LUNA HOEFT GEEN O-SHOT

Ik kwam nogal verontrustend nieuws tegen; vrouwen die last hebben van een matig libido kunnen tegenwoordig een zogenaamd ‘O-shot’ krijgen waarmee hun zin in seks, maar ook de heftigheid van hun orgasmes toenemen. Nu ben ik helemaal niet vies van een shotje hier en daar, maar dan wel graag in de vorm van een cumshot of een alcoholshot en niet in de vorm van een injectie (met naalden!!!!) in de zone net onder mijn clitoris (1 ml) en net in de vagina (4 ml)!

Stamcelwetenschapper Samuel Wood heeft deze methode ontwikkeld en is heilig overtuigd van de werking van zijn ‘O-shot’. Bij deze behandeling wordt eerst een buisje bloed afgenomen bij de vrouw, om vervolgens de bloedplaatjes te scheiden. Die worden daarna geïnjecteerd en deze injectie moet de groei van nieuwe cellen in die erogene zones stimuleren, wat alles veel gevoeliger moet maken. Wat je dus veel geiler moet maken. En wat je dus superorgasmes zou moeten geven. Aaaargh!

Ik begin al het gefoefel en gekronkel met de kut (en de vrouw) een beetje zat te worden. Schaamlipcorrecties, venusheuvelimplantaties, weet ik veel wat er nog meer allemaal mogelijk is om de vrouw te verbouwen tot de perfecte, geile, slettebak die de hele dag hunkert naar haar man terwijl ze zelf het huishouden draaiende houdt (en dan heb ik het nog niet eens over de ‘normale’ plastische chirurgie). Ik kots erop!

Meneer Samuel Wood heeft meteen maar een nieuwe erogene zone bedacht, want, zo vertelt hij: “We geloven niet in het bestaan van de G-plek, maar in die van de O-plek zeker wel. Deze ligt dichtbij de opening van de vagina en is dus makkelijk te bereiken. Zeker bij vrouwen die al verschillende kinderen kregen, is de gevoeligheid van de clitoris vaak afgenomen. Juist dat kunnen we oplossen met een O-injectie.”

Wood heeft inmiddels 80 vrouwen behandelt met zo’n O-Shotje en daarvan reageert 85% heel erg positief. De meest voorkomende reactie achteraf is: ‘Wow, wat een orgasme.’ De kosten van de O-shot zijn ongeveer 1.100 euro.

Zoals mijn moeder zou zeggen; ‘In geen 1100 jaar.’

p.s. 1: Dit is de website: www.oshot.info (in jaren ’80 stijl, creapy)…

p.s. 2: Die website is volledig doorgedraaid! Let op de volgende zin: ‘Perhaps even more disturbing, think of the ripple effect throughout society as children and communities suffer with the breakdown of marriage relationships because of these problems.’ Dus… het percentage echtscheidingen is afhankelijk van het feit of vrouwen wel of niet nog een beetje leuk en geil meedoen in de slaapkamer! En zo niet, dan helpt een O-shot! Heel erg disturbing dit!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Linda schreef:

    Dat is ook niet helemaal aan mij besteed haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.