HET #365SEXTOYS PROJECT

Het is een ambitieus project, dat geef ik onmiddellijk toe, maar mijn plan, mijn goede voornemen, is om in 2013 dagelijks een seksspeeltje te testen en te reviewen. Waar anderen 365 dagen achter elkaar dagelijks een foto nemen van de lucht, elke dag een tekening maken van hun kat of elke dag een gerecht koken uit een ingewikkeld kookboek, ga ik doen wat ik eigenlijk al doe, maar dan gewoon wat intensiever.

Nu is het meestal de bedoeling dat je ook wat doelen stelt als je aan zo’n 365-dagen-project begint. De meesten willen beter worden in iets, fotograferen, tekenen of koken bijvoorbeeld. Nu wil ik niet beter worden in het testen van seksspeeltjes (want ik ben natuurlijk al een top-tester), maar ik wil me wel meer gaan verdiepen in het fenomeen seksspeeltje(want, hoe dieper, hoe beter). Zo weet ik bijvoorbeeld maar weinig van de technische kant van seksspeeltjes (waar zijn ze van gemaakt, waarom is het ene motortje beter dan het andere, welk materiaal is veilig en welk onveilig, waarom trilt de ene vibrator harder dan de ander). En de technische kant van seksspeeltje is behoorlijke boring stuff, maar wil ik mezelf een seksspeeltjes-goeroe noemen, dan moet ik me, vind ik, toch ook wat meer met de snoertjes en radartjes bezig gaan houden.

Dit betekent zeker niet dat het hier een saaie boel wordt. Integendeel.

Het spreekt voor mij voor zich dat ieder mens zelf bepaalt of hij of zij seksspeeltjes gebruikt. Soms kan een seksspeeltje de oplossing zijn voor een niet-bevredigend seksleven (veel vrouwen kunnen niet klaarkomen op de ‘normale’ manier, maar met een vibrator erbij is het a piece of cake). Met seksspeeltjes kun je het in je eentje ook heel leuk en lekker hebben. En seksspeeltjes kunnen gewoon een leuke toevoeging zijn op je seksleven. Voor mensen die zich vreselijk ongerust maken of ik het ooit nog wel zonder seksspeeltje doe; jawel hoor, ik, wij, doen het vaker zonder dan met.

Ik wil met dit 365-sextoys-project (maar eigenlijk met deze hele site) laten zien dat seksspeeltjes leuk zijn, of gek , of gewoon gigantisch lekker. En ik wil mensen behoeden voor de aanschaf van slechte, onveilige of veel te dure seksspeeltjes. Ik zal het merendeel van de speeltjes zelf testen (samen of alleen), maar de verkering helpt me ook met dit project door het testen van mannenspeeltje (want die zijn er, al zijn het er een stuk minder dan de vrouwenspeeltjes).

Het is, nogmaals, een ambitieus plan. Een plan wat ik niet uit kan voeren zonder de hulp van verschillende sekstoy-producenten en seksshops. Want ik zal dit jaar 365 verschillende sekstoys moeten zien te verzamelen. Nu heb ik al zelf al een enorme collectie, maar verschillende bedrijven hebben me (nu al) gratis een aantal producten opgestuurd, in ruil voor een review op deze site. En ik hoop dat ze me in de loop van het jaar van nieuwe producten zullen blijven voorzien. Dat ik ze gratis krijg wil overigens niet zeggen dat de speeltjes sowieso een positieve beoordeling krijgen. Elk speeltje wordt eerlijk beoordeeld.

Eén jaar om 365 seksspeeltjes te testen. Een ambitieus plan. Ik heb er zin in. En als ik een dagje geen zin heb, dan maak ik maar zin.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.