HET SUSHI CONDOOM KOOKBOEK

Kookboeken-schrijfster Kagami Kyosuke (yep, uit Japan) vond het de hoogste tijd worden dat mannen en vrouwen op een andere manier naar condooms gaan kijken! Want… condooms zijn er dus niet alleen om je te beschermen tegen een ongewenste zwangerschap, AIDS of een SOA, nee, je kunt ook koken met condooms. ZUCHT. Haar boekje ‘Condom Meals I Want to Cook for You’ bevat 11 recepten met titels als ‘Condom Meat Stuffing’ en ‘Condom Escargot Cooked with Butter’.

condoom sushi boek

Het boekje is geschreven om vrijgezelle, Japanse mannen te laten zien hoe duurzaam en sterk condooms zijn en het is de bedoeling dat ze na het lezen van dit boekje vaker een condoom zullen gebruiken (en dan niet in de keuken, maar in de slaapkamer). Het schijnt dat Japanse mannen de op drie na slechtste condoomgebruikers te wereld zijn (en het schijnt ook dat Japanners steeds vaker een SOA hebben) . Hmmm, okay. Het lijkt mij dat je beter goede voorlichting kunt geven (op school) over SOA’s, condooms en ongewenste zwangerschappen. Maar ja, ik ben geen Japanner. Voor de recepten in het boekje heeft Kagami overigens gebruik gemaakt van condooms zonder glijmiddel en zonder smaakje, maar dan nog; ik vind het een ranzige, domme, flauwe en vooral ook kinderachtige toestand. Het boekje kost $ 3,62 bij www.amazon.com.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. RAF schreef:

  Ieeeuw! Allee. Al het idee.
  Let me cock for you. Sorry, cook! Let me cook for you! A nice Durex maki.
  Rare lui die Japanners.

 2. Marjan schreef:

  Ik krijg een draaiende maag alleen al van het zien van de foto…. dat kan nooit de bedoeling zijn geweest….

 3. Coco schreef:

  Ben ik de enige die het wel grappig vind? Goede manier voor Japanners om op Japanse manier de aandacht te scheppen voor condoom gebruik!

  Persoonlijk zou ik alleen niet snel iets uit dit kookboek koken, nee.

 4. Pamela schreef:

  Haha ach wat zal ik er op zeggen…
  Japanners zijn erggggg raar. Ik heb een jaar lang asian business gedaan…ik zat vooral bij Japanners in de klas en als ik 1 ding geleerd heb is het dat ze altijd de mafste dingen en ideeën hebben. Dit condoom kookboek verbaast me niet. Japanse meiden lopen ook met wen soort
  Onderbroek op hun kin omdat ze denken dat hun kaak daarvan smaller word. Haha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.