WTF WOENSDAG: ZINI MOONRISE

zini moonrise
Ik heb het seksspeeltjes-merk Zini eigenlijk best hoog zitten (al heb ik er nog nooit iets van getest) (het ziet er allemaal vooral erg gelikt uit) (kijk hier maar eens naar de ZINI-sekstoy-collectie), maar 1 van hun nieuwste producten begrijp ik niet. En ik begrijp vooral niet waarom het zo duur moet zijn. De Zini Moonrise kost € 174,95! Hoe duur? En dat voor een ding wat een beetje tegen je tieten trilt. Op bovenstaand plaatje zie je dus die Zini Moonrise, die je in je bh moet stoppen (one size fits all zeggen ze). Het make-up-achtige doosje wat ervoor ligt is de afstandsbediening. MET SPIEGELTJE!!! Zodat iedereen denkt dat je je neus aan het poederen bent, maar dat je eigenlijk de trillingen van je tieten-vibrator wat harder zet! Wat goed bedacht! Zo kan je dus gewoon tijdens kantoortijden gebruik maken van de Zini Moonrise!

Wie wil dit? Is hier een markt voor? Ik kan me voorstellen dat er Tellsell-achtige bedrijfjes zijn die dit soort producten aan de vrouw willen brengen, maar een toch wel enigszins gerespecteerd bedrijf als Zini? Een paar siliconen kipfiletjes die trillen tegen je borsten, zodat je minder last hebt van pijnlijke borsten als je ongesteld bent? Of ongesteld moet worden? Of net ongesteld bent geweest? Wat een bullshit! En ze beweren ook nog eens dat je ‘breast contour’ verbetert als je dit product gebruikt. Ha! Haha! Hahahahahaha! Hou op met me hoor. Laat me niet lachen! Als ik iets trillends tegen m’n borsten aan wil, dan leg ik m’n iPhone wel in m’n bh. Of 1 van m’n spinnende katten.

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Tessa schreef:

  Oh ja, die heb ik een keer tegen m’n bh aangehouden om te proberen. Voelde op zich wel soort van ontspannend ofzo, maar dat was het. En dan voor dat geld. Er was niks geils aan. Maar volgens mij, als ik het me goed herinner, was er zo’n hele lijn met die lichtroze toys en die waren allemaal stom. Volgens mij was het ook nog iets met awareness en een goed doel, iets pink ribbon achtigs. Was erg vaag allemaal.

  • Luna schreef:

   Ja, nee, jij hebt het over de speeltjes van Inspire (sub-merk van California Exotics)… En verrek! Daar zit echt precies hetzelfde ding tussen! In precies dezelfde kleur en… wacht ik ga het nu even uitzoeken… straks is Zini een onderdeel van CalExotics… HAHAHA…

 2. Luna schreef:

  Hmmm… heel VAAG allemaal… Zini lijkt een Koreaans merk (althans, de website Zini.kr gaat dus naar Korea)… Maar dat tietenmassage-ding van Zini en die van CalExotics (Inspire) zijn dus precies hetzelfde… inclusief hetzelfde stomme afstandsbediening-ding… Heel apart weer dit… die van CalExotics heb ik online gezien voor $ 149,99… nog steeds veeeeeel te veel geld!

 3. Passie & Plezier schreef:

  Wij zouden de Inspire Borst massager kunnen leveren voor € 79,95.
  Zini hebben wij zelf niet, en ik kan niet vinden of het een onderdeel van CalExotics is inderdaad, maar het lijkt wel heel veel op elkaar.
  We kunnen je er wel een keer 1 leveren voor een test, als je zou willen.

 4. Tessa schreef:

  Serieus? Zijn er twee merken met zo’n stom ding? :x whyyyy?? Haha!

 5. Tessa schreef:

  En wat een plek om reclame te maken voor je webshop, Passie & Plezier… onder een WTF woensdag blog…….

 6. Vanes schreef:

  Stimuleert dat niet de borstgroei?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.