DE SHAREVIBE; EEN STRAP-ON VIBRATOR ZONDER STRAP

sharevibe-funfactory

Ik heb de Share-dildo’s van het merk Fun Factory zelf nog nooit getest, maar… ik ben er natuurlijk om jullie op de hoogte te brengen van de allernieuwste seksspeeltjes op de markt! De Share-dildo’s zijn namelijk bedoeld voor ‘dubbel genot’; een soort strap-on-dildo’s, maar dan zonder de strap. Je brengt de ene helft van de dildo zelf in, en, als je een goede, stabiel en sterke bekkenbodemspieren hebt, dan lukt het nu om de dildo vast te klemmen. Met de andere kant van de dildo kun je nu je partner penetreren; dit kan een vrouw zijn (vaginaal) )(of anaal) of een man (anaal). Aangezien ik geen partner heb die hier into is en ik volledig monogaam ben aan die man kan ik dit soort speeltjes dus niet testen. Maar… de Share-dildo’s zijn al jaren en jaren op de markt én Fun Factory is een goed merk, dus dit zijn voor mij wel aanwijzingen dat je met een goed speeltje te maken hebt.

JE KOOPT DE SHAREVIBE HIER (€ 94,-) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Jt schreef:

  Nou dat valt me weer een beetje van je tegen Luun:
  Quote:”Lijkt mij heel interessant voor lesbische stellen”

  Zeker nog nooit van “pegging” gehoord ?
  ;-)

  • Luna schreef:

   Jawel, maar het lijkt me vooral interessant voor lesbische meiden, HAHA (ik moet er ook een plaatje in m’n hoofd bij hebben hoor)…

 2. B schreef:

  Als je hier een tester voor zoekt.. ;)

 3. fred schreef:

  Deze willen ik en mijn partner wel voor je testen, mijn partner staan ook al in je lijstje van IN HET NACHT KASTJE VAN… zal een mooie aan vulling zijn.

  XX

 4. Abby schreef:

  Hihi als je nog testers zoekt? Ik wil hem wel met mn meisje uitproberen. :-P

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.