IN HET NACHTKASTJE VAN… E.

Naam: E.
Leeftijd: 22
Relatie: samenwonend
Beroep: werk in een erotiek zaak en ik studeer
Hoeveel speeltjes heb je? Goh, ehm worden BDSM-speeltjes meegeteld? Dan moet ik gaan tellen.

Vertel eens wat over je seksleven?
Over mijn seksleven nu ben ik zeer tevreden. Ik heb een hele lieve Partner waar ik mij volledig bij op mijn gemak voel en die ik voor de volle 100% vertrouw. Ons seksleven is goed en vooral BDSM-gericht waarin ik onderdanig ben naar Hem toe. We proberen geregeld nieuwe dingen en vooral ik ben heel nieuwsgierig aangelegd. Gelukkig zitten we op dezelfde golflengte en kunnen wij veel bespreken.

Ik zie dat wel vaker in teksten of chats voorbij komen, dat de naam van je partner, of als je het over hem hebt, met een hoofdletter schrijft. Dat is iets uit de BDSM-wereld, dat snap ik, maar waarom doe je dat?
Waarom ik dat doe is omdat Hij mijn meerdere is. Het is iets wat ik zelf prettig vind, want van Hem hoeft het niet hoor. Ik ben meer van zulke regeltjes. Het is fijn voor mij. Vele doen het omdat het blijkbaar zo hoort of omdat het moet. Maar daar zijn wij niet heel erg van. We doen wat wij willen. Ik zal hem dan ook nooit ‘Meester’ noemen. Ik zit niet meer op de basisschool! In plaats daarvan noem ik Hem Meneer, maar enkel tijdens het spel of op BDSM websites/chats. In het echt noem ik Hem gewoon kabouter, schatje of wat dan ook. Er zijn allemaal regeltjes maar wij doen enkel wat wij fijn vinden. En het is nu dat ik er op let en het nalees, maar ik vergeet het vaak genoeg hoor en dat is ook prima! Zonder hoofdlettertjes is Hij net zo Dominant en betekent Hij net zoveel voor mij.

Herinner je je eerste seksspeeltje nog?
Mijn eerste seksspeeltje wat ik echt zelf kocht was de Durex Play Inspiration, gekocht vorig jaar zomer. Ik had al wel speeltjes gekregen van een ex, maar die lagen allang weer in de prullenbak. Het was zooi en het gaf mij geen goed gevoel iets in mijn kut te duwen wat van een ex komt. Maar toen dus echt zelf een speeltje gekocht bij de Etos. Ik had een rot periode en vond dat ik mezelf wel mocht verwennen. Ik heb ‘m zelfs laten inpakken. Het was echt een cadeautje voor mezelf. Al zou ik zeker nooit eenzelfde weer kopen. Maar een mens moet ergens beginnen.

Hoeveel seksspeeltjes heb je nu en welke zijn dat?
Als het echt om seksspeeltjes gaat dan zijn dat er 8. Alle namen/merken weet ik niet precies maar een beschrijving voldoet denk ook wel?
Durex Play Inspiration, Womanizer Pro40, roze vibrator waar ik de naam even niet van weet (wel toppertje en geheel veilig), Pocket Rocket, roze mini plugje, Jewel buttplug paars, roze mini buttplugje, opblaasbare buttplug + trilfunctie en daarnaast nog een hele hoop BDSM-speeltjes waaronder 6 zwepen, heel veel touw, wheel of pain, masker, blinddoek, tape, tepelklemmen, handboeien en een cupping set zijn onder andere een van onze leuke speeltjes. Als ik dat erbij reken is het natuurlijk veel meer dan 8, haha.

Eh, een cupping set??? Leg me dat eens even uit! Is het fijn?
Goh, een cupping set is niet heel bijzonder hoor. Je voelt ze zitten en daar is alles dan ook wel mee gezegd. Bij sommige mensen laat het marks (rode plekken) achter, maar dat is bij mij ook niet het geval ik teken niet snel.

Hoe vaak gebruik je een seksspeeltje? Iedere keer als je seks hebt? Of zo af en toe?
Ehm, vaak haha!!! Bijna elke dag wel. Ik speel veel met mezelf en we halen er ook samen geregeld een speeltje bij.

Gebruik je ook seksspeeltjes samen met een partner of alleen voor soloseks?
Ook met mijn Partner, ja!

Wat is je laatste aanschaf?

De Womanizer Pro40 heb ik deze week gekocht.


