I’M A RAINBOW TOO, I’M A RAINBOW TOO!

pride dildo

OMG! Ik moet deze Pride Dildo gewoon hebben! Hebben! Hebben!!! Er zijn van die momenten dat alles in het universum samenkomt en dit is zo’n moment; mijn liefde voor seksspeeltjes én mijn liefde voor regenbogen, samen in 1 product. Voor het geval de foto niet duidelijk is; het is dus een dildo in alle kleuren van de regenboog, speciaal gemaakt voor ‘Gay Pride Events’, aldus Brian Sloan, de ontwerper van de Pride Dildo (ja, Brian Sloan, die flapdrol van de Autoblow 2, de Slaphappy en die ‘kutverkiezing‘). Prima! Voor 1 keer ben ik het eens met Brian! Alle lesbiennes, homo’s, bi’s, transgenders aan de Pride Dildo!!!! Maar laten we vooral de meisjes die van eenhoorns en regenbogen houden (ik! ik! ik!) niet vergeten. Want ik wil ‘m! Gewoon om neer te zetten (met zuignap!) op m’n bureau, om mezelf er dagelijks aan te herinneren dat ik een sekstoytester met pride ben.

DE PRIDE DILDO IS HIER TE KOOP (€ 49,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Guido schreef:

    Ik vind het een mislukt raket-ijsje. Mag dat ook?

  2. Nicole schreef:

    Hahahaha guido dat mag ook lol

  3. Esmee schreef:

    Leuk voor op m’n dashboard!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.