt verder gaan werken en ontwikkelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.