THE GLOV: EEN SEKSTOY WAAR NIEMAND OP ZIT TE WACHTEN

Sjongejongejongejongejonge! Ik moest eerst even goed kijken wat nu precies de bedoeling van The Glov was, maar het is dus niet wat je in eerste instantie denkt. Het lijkt erop dat The Glov een handschoen is om het aftrekken wat te vergemakkelijken (waarom zou dat trouwens moeten) (The Glov wordt op een andere site ook ten onrechte een mechanische aftrekhand genoemd), maar het is dus een handschoen die het vrouwen gemakkelijker moet maken om seksspeeltjes te gebruiken. Ehhhh, say what?

theglov

Het is inderdaad een feit dat het af en toe lastig is om een vibrator te gebruiken. Wanneer je, als vrouw dus, een vibrator of dildo bij jezelf naar binnen brengt (en op en neer beweegt) dan buig je je hand in een onnatuurlijke houding. Deze houding kan zelfs voor het Carpaal Tunnel Syndroom zorgen (zegt men) ( ik heb er nog nooit echt last van gehad en ik ben best een frequent vibrator-masturbeerder). En het is een lastige houding, dat geef ik toe, en je kan ook heus wel eens kramp krijgen, maar om nu een speciale handschoen te gaan dragen, zodat ik m’n vibrator gemakkelijker op en neer kan bewegen? Wat een gedoe!

Edit: Deze video bestaat helaas niet meer…

Maar de bedenkers van The Glov zijn overtuigd van hun idee en vragen via de crowdfunding-site www.indiegogo.com om financiële hulp. Mij lijkt The Glov vooral heel onhandig en… je moet speciale seksspeeltjes aanschaffen die op The Glov gemonteerd kunnen worden.

Dus jij eigen favoriete dildo’s of vibrators gaan sowieso niet passen. Dus… een hoop gedoe! Mocht-ie daadwerkelijk geproduceerd gaan worden en verkrijgbaar zijn in Nederland, dan sta ik vooraan om ‘m te testen, maar tot die tijd vermaak ik me prima met de goede vibrators die ik heb. En als ik kramp in m’n rechterhand krijg, dan gebruik ik wel m’n linkerhand.

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Marjan schreef:

    Laat maar….. ik lees over aftrekken… maar ik zie in het filmpje geen uitleg over hoe dat dan zou moeten kunnen met dit apparaat…. ik begrijp er helemaal niks van (maar dat kan ook aan mij liggen)

  2. Ier schreef:

    @Marjan: de andere website (níet de website van de fabrikant) die Luna noemt heeft er een eigen draai aan gegeven door te verkondigen dat het een aftrekhand is. Maar als je het filmpje bekijkt, wordt het al snel duidelijk dat dit dus niet zo is.
    Anyhow, wel typisch dat een man dit ‘”gat in de markt” heeft ontdekt…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.