SEKS TOY TEST #134: G-VOLUTION G-SPOT VIBRATOR

Naam: G-Volution
Producent: ToyJoy
Prijs: € 29,95
Formaat: 230 mm x 35 mm (op z’n breedst)
Batterijen/oplaadbaar: 2 AAA-batterijen
Waar te koop: Bol.com
Het verkooppraatje: ‘Door de gebolde vorm aan de bovenkant wordt de G-Spot perfect gestimuleerd.’
Is dat ook zo? Ja, dat is zo
Score: 7/10

gvolution

ToyJoy is een Nederlands merk (al worden ook hun speeltjes gewoon in China gemaakt, zoals 99% van de sekstoys) en ik ben best nationalistisch, dus; Nederlandse merken mogen wat meer gepromoot worden! Ik kreeg de G-Volution opgestuurd en hoewel ik ‘m een tijdje links heb laten liggen werd ik uiteindelijk aangenaam verrast.

De verpakking van de G-Volution is basic, maar toch best chique. Een zwarte doos, met daarop de afbeelding van de G-Volution en wat glimmende zilveren letters. De G-Volution is gemaakt van 100% siliconen en ABS-plastic (dat is voor het bedieningspaneeltje). Dit staat op de verpakking en ik ga er voor het gemak maar van uit dat het waar is. De G-Volution voelt niet zo ‘zijdezacht’ aan als bijvoorbeeld de speeltjes van LELO en hij ruikt in de verte een klein beetje naar plastic, maar al met al ziet-ie er voor een speeltje van € 29,95 echt prima uit!

Groot voordeel; de G-Volution heeft een aan/uit-knop. Dit zouden eigenlijk alle speeltjes moeten hebben, maar ik begrijp dat dat vormgeeftechnisch voor sommige toys lastig is. Maar soms is het gewoon nodig dat je een speeltje met 1 druk op een knop gewoon uit kunt zetten en niet dat je eerst het hele menu door moet scrollen, of dat je een knopje een langere tijd ingedrukt moet houden (zodat de trillingen dus langzaam minder worden). De G-volution staat binnen 0.00001 seconde uit. Fijn!

gvolution2

Maar hoe doet de G-volution het als hij aan staat, daar gaat het om! Hij doet het op 2 AAA-batterijen die je via een nogal knullig systeem in de vibrator kunt stoppen; een draaidop. Sowieso zijn batterijen nogal 2005, maar dit systeem voelt wel heel erg old skool. Het spreekt voor zich dat de G-Volution dus wél spatwaterproof, maar niet waterproof is. De G-Volution heeft 6 verschillende trilstandjes: zacht, medium, hard, triltriltriltriltriltrilllllllll, tril-tril-tril-tril-tril en een tril-tril-tril-TRILLLL. Op zich best geinig, maar ik mis zelf een trilstandje wat heel zacht begint en dan traploos doorgaat naar wat harders, dus de vrrrrrrrrrrrrrrrroeoeoeoeoeoeooeoemmMMMM. De trillingen zijn niet megadiep (hallo, het is geen Hitachi), maar best okay voor een vibrator die het op 2 AAA-batterijtjes doet. Ik heb de G-volution non-stop laten draaien op 2 nieuwe batterijen en hij hield dit 2 uur en 15 minuten vol. Niks mis mee dus!

De vorm van de G-volution krijgt van mij een 10. Hij doet me qua vorm een beetje denken aan de Trumpeter Swan (een speeltje wat nog op m’n wishlist staat). De G-Volution is, de G in de naam zegt het al; bedoelt om je G-spot te stimuleren en… dat doet-ie dan ook met verve! Maar dat ligt dus vooral aan die vorm en niet aan de trillingen. Van alleen die trillingen tegen m’n klit of G-spot krijg ik geen orgasme, maar als je de G-Volution beweegt, dan wordt het een heel ander verhaal, want het gedeelte dat je in kunt brengen is namelijk erg lang; 18 centimeter (hij is totaal 23 centimter lang). De meeste vibrators (en zeker de luxe vibrators) kun je maar zo’n 12 centimeter inbrengen (en dan beginnen dus de knopjes waar je nog op moet drukken en dat lukt niet als die in je kutje zijn verdwenen). Door deze lengte kun je de G-Volution erg gemakkelijk zelf in en uit bewegen (je hebt dus wat meer bewegingsruimte).

De G-Volution is geen megatopper, maar zeker een aanrader als je op zoek bent naar een goedkoop, goed en doeltreffend G-spot speeltje.

DE G-VOLUTION IS HIER TE KOOP (OOK IN ‘T ROZE) >>

 

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.