IN HET NACHTKASTJE VAN… I.

Naam: I.
Leeftijd: 23
Relatie: Ja
Hoeveel speeltjes heb je: 15 ongeveer

nachtkastje1

Vertel eens wat over je seksleven?
Mijn seksleven vroeger was kort gezegd niet ideaal. Partners waarbij alleen het eigen genot belangrijk was, of ik klaarkwam was totaal onbelangrijk. Als zij klaargekomen waren was de seks ook totaal afgelopen. Verder werd een ‘nee’ niet geapprecieerd als hij zin had in seks of gepijpt wilde worden. Geen ideaal seksleven of relatie dus. Na deze relatie had ik even totaal geen behoefte aan seks, zelfbevrediging of wat dan ook, dat heeft echt nog ongeveer een jaar geduurd. Nu heb ik een respectvolle relatie met een man van 27 jaar oud die wel geeft om mijn genot. Wat een verandering was dat, ineens was het ook belangrijk wat dat ik lekker vond ik bed, dat ik klaar mocht komen en dat ik zelfs zoiets als pijpen of seks mocht weigeren als ik geen zin had. Hij had al meer ervaring met seks dan ik, en dan specifiek in de richting van BDSM. Hoe meer van die dingen hij op me ging uitproberen, hoe beter ik me erbij ging voelen, hoofdzakelijk omdat ik hem helemaal kon vertrouwen en hij me nergens toe zou dwingen als ik echt niet wil.

Dan hebben jullie vast veel seksspeeltjes?
We gebruiken inderdaad geregeld seksspeeltjes zoals vibrators, een buttplug, een blinddoek, een zweep, een ball gag en boeien toen deze nog niet kapot getrokken waren. We gebruiken echt niet alles tijdens elke keer dat we seks hebben. Soms helemaal niks en soms alles tegelijk.

Speeltjes die snel kapot gingen?
We hadden handboeien gekocht om te kijken of we het beide wat vonden. Nadat ik deze een aantal keer succesvol heb aangehad, besloten mijn vriend en ik de rollen een keer om te draaien en zou ik hem vastbinden. De boeien waren best berekend op het gewicht van een lichte vrouw die eraan trok of ging hangen, maar dus niet aan het gewicht van een man. Na nog geen 3 minuten trok hij ze totaal kapot waardoor ze nu volledig onbruikbaar zijn. Nu waren deze boeien maar 20 euro, het blijft toch zonde. We zijn nu aan het sparen voor boeien van een betere kwaliteit.

Wat is het beste seksspeeltje dat je hebt?
Dat is dan toch het speeltje dat ik als eerste gekocht heb, de Vibe Design Icon C van ToyJoy. Een hele prettige vibrator om als eerste vibrator te hebben, naar mijn mening. Hij heeft verschillende trilstanden, is niet overdreven duur en waterproof, al betwijfel ik dat wel een beetje voor die prijs. Aan de andere kant heb ik hem gewoon onder de kraan schoongemaakt en is hij van binnen nooit nat geweest.

toyjoy

Kan je ook klaarkomen zonder? Of is het makkelijker met?
Ik kan klaarkomen zonder speeltjes, al is het wel gemakkelijker en sneller met. Ik moet er wel echt voor in de stemming zijn, als ik niet in de stemming ben kom ik niet eens in de buurt van een orgasme.

Heb je ook wat miskopen? Welke? En waarom?
ik heb een gigantische miskoop, de Durex warming glijmiddel. Ik heb nog nooit iets gehad wat zo pijnlijk brandde en vies plakte als dat spul. Het rare is dan wel dat ik de andere glijmiddelsoorten van Durex wel weer fijn vind en niet zo vind plakken.

OMG! Herkenbaar! Wij hebben die ook een keer gebruikt! De hel was het! Het borsthaar van de verkering zat helemaal aan elkaar geplakt. Smerig!!! Wat is je laatste aanschaf?
Een buttplug, Wartenberg wheel en een kaars, voor zover je dat een speeltje kan noemen natuurlijk.

wartenbergwiel

En? Was het wat?
De buttplug is ze zeker goed bevallen, ik moet er nog wel erg aan wennen om iets anaal in me te hebben. De kaars was om met het kaarsvet te spelen. Ook dit is me wel goed bevallen, ook al deed het toch wel meer zeer dan ik verwacht had. Die Wartenberg wheel is echt gemeen, maar voelt wel prettig wanneer het goed opgebouwd wordt.

Welk seksspeeltje staat op je wishlist?
Best veel nog, sowieso staan er nu nog nieuwe boeien bovenaan de lijst. Verder wil ik graag andere tepelklemmen, een LELO Smartwand Large, bondagetouw, nieuwe zwepen, zo’n gezichtsmasker die je hele gezicht bedekt, een dichte ball gag. Ik heb dus nog een hele grote wishlist met vooral veel BDSM speeltjes.

Lieve I! Dankjewel voor je antwoorden en ik hoop dat je je wishlist snel compleet hebt (al heb je dan waarschijnlijk alweer een nieuwe opgesteld).

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.