GLAZEN DILDO REVIEW #315: BLOOMING VISHNU

Naam: Blooming Vishnu
Producent: Prisms
Prijs: € 49,95
Formaat: 19 centimeter x 2,6 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Het verkooppraatje: ‘Als je op zoek bent naar een bijzonder seksspeeltje dan is Blooming Vishnu iets voor jou. Met zijn romantische roosdesign is dit een speeltje die je niet snel vergeet.’
Is dat ook zo: Ehm!!
Score: 5

blooming-vishnu-glazen-dildo

Ik dacht; doe eens gek, vraag eens een glazen seksspeeltje in de vorm van een roos aan bij Ero-discount.nl! Kan jou het schelen! En het mannetje van Ero-discount.nl vond het ook allemaal prima, dus ik kreeg een prachtige, glazen roos toegestuurd van het merk Prisms, in ruil voor een eerlijke review. Want hé, als je geen man hebt die rozen voor je meeneemt (niet dat mijn ex dat ooit deed), dan moet je zelf regelen dat er rozen naar je toe komen (of je koopt gewoon zelf een bosje)!

De Blooming Vishnu komt in een basic kartonnen verpakking. Niet al te fancy, maar dat hoeft ook niet. Je krijgt er overigens wel een handig, zwart bewaartasje bij! En die moet je ook zeker gebruiken, want het houdt je seksspeeltje zo fijn stofvrij. Al moet je seksspeeltjes sowieso voor gebruik altijd even afspoelen. Of moeten, moeten; ik raad het aan, want er kan altijd een stofje op komen te zitten of een haartje (van jezelf of van de kat) en dat is niet heel erg, maar even afspoelen is gewoon prettiger, want je weet maar nooit wat er met je seksspeeltje gebeurd is in de tijd dat jij ‘m niet gebruikte.

blooming-vishnu-verpakking

WTF is een Blooming Vishnu?

Dit speeltjes heet dus Blooming Vishnu. En dat ‘blooming’ iets in de richting van ‘bloeiende’ betekent, dat lijkt me evident! Maar… ‘Vishnu’? Even een stukje ter lering en vermaak: Vishnu is een god in Hindoeistische mythologie! Vishnu is het aspect van God dat alle dingen in het universum doordringt en onderhoudt. Vishnu wordt meestal afgebeeld al zittend op een grote adelaar. Vishnu heeft vier armen, waarmee hij een trompetschelp, een lotusbloem, een discus en een knuppel vasthoudt, die diverse mythologische eigenschappen van deze god verbeelden. Je kunt deze informatie meteen weer naast je neerleggen, maar mocht je meer over de Hindoeïstische mythologie willen lezen, dan doe je dat maar lekker: HIER! Ik heb meer verstand van seksspeeltjes.

De voordelen van een glazen seksspeeltje op een rijtje

Ik blijf het gewoon bij iedere review van glazen seksspeeltjes doen; het even opsommen van alle voordelen die een glazen seksspeeltje heeft. Want dat zijn er nogal wat.
– Glas is niet-poreus! Dit betekent dat het een veilig materiaal is! Er kunnen geen chemicaliën gaan ‘lekken’ en als je het speeltje schoonmaakt, dan is het ook 100% schoon, omdat er dus geen ‘viezigheid’ in de poriën kan verdwijnen. WINST!
– Glas is superglad en dat kan superlekker zijn.
– Nee, een glazen speeltje kan niet breken terwijl je ’t gebruikt.
– Je kan elk soort glijmiddel gebruiken bij je glazen seksspeeltjes.
– Je kunt ook geen snijwondjes krijgen van het gebruik van een glazen seksspeeltje! Of… er moet ooit een keer een stukje af zijn gebroken (maar ik neem aan dat je dat wel even checkt).
– Geen zin meer in je glazen seksspeeltje? Dan kun je ‘m gewoon in de glasbak gooien! Wordt-ie gerecycled!
– Glazen seksspeeltjes lenen zich perfect voor temperatuur-spelletjes, want het materiaal neemt snel de temperatuur van z’n omgeving aan.

Waar moet je wél op letten?

– Laat je glazen speeltje niet vallen op de badkamervloer of plavuizen, want dan is-ie dus hoogstwaarschijnlijk wél stuk.
– Je kunt glazen seksspeeltjes opwarmen of afkoelen (voor temperatuur-spelletjes). Doe dit altijd in warm of koud water en niet in kokend water! Leg de dildo ook niet in de diepvries om ‘m af te koelen, maar in een bak water met ijsblokjes.

Maar hoe is de Blooming Vishnu?

Mijn liefde voor seksspeeltjes van glas begint eigenlijk langzaam te groeien. Ik vond ze altijd wel okay, maar de laatste tijd kan ik echt genