FUN FACTORY, STRONIC EINS, ZWEI ODER DREI?

stronic funfactory

Ik was al zeer te spreken over de Stronic Eins van Fun Factory (SEX TOY TEST #95: STRONIC EINS), maar ik kwam er net achter dat er inmiddels ook een Stronic Zwei und Stronic Drei op de markt zijn! En… als ik heel eerlijk ben had ik liever de Stronic Drei gehad (Jesus, Luna, het is ook nooit goed genoeg voor jou hè), maar misschien krijg ik ooit nog een keer de kans om die te testen.

De Stronic Eins, Zwei en Drei zijn vibrators die ze bij Fun Factory liever ‘pulsatoren’ noemen. Deze speeltjes trillen namelijk niet alleen, maar ze pulseren ook. In de speeltjes zit namelijk een zware, metalen bal die op en neer beweegt en dat is lekker, heel lekker. Omdat de Stronic Eins nogal recht is qua vorm is-ie niet heel erg geschikt voor G-spot-stimulatie, maar dat zijn de Stronic Zwei en Stronic Drei dus wel. En ja, daar word ik blij van! En m’n G-spot waarschijnlijk ook.

DE STRONIC EINS, ZWEI UND DREI ZIJN HIER TE KOOP (€ 129,90) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. JoorsTruly schreef:

    Ik voel een give-away actie aankomen……
    ;-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.