SEX TOY TEST #2: TOTALJOY LOTUS

Dit seksspeeltje is niet meer te koop! Misschien vind je het leuk om eens een kijkje te nemen bij mijn lijst met seksspeeltjes die ik getest heb en die een 10 (!!!!) hebben gescoord! Dit zijn, vind ik dus, de allerbeste seksspeeltjes van dit moment! Je vind die lijst: HIER! Of neem anders eens een kijkje in mijn online seksshop Maanzin.nl, daar verkoop ik allerlei leuke en geile speeltjes (en die worden de volgende (werk)dag al bij je thuis bezorgd)!

Naam: TotalJoy Lotus
Producent: (made in Holland)
Prijs: € 37,57 
Formaat: 140 mm x 60 mm
Batterijen/oplaadbaar: 2 AAA-batterijtjes
Het verkooppraatje: ‘Een tikje extravagant? Geef je over aan de verleiding van de lotusbloem en het feest kan beginnen. Ziet er ook mooi uit op het nachtkastje.’
Is dat ook zo: Ik heb heel andere ideeën van een feestje. En van m’n nachtkastje.
Aantal punten: 1/10

Dit is een afbeelding van de total joy lotus

Toen ik dit speeltje voor het eerst zag, dacht ik meteen dat het de bedoeling was dat ik ‘m in m’n reet zou stoppen, want het heeft de vorm van een buttplug, maar dan zonder de veiligheidsstop aan het eind. Ook de verkering vroeg zich af wat we ermee moesten: “Hij moet ergens in, waarom zou je anders een artisjok maken? Of is het een tulp? Als-ie ergens tegenaan moet, dan hoeft ’t eigenlijk toch geen vorm te hebben? En dan hoeft ‘t toch ook niet zo zwaar te zijn?” Ik vind dat-ie meer wegheeft van een mini-rugbybal, maar dit speeltje heet dus ‘Lotus’ en zal dus ook wel op een lotusbloem moeten lijken (ik zie het heus wel, maar heel erg in de verte). En het is dus geen anaalspeeltje, maar een clitorisverwenner die het zou moeten doen op 2 AAA-batterijtjes.

Je stopt die 2 AAA-batterijtjes in de onderkant van de Lotus en daarna draai je de dop er weer op. Die dop is ook meteen de aan- en uitknop en speeltjes met dit mechanisme voorspellen nooit veel goeds (en zijn eigenlijk ook hopeloos ouderwets). Je draait dus aan de knop en dan kun je de trillingen traploos verstellen. Van zacht naar hard en weer terug.

Dit is een afbeelding van total joy lotus vibrator

De Lotus van TotalJoy is geen blijvertje in de slaapkamer

Dat was dus de bedoeling. Ik heb dit speeltje al een tijdje in huis en ik besprak ‘m een paar maanden geleden in de FOXY. Mijn TotalJoy Lotus is dus 1 keer eerder aan geweest en toen waren de trillingen op z’n hardst ook niet om over naar huis te schrijven. Maar vandaag, op dag #2 van m’n 365sextoys-project, kreeg ik de Lotus met geen mogelijkheid meer aan. Zelfs nieuwe batterijen hielpen niet. Schudden hielp niet. Bidden hielp ook niet. De verkering heeft er z’n technische blik ook nog even op laten vallen, maar we hebben besloten dat deze TotalJoy Lotus ook prima als hondenspeeltje kan fungeren.

DE TOTAL JOY LOTUS IS NIET MEER TE KOOP >>

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.