GLOW IN THE DARK LINGERIE: LUMINOGLOW

Babydoll
Ik ben niet zo’n lingerie-type, tot grote teleurstelling van mijn man. Of nou ja, grote teleurstelling? Ik slaap in m’n blootje, dus elke nacht ligt er weer een heerlijk warm vrouwenlichaam tegen ‘m aan, dus hij moet niet zeuren. Maar toch; misschien zou het een goed voornemen kunnen zijn om in het komende jaar al m’n oude ondergoed de deur uit te doen en te vervangen door sexy, maar toch lekker zittende lingerie? Hij blij en ik waarschijnlijk ook. Bij seks.blog.nl kwam ik een linkje tegen naar de lingerie van Luminoglow! Bij Luminoglow hebben ze lichtgevende, kanten lingerie ontworpen, die er zowel in het daglicht (of gedempt licht, niet overdrijven) én in het donker prachtig uitziet (en het lijkt me ook lekker zitten). Meer informatie: www.luminoglow.com.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

 1. A. Letter schreef:

  Hoi Luna!

  Je hebt zo’n goede smaak ls het om seksspeeltjes gaat, ik vertrouw er blind op!
  Maar die lingerie, die is echt yuki-yuki!
  Dankzij jou heb ik nu volwassen speeltjes in de kast, omdat ik volwassen ben!
  Ik koop mijn lingerie in een online outlet waar ze fantastische dingen hebben, wilde het eigenlijk niet doorgeven, mijn goudmijn van de lingerie!

  Maar omdat ik je site fantastisch vind en omdat ik vind dat een volwassen vrouw volwassen lingerie verdiend. Glow in de dark? Mag bij mij in het nachkastje van de vrouw die een cupcake vibrator heeft… ( ieder haar smaak)

  https://www.dutchdesignersoutlet.com/

  ik ben gek op hush hush, stoer, sexy zit mooi!
  Sexy lingerie hoeft echt niet oncomfortabel te zitten, kun je elke dag dragen en wil je ook best een keer in bed aanhouden.
  Hoop nog veel van je te lezen,

  A.letter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.