CLIMAXIMAAL.NL OP NR. 2 BESTE SEKSBLOGS


Kijk nou hoe gaaf! De Panorama heeft de inmiddels bekende Seksbloggers Index, opgesteld door EWA Nederland en NBR Plaza, ‘overgenomen’. In die lijst van de beste seksblogs van Nederland sta ik al een paar jaar op nummer 2, dus ook dit jaar weer! HOERA! Aan mij de schone taak om ervoor te zorgen dat ik ook in 2017 op nummer 2 blijf (of misschien wel Rebelsnote.com (die staat al een paar jaar op nummer 1) van haar troon stoot. Dan zal ik in ieder geval een stuk meer moeten gaan schrijven dan ik de afgelopen weken, maanden heb gedaan, maar de stilte is me vast vergeven, want zo’n scheiding, ja, die doe je er dus niet zomaar eventjes bij of naast! Maar… ik heb de laatste weken weer mindblowing fijne seks (thanks M.) (en ook een thanks voor mezelf, want ik doe best leuk mee). Dus in 2017 wordt er hier op Climaximaal.nl weer volop geschreven (over mindblowing seks) (er is een nieuwe wereld voor me open gegaan) (en dat op m’n 41ste) (en ik dacht dat ik m’n lichaam zoooooo ontzettend goed kende)! En er gaat ook weer volop getest worden! Hashtag #zinin!

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Diana schreef:

  Ik miste je wel hoor

 2. Laykam schreef:

  Jeej ik kijk er naar uit.
  Ga maar lekker veel schrijven!
  Ik wens je veel Liefde en genot in 2017!

 3. Marjan schreef:

  Gefeliciteerd met je 2e plek!

  Ik kijk uit naar je heerlijke reviews …

  Xx

 4. Raoul schreef:

  Gefeliciteerd. En ben wel benieuwd naar de details van wat je de afgelopen tijd dan hebt geleerd: misschien leren wij als lezers daar dan ook wat van :-)

 5. A! schreef:

  Hoop dat je kerst zalig is en 2017 weer een positief jaar, op naar nr1! Dank voor je mooie & leerzame blogs!

 6. Anne schreef:

  Lieve Luna, ook ik leerde na mijn moeilijke scheiding pas wat genieten was. Ik wens je hele fijne feestdagen en een mooi 2017.

 7. Ier schreef:

  En de site van je concurrent ligt er al uit? :’-)

 8. Josje schreef:

  Hiep hiep! (volgend jaar wat mij betreft sowieso eerste :))

 9. marc van lier schreef:

  Toch raar dat NBRplaza en EWA Nederland in dat artikel niet als bron zijn genoemd!

 1. 12 juni 2017

  […] soms gekke dingen te weten. Want zo zagen wij dat bevriende weblog Climaximaal op 21 december 2016 een artikel schreef waarin zij verwees naar een artikel in het magazine Panorama. Dat artikel gaat over de […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.