I THINK I’M IN ELEVENTH HEAVEN

OMG! OMG! OMG! Lieve, lieve, lieve lezers en lezeressen!! Het target-bedrag voor mijn Njoy Eleven had ik na 5 dagen al bij elkaar! WOW! Iedereen die gedoneerd heeft; heel, heel, heel, HEEL, HEEEEEEEEEL erg bedankt! En iedereen die niet doneerde, maar wel goede vibes mijn kant op stuurde; ook heel erg bedankt! Ik heb de Njoy Eleven uiteraard meteen besteld (bij Bol.com en niet bij de AliExpress, ook al schijnt daar een heel erg veel goedkopere neppert te koop te zijn) (ik neem mijn baan als sekstoy-tester serieus en dus ook bedrijven (zoals Njoy) die hun ziel en zaligheid stoppen in het ontwerpen van seksspeeltjes!!!

Dit is een afbeelding van img 3983

Gisteravond arriveerde de Njoy Eleven and… I think I’m in love! Hij is alles wat ik ervan verwachtte (en hij zit in een leren etui!!!!)! Ik ga uiteraard een zeer uitgebreide review schrijven en ‘m vooral zeer uitgebreid testen, maar voor nu denk ik te kunnen volstaan met het zinnetje; ik word al nat (en blij) als ik de Njoy Eleven in m’n handen houd.

Dit vind je misschien ook leuk...

32 reacties

 1. U schreef:

  Haha leuk dat je er super blij mee bent.. ik zal je review uiteraard lezen.. ben benieuwd

 2. Marjan schreef:

  Hij staat je prima! Ik ben heel erg benieuwd!

 3. JB schreef:

  Kun je zonder een hele review te schrijven al een eerste indruk geven, ik neem aan dat je hem niet eerst een paar weken in de la laat liggen?

  • Luna schreef:

   Hahahaha! Ik ga ‘m vanavond voor het eerst testen… dit is niet een ding dat je effe snel naar binnen schuift… ik ga er rustig de tijd voor nemen (en de voorpret is ook al heel leuk)! :-)

 4. JB schreef:

  Oh ja, NJOY

 5. Gina schreef:

  Oh wat leuk! Heel veel plezier en ik kijk uit naar de reviews.
  Opbouwend puntje van kritiek: ik had een unboxing video heel gaaf gevonden, ben ik dol op. :)

  • Luna schreef:

   Hahaha! Jaaaaa, had ik ook leuk gevonden, maar, ijdeltuit als ik ben, ik had m’n nagels niet gelakt, het was laat gisteren toen-ie bezorgd werd, ik had al wat wijntjes gedronken en ik heb een pukkel op allebei m’n wangen, HAHAHA… dus… voor m’n eigen bestwil niet gefilmd ;-)

 6. Hans schreef:

  Ik ben heel benieuwd naar jou ervaring
  Ons spreekt hij niet echt aan
  Maar smaken verschillen
  Xxxjes

 7. DibbesD schreef:

  Dat ziet er sexy uit! Dit is het beste goede doel ooit. Ik kijk uit naar de review. Ik ben over anderhalve week jarig, misschien krijg ik wel spijt van die nieuwe smartphone die ik heb gevraagd!

 8. Harry schreef:

  ook handig om inbrekers mee je huis uit te rossen!

 9. Silke schreef:

  Oh, nou baal ik wel een klein beetje. Ik ben namelijk heel nieuwsgierig naar je recensie, twijfel zelfs een beetje over aanschaf. Hoewel het ding wel heul veul geld kost zat ik zelfs al te denken aan een kerstcadeautje voor mezelf.

  Wordt het ding in een leren etui verstuurd!

  Daar word ik als vegan niet blij van :-(

 10. Nova schreef:

  Heeeel nieuwsgierig!! Vooral of hij veel verschilt van de Njoy pure wand. Die hebben we laten liggen omdat hij, zo bleek uit je recensie, met enige voorzichtigheid gehanteerd moet worden. Daar ben ik niet zo goed in :-). Dus, Njoy en ik lees het graag!

 11. rik schreef:

  wat kan er nou zo geweldig zijn aan een stuk ijzer in je…………..het trilt niet eens ?? en dan ook nog zo,n prijs

  • Luna schreef:

   OOOOOH RIK! Don’t get me started… een pik trilt overigens ook niet (die van jou misschien wel), maar is over het algemeen ook GEWELDIG zijn hè? Enne, om te lezen hoe geweldig een stuk ijzer in je … (u mag hier ‘kut’ schrijven hoor), lees mijn review van de Njoy Pure Wand maar eens: https://climaximaal.nl/njoy-pure-wand-beste-dildo-wereld/

  • Hans schreef:

   Ijzer geef juist alle trillingen heel goed door dus als je met iets hards op het gedeelte wat nog buiten haar geile natte grotje slaat dan dringen die trillingen ervan heel diep door in haar grotje

 12. Rikkie schreef:

  *$@$*! Dat ding is groot :O

 13. Cynthia schreef:

  Wat ben ik blij voor je! Kan niet wachten op je review. Veel plezier ermee :D

 14. Dirkie schreef:

  Ik ben heel benieuwd naar je ervaringen en vooral ook hoe 11th heaven creatief is uit te drukken in woord en beeld. Als ie echt zo goed is verwacht ik een spectaculaire productfotografie met My Little Pony,s, Unicorns, Glitter, Feathers, etc, etc…… :)

 15. Linda schreef:

  Dat ding is enorm! Heerlijk!

  Benieuwd naar je review.

 16. JB schreef:

  Eerste indruk????

 17. Ron schreef:

  Euhm, review???? Duurt wel lang schat

 18. Gerrit schreef:

  gefeliciteerd!!! Ben vooral benieuwd of ‘ie niet TE groot is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.