HET IS ALTIJD TIJD OM HAAR TE LATEN SQUIRTEN

Wie wel eens heeft gezocht naar een instructie-filmpje om te leren squirten is hoogstwaarschijnlijk Marcus London tegengekomen. Deze man staat bekend als ‘The Squirt Instructor’ en heeft een volledig educatief programma (kuch) opgesteld om aan mannen te leren hoe ze een vrouw kunnen laten squirten (Squirting Orgasm Mastery) (dvd’s waarmee je deze skill kunt leren zijn te koop voor $ 97,- per 2). Volgens Marcus kan iedere vrouw het, als je als man dus maar de juist skills hebt en ik ben geneigd om hem te geloven (alleen heb je zijn dvd’s er niet bij nodig).

time to squirten horloge

Wat je er ook niet bij nodig hebt is de Squirt Watch, de nieuwste ‘uitvinding’ van Marcus London. De Squirt Watch is een zo op het oog normaal mannenhorloge dat je door middel van rode, gele en groene lichtjes feedback geeft tijdens je squirting moves (die je uiteraard met je vingers doet) (Marcus London noemt de squirting move de ‘I Love You’-move overigens). Nou ja, check maar even het filmpje dat hij maakte om zijn Squirt Watch te promoten.

De Squirt Watch kost $ 168,97 en dat is $ 168,97 te veel als je het mij vraagt (typisch een gevalletje WTF) (check even de site www.timetosquirt.com voor alle details). Maar… Marcus London heeft wel dé goede moves als je een squirtorgasme wil krijgen. Maar die worden ook uitgelegd in onderstaande video van een ongelooflijke gladjanus van een gozer. Check vooral de gelukzalige glimlach van de dame die hij laat squirten. Een man die je kan laten squirten is een man om mee te trouwen.

Ik wil hier overigens nog wel even bij vermelden dat het krijgen van een squirtorgasme niet alléén iets is wat een man (of vrouw) in z’n vingers moet hebben. Het is ook iets wat je als vrouw moet kunnen. En ik ben er dan wel van overtuigd dat iedere vrouw het fysiek kan, maar het gaat juist om iets mentaals: loslaten! Je moet niet alleen ‘iets’ loslaten in je hoofd, maar ook in je lichaam. “Ja, lekker vaag Luun!” Sorry, ik ga nog een keer een handleiding schrijven, beloofd (maar je kunt ook even mijn tekst SQUIRTEN IS NIET HETZELFDE ALS PLASSEN EN SQUIRTVOCHT IS GEEN URINE lezen).

 

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. J.T. schreef:

  Ik ga Marcus een mailtje sturen Luun, want deze wil ik, nee, MOET ik testen. Voor al je leuke, lieve, te gekke lezers! to be continued!

 2. Bianca schreef:

  Dat squirten is geweldig maar ik heb het dus altijd. Een luxe probleem kun je het noemen. Ik vind het vaak vervelend omdat alles zeiknat is. Heerlijk nogmaals maar erg vochtig dus xD

  • Luna schreef:

   Ja, dat is wel een luxe probleem, althans, als het ook gevoelsmatig gepaard gaat met een geweldig orgasme! En ach; er is niks wat een handdoekje eronder niet kan oplossen… :-)

 3. J.T. schreef:

  GREAT news from the U S of A
  wij krijgen een testexemplaar opgestuurd. So stay tuned!!

 4. Maaike schreef:

  Ik ben een beetje sceptisch, maar wel erg benieuwd wat je ervan gaat vinden J.T.!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.