En? Was het wat?
Wat ik er precies van vind weet ik eigenlijk niet. Ik heb hem nu 2 keer uitgeprobeerd. Maar dat geweldige orgasme?? Ik heb het niet mogen beleven. En ik gebruik hem toch wel degelijk goed. Ik voel gerust wat maar niet wat de Womanizer beloofd. Misschien nog eens proberen en anders tja… ben ik een van de weinige die het niks vind. Ook vind ik hem helemaal niet zo stil als iedereen zegt. Ja ook als mijn clitje ‘erin’ zit en zelfs als ik mijn vinger erop hou.

Koop je liever online of offline?
Beide. Op mijn werk kan ik alles uitgebreid bekijken en aanzetten. Zo weet ik vooral wat ik niet wil. Maar mijn werk heeft niet veel wat ik wil. En zonder mijn bedrijfskorting vind ik in andere shops kopen te duur voor de slechte service die je krijgt. Veel verkopers weten gewoon heel weinig.

Hoeveel seksspeeltjes koop je per jaar?
Per jaar denk gemiddeld wel een stuk of 5. Al is het dit jaar wel extreem denk zo ongeveer het dubbele, haha.

Ben je bereid veel geld uit te geven aan een sekstoy?

Ja, eigenlijk wel. Maar het ligt er aan wat het is. Een vibrator moet vooral veilig zijn en een goede vorm hebben. Aan een Pocket Rocket geef ik niet meer dan 7 euro uit. En een zweep kost ook wel wat. Hier in huis hebben we alleen handgemaakte, goede zwepen.

Wat is een goede zweep? Ik ben zelf helemaal niet bekend op dat gebied, maar verkopen ze in een gemiddelde online seksshop een goede zweep? Of moet je daarvoor echt naar een speciaalzaak?
Een goede zweep vind je zeker niet bij de gemiddelde (online) seksshop. De meeste zwepen die in (online) seksshops te koop zijn zou ik niet aanbevelen. Een goede zweep is van echt leder en met de hand gemaakt. En ja waar koop je die? Via via ken ik enkele mensen die de mooiste dingen maken. En bij hen komen dan ook de zwepen vandaan. Via Google kan je er ook wel een paar vinden. Zover ik weet is er geen speciaalzaak, maar wel enkele mensen die onder andere zwepen met heel veel liefde maken. En dat voel en merk je. Wij hebben 1 winkel zweep. En dat merk je gelijk. We gebruiken die dan ook eigenlijk niet. Daarbij wil ik niet zeggen dat geen enkele seksshop goede zwepen verkoopt. Maar tot nu toe ben ik maar 3 goede zwepen tegen gekomen in een seksshop. En ik heb er veel seksshops van binnen gezien, haha. Als ik in een stad ben wil ik altijd naar de seksshops om te kijken.

Zijn er seksspeeltjes die je dus echt nooit zou kopen?
Een Tarzan is niks voor mij. De meeste zien er niet uit. De prijs is voor wat je krijgt niks en het raakt nooit lekker mijn klit. En lekker diep kan ook niet want dat vogeltje, konijntje, dolfijn of wat dan ook belemmerd dat. Nee, die komt het huis niet in.

Maar je hebt ook hele lekkere en goede ‘Tarzans’ hè? Dus duo-vibratoren. Zo is de We-Vibe Nova echt wel heel okay hoor! En Fun Factory heeft ook wat goede duo-vibratoren, zoals de Miss Bi en de Lady Bi! Wat vind je ervan als een man een seksspeeltje gebruikt?

Lekker doen! Ik heb zelf toch seks speeltjes. Mijn Partner heeft geen seksspeeltjes op mij na dan, haha, grapje. Maar zolang Hij geen opblaaspop in huis haalt mag Hij van mij.

Je gaat naar een onbewoond eiland en je mag maar 1 seksspeeltje meenemen, welke is dat?

Een seksspeeltje zou ik niet mee nemen. Er is toch geen stroom. Ik neem mijn Partner gezellig mee!

Wel eens een relatie (of seks) gehad met iemand die echt niets van seksspeeltjes moest hebben?
Oh ja, mijn ex. In extreme vorm. Als hij thuis kwam en ik in bed lag te spelen met mijn vibrator werd hij boos. Trouwens ook als ik alleen vingers gebruikte.

