SPECIAAL VOOR VROUWEN MET VAGINISME: DILATOR SET

dilator set vaginisme
Beginnen ze het nu eindelijk te snappen daar bij California Exotic Novelties? Het lijkt erop van wel!! Onlangs kwam hun ‘Inspire-collection’ uit en die ziet er niet alleen heel goed uit (vrouwelijk, sexy, stijlvol en zeker niet zo ranzig als het merendeel van de CalExotics-toys) en… als je een speeltje uit deze collectie koopt, dan support je ook nog eens de Living Beyond Breast Cancer-organisatie, een organisatie die, de naam zegt het al; vrouwen helpt die borstkanker hebben of hebben gehad! Goed bezig CalExotics!

Bovenstaand setje is een ‘Dilator Set’, een setje dildo’s, speciaal gemaakt voor vrouwen die bijvoorbeeld net een baby hebben gekregen en de boel weer langzaam willen ‘opbouwen’, voordat ze meteen tot ‘echte seks’ overgaan. De Dilator Set bestaat uit 5 dilators (maar eigenlijk dus gewoon dildo’s met een handvat) van heel klein naar wat groter.

7.5 cm x 1.25 cm (dilator 1)
9 cm x 2 cm (dilator 2)
10.75 cm x 2 cm (dilator 3)
12.75 cm x 2.5 cm (dilator 4)
14 cm x 3.25 cm (dilator 5)

En… hiermee is dit setje niet alleen heel handig voor vrouwen die net een kindje hebben gebaard en misschien wat angst hebben om weer te gaan vrijen, maar ik denk dat deze set juist heel erg geschikt is voor vrouwen met vaginisme (vrouwen die vaginistisch zijn, spannen onwillekeurig de spieren van hun bekkenbodem aan wanneer iets de vagina nadert of wanneer de vagina wordt aangeraakt). Vaak heeft vaginisme een psychische oorzaak, dus het zal echt niet meteen opgelost zijn met een setje dilators, maar je kunt hiermee dus wel stap voor stap je lichaam laten wennen aan ‘iets’ in je vagina, totdat je klaar bent voor een echte piemel (of een grotere vibrator, wat jij wil). Ze zijn gemaakt van siliconen en uiteraard ook waterproof! Dikke chapeau voor CalExotics, die nu eens niet aan de rukkende mannetjes denkt, maar juist aan vrouwen (en dat het bij hen soms allemaal niet zo gemakkelijk gaat, sekstechnisch gezien).

DE DILATOR SET IS HIER TE KOOP (€ 62,32) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Marjan schreef:

    Wat een mooie set, in zachte kleuren, mooie vormen, handig handvat. Mooi!

  2. Ier schreef:

    Wel jammer dat ‘ie nog zo prijzig is. Een medische set inclusief stevige hoes heb je voor ca. 30-35 euro. Al is deze dan nog wel aantrekkelijker om te zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.