LUNA WENST JE EEN HAPPY, HEALTHTY EN SEXY 2014

Lieve lezers! Ik wil jullie allereerst een heel gezond en gelukkig 2014 wensen. Met veel liefde en veel lekkere seks! Ik wil jullie allemaal bedanken voor het lezen van m’n reviews en columns en… al wordt er weinig gereageerd, toch zie ik mijn statistieken, na het Google-debacle van het afgelopen jaar, weer langzaam oplopen. Fijn!

Ik wil vooral ook iedereen bedanken die wat in mijn ‘eigen’ shop heeft gekocht het afgelopen jaar en uiteraard ook iedereen die via een linkje of banner op deze site wat bij andere shops heeft gekocht; heel erg bedankt, dankzij jullie kan ik blijven bloggen!! In 2014 ga ik gewoon weer door met het testen van seksspeeltjes (ik heb nog een aantal leuke speeltjes liggen dat snel een review krijgt) en het maken van YouTube-filmpjes. Ik heb ook nog een aantal give away’s liggen en… ik ga (op aanraden van sommige lezers) starten met een forum.

Verder wil ik iedereen bedanken die het afgelopen jaar heeft meegewerkt aan 1 van m’n ‘in het nachtkastje van…’-interviews en natuurlijk ook de mensen die me de afgelopen 2 weken hun interviews hebben gemaild om zo kans te maken op de Europe Magic Wand! Sommige interviews waren herkenbaar, sommige ontroerend, sommige lief, sommige heel kort en sommige kwamen nog net voor de sluitingstijd, een kwartier voor middernacht binnen! Ik ga de komende tijd alle interviews plaatsen en dan ga ik ook iedereen persoonlijk mailen en bedanken (en misschien heb ik nog wat extra vragen).

Ik hoop dat jullie in 2014 hier blijven lezen. Ik ga m’n best doen om elke dag te bloggen. lieveluna

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Esther schreef:

    Hey Luna,
    Jij ook een heel fijn nieuw jaar gewenst ! Ik geniet van je site, erg goed, informatief en leuk ! ga vooral zo door en dank je !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.