#LUNA500 – DAG 7 – WIN EEN WE-VIBE ANNIVERSARY COLLECTION T.W.V. € 229,90

Deze give away is inmiddels gesloten (de antwoorden staan nu achter de vragen)!

Dit is een afbeelding van luna dag 7 luna500 give away sextoys

Wat een gave toys mag ik weggeven deze maand of niet??? Ik vind het zo leuk om te mogen doen en ik geniet ook echt van al jullie reacties (ik kan niet op alles reageren, want het is nogal overweldigend)! Wat dachten jullie van de prijs van vandaag?? Namens We-Vibe mag ik een We-Vibe Anniversary Collection t.w.v. € 229,90 weggeven! WOW!!! En dankjewel We-Vibe!!!!!! In deze doos tref je een We-Vibe Sync (wow) en een We-Vibe Tango (wow)!!!!! Ik heb dit product zelf niet gereviewed (nou ja, wel de Tango ooit) (en ook een We-Vibe-koppelspeeltje ooit), maar het Belgische setje D. en E. hebben wél een review van dit pakket geschreven (WE-VIBE ANNIVERSARY COLLECTION – REVIEW #485) en E. gaf de We-Vibe Tango zelfs een 11! Het is dan ook echt, echt, echt, een supergoed seksspeeltje!

Hoe kun je deze prijs winnen?
Simpel! Beantwoord de onderstaande 10 vragen en stuur je antwoorden naar luna@climaximaal.nl!
Dus zet de antwoorden niet hieronder in de comments! Daar mag je uiteraard wel zeggen dat m’n haar zo goed zit, dat je We-Vibe zo’n topmerk vindt of dat ik zo’n leuke hond heb!
Zet in het subject ‘DAG 7 – de antwoorden’ en ik verzamel alle e-mailtjes!
Het zijn geen heel moeilijke vragen, dus de namen van iedereen die ze allemaal goed beantwoord doe ik uiteindelijk in een pot en daaruit trek ik de winnaar op 1 december!

De vragen:

1. In de uitzending bij Evers Staat Op vraagt Edwin me naar het favoriete speeltje van mijn vriend. Wat is mijn antwoord (welk speeltje dus)? De Njoy Pure Wand!
2. Noem 3 lichaamsveilige materialen waarvan sekstoys gemaakt kunnen zijn. Glas, metaal, 100% siliconen.
3. Hoe heet de hond uit de Amsterdamse seksshop? Dude!
4. Toen ik 4 jaar geleden (november 2014) (ik maak het jullie makkelijk qua zoeken) voor het eerst kennismaakte met een Womanizer, toen was er eigenlijk maar 1 woord dat ik erover kon zeggen. Welk woord? Mindblowing.
5. Wat vind ik een goede eerste vibrator? De O-Zone Delight.
6. Is het verstandig om glijmiddel op siliconenbasis te gebruiken bij je siliconen seksspeeltjes? Nee.
7. Bij welk tijdschrift is mijn carrière in de sekstoy business begonnen? FOXY.
8. Welke quote van mij is uiteindelijk gebruikt door TV Gelderland (in hun online uitingen)? Een vrouw moet voor haar orgasme opkomen.
9. Aan welk seksspeeltje viel de eer om mijn 500ste review te krijgen? Womanizer Liberty.
10. De Stronic-toys van Fun Factory zijn geen vibrators, maar… wat wel? Pulsators!

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Joyce schreef:

  Wat een leuke goodies weer ik ga direct de vragen beantwoorden

 2. Sandra schreef:

  Done. Appeltje eitje.

 3. Ier schreef:

  Oh, ik vind het zo leuk al deze puzzels en prijsvragen! Super creatief !

 4. Jessie schreef:

  Net een proefwerkje!!

 5. Crmn schreef:

  Ik was even afgeleid door alle leuke content op je site, die ik tegenkwam bij het zoeken! Maar; ik heb het lijstje antwoorden gemaild!

 6. Tom schreef:

  Nu maar hopen dat je mailbox niet overvol is =)

 7. Johnny schreef:

  Hmmm lijkt me echt leuk. Leuk bedacht weer. Ik had van een vriend een keer een kamagra gekregen (soort viagra). Ik had deze dus stiekem ingenomen en ben toen lekker met mijn vrouw gaan rotzooien. Nou, ik kan je vertellen, die dingen werken echt goed. Knoepelhard was die. Ik kon er een deun mee slaan in een eiken tafel. Maar voordat ik klaar was, stond m’n schoonmoeder aan de deur en kwam dus onverwachts op bezoek. Dus daar stond og de volle druk op en werd maar niet slap. Heb gewoon enkele uren met een knoepelharde pik bij mijn schoonmoeder gezeten.
  Begon gewoon pijn te doen na een paar uur en mijn vrouw wist er niks van, maar zag wel die knuppel hard blijven.

 8. Johnny schreef:

  Hahaha bij de verkeerde dag in ingevuld. Sorry.

 9. Ap schreef:

  CRAP!! Volgens mij een foutje gemaakt……..

 10. Dineke schreef:

  Yes! you’ve got mail :-)

 11. Senja schreef:

  Cudo’s voor het volhouden van deze drukke maand met alles wat er privé speelde! Ik heb het zelf ook ff vrij druk en heb de laatste week ofzo ook nergens meer op gereageerd, maar wou dus wel nog ff dit berichtje achterlaten. Ik heb net nog ff gekeken naar alle acties die ik ‘gemist’ heb, en wat een leuke vragen zaten er nog tussen. Ik had eigenlijk ook nog mee willen doen met de fotowedstrijd, maar ben daar helaas dus ook niet meer aan toe gekomen. De prijs die je kon winnen bij deze post waar ik nu op reageer zou ik uiteindelijk het liefst winnen, ook al heb ik net met een black friday actie al zelf (eindelijk) een Tango gekocht. Ik ben zoooo benieuwd naar de Sync, maar die is voorlopig nog ff boven mijn budget. De tango is overigens nog niet aangekomen (en dus ook nog niet uitgeprobeerd) dus ik kan hem nog terugsturen, mocht ik per ongeluk winnen… :-P
  Dankjewel voor deze leuk maand, ook aan alle bedrijven etc. die het mede-mogelijk hebben gemaakt. En cudo’s ook voor hoe je je enthousiasme hebt weten te combineren met je eerlijkheid (“Ik vind alles leuk deze maand. Deze toy vond ik zelf niet zo lekker, maar toch leuk om een keer uit te proberen!”) want voor een reviewer vind ik dat uiteindelijk toch een van de belangrijkste dingen. :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.