LOVE IS ART

In mijn voorgaande unboxing-filmpje liet ik ‘m al zien; de Love is Art-kit. Ik ben even aan het rond-Google-en geweest en hoe meer ik tegenkom, hoe leuker ik dit product vind. Love is Art is niet alleen een product, maar het lijkt ook een soort community te zijn rondom de Zuid-Afrikaanse kunstenaar Jeremy Brown. Hij maakt al jaren expressionistische schilderijen rondom intimiteit (hele moeilijke beschrijving voor de schilderijen waarop hij heeft liggen neuken met z’n vriendin of ex-vriendinnen). Jeremy wilde graag dat dit soort schilderijen ook door anderen gemaakt konden worden en besteedde 6 maanden aan het zoeken naar de beste niet-giftige verf en het beste canvas. In 2011 kwam de eerste Love is Art-kit in Amerika op de markt en die zijn nu dus ook in Nederland verkrijgbaar. In Nederland is momenteel alleen nog kits te koop in zwart, blauw en rood (ik ga binnenkort de zwarte uittesten en als het aan mij ligt nog vanavond). In Amerika heb je ook kits met andere Pantone-kleurtjes en metallic-versies).

loveisart

Het verkooppraatje: ‘De LOVE IS ART kit bevat alles voor een stel om samen een abstract kunstwerk te maken. Het resultaat is een expressionistisch kunstwerk die het speciale moment vereeuwigt. Het canvas kan worden gespannen op een houten frame en worden opgehangen. Een herinnering aan een fantastisch moment samen. Hoe het werk is ontstaan, is het geheim van het stel dat het gemaakt heeft.’

Maar dat geheim kun je dus delen via Twitter (@LoveisartNL) of (@JeremyLOVEISART) en Facebook (www.facebook.com/loveisartkit) en ook nog op Instagram (met hashtag #loveisart). Er is trouwens ook een App omtrent dit hele Love is Art-gebeuren (met de naam Capture the Love) gemaakt (daarmee kun je een soort graffiti-letters op foto’s zetten): KLIK.
loveisart3
In Nederland is de Love is Art-kit dus nog betrekkelijk nieuw, maar in Amerika zijn er hele events omtrent deze manier van kunst creëren gehouden. En er zijn trouwens ook tentoonstellingen (check www.loveisartkit.com). Ik denk niet dat er in Nederland zo’n tentoonstelling of event (met champagne en oesters en een dj) zal worden gehouden, maar waarom eigenlijk ook niet? Lijkt mij grappig.

Ik vind het dus écht een leuk product (had ik al gezegd dat ik het een leuk product vind?) en het ziet ernaar uit dat het resultaat er 100 keer beter uitziet dan zo’n Clone A Willy-kit (van die kits om met allemaal ranzige shizzle een dildo in de vorm van de pik van je eigen kerel te maken; been there, done that, totally didn’t like it).

HET LOVE IS ART-PAKKET IS NIET MEER TE KOOP…

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Leo schreef:

  He luun, beter dan zwaaien, dat vuistje :-)) Nu nog de enige echte luna test: hoe hard trilt ie? Ergens tegen aan houden of zo en naast trilling (hoog laag , soort schaal van richter maar dan microtrillingen) ook geluid meten? Tegen een bekken trillen of een klankschaal? iphone heeft geluidsmeetappjes… Je bent al de TNO van de sexstoys, we need a test!
  Keep rockin,
  leo

  • Luna schreef:

   @Leo: Ja, daar moet ik nog even iets op vinden… dat ik in een filmpje kan laten horen of zien hoe hard-ie trilt… maar als iets goed trilt, dan glimlach ik vaak net een stukje breder! HAHAHA!

 2. Leo schreef:

  Tja, hoort als comment net niet bij love is art, but you get my drift…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.