Waar denk je dat dat door kwam? Was hij jaloers? Vond hij dat je jouw seksualiteit exclusief voor hem moest bewaren? En hoe zit dat nu dan met je huidige partner? Als je met jezelf vrijt of hebt gevreeën, laat je hem dat weten? Moet je hem dat laten weten?
Nou mijn ex was helemaal niet zo van de seks denk dat het eerder daar aan lag. En hij vond het vies als mensen met zichzelf spelen. En nu? Ik mag gewoon met mezelf spelen hoor. Ik hoef het niet te laten maar meestal weet Hij het wel, want dan ligt er een speeltje op te laden haha. En soms ben ik super geil en speel ik met mezelf waar Hij bij is. Geen probleem moet kunnen. Maar ik ben er echt helemaal vrij in om te doen waar, wanneer en hoe ik wil.

Wat vind jij van het verschil tussen’buzzy’-vibraties en diepe vibraties?

Goh, het verschilt eigenlijk of je de diepere moet hebben, zoals jij vaak zegt. Vrouwen verschillen zo erg. Dat merk ik op mijn werk. De diepe trillingen zijn heerlijk, vind ik. Maar ik zie vrouwen met dingen naar huis gaan, met echte troep, die niks anders willen dan die troep. Wie ben ik dan om het af te keuren of te zeggen dat ze de diepere moeten hebben. Maar wat ik er zelf over kan vertellen; dat oppervlakkige getril, daar word ik niet warm van.

Maar denk je dat als die vrouwen ooit een speeltje met diepe trillingen tegen hun klit voelen, dat ze dan wel ‘om’ zijn?

Ik denk dat zeker 99 procent om is. Er blijft altijd een uitzondering. Net zoals ik met de Womanizer.

Kan je ook klaarkomen zonder? Of is het makkelijker met?

Ik kan met en zonder klaarkomen. En niet perse makkelijker met.

Heb je wel eens wat miskopen gedaan op sekstoygebied?
Oh ja, 2 miskopen. Een tril-eitje! Nou, wat een giller. Als ik dat ding in me had voelde ik niks, die trillingen waren zo bizar slecht. Maar het trilde wel bij mijn buik als ik mijn hand erop legde. En nog eens een Pink Pussy. Mijn Partner kreeg zijn lul er niet eens in. Ik heb vooral veel lol gehad om de stimulerende balletjes eruit te slopen.

Speeltjes die snel kapot gingen? Merken?
Eigenlijk niet. Die Pink Pussy was wel snel te slopen dat wel (was ook meer geintje dan een serieuze toevoeging aan onze seksspeeltjes).

Nog wel eens een blunder meegemaakt op sekstoy-gebied?

Haha, ja… Toen we de vraag lazen begonnen mijn Partner en ik al te lachen. Ik had ooit een Jewel buttplug gekocht een kleintje (maat S). Nou, die kleinste moet je dus gewoon niet kopen. Hij was opeens weg! In mij! Nou ik ben nog nooit zo gestrest geweest. Was er ook zo weer uit maar mijn God. Je stress-niveau gaat rap omhoog dan. Dat ding nooit meer gebruikt. Blijft netjes in zijn doosje.

Nou, ik kan je mijn TOP-verhaal over mijn ‘vermiste’ buttplug dan ook van harte aanbevelen! Kun je lachen: ZOEKT EN GIJ ZULT VINDEN. Welk seksspeeltje staat nog op je wishlist?

De We-Vibe 3 zou ik ontzettend graag nog willen toevoegen aan ons assortiment van speeltjes. Maar ook de Terah van Vibe Therapy wil ik nog graag proberen.

Lieve E.! Heeeeeeeel erg bedankt voor je antwoorden! Ik wens jou (en Hem) een heel fijn en uitgebreid en liefdevol seksleven! En mochten er nog meer lezers of lezeressen zijn die mij wat meer willen vertellen over hun seksleven; stuur me een mailtje!

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Josje schreef:

  Wat leuk, weer eens een nachtkastje! Met plezier gelezen!

 2. C.J. schreef:

  Ja, heel erg leuk!

 3. Henk schreef:

  Ben je elke avond zo lekker geil, dat je ook bijna elke avond een speeltje nodig hebt? Als ik een paar dagen mezelf niet bevredig is daarna mijn orgasme veel lekkerder als dat ik het elke dag zou doen.

 4. Amy schreef:

  Leuk om eens een te horen over mensen die goed bdsm spul waarderen. Mocht deze “E” willen delen waar ze goede kwaliteit zweepjes vandaan haalt ontvang ik graag een email!

  • E schreef:

   Hoi Amy,

   Hele late reactie maar dat wil E wel haha want dat ben ik. Mag hier denk geen reclame maken en mail adres van je heb ik niet… lastig

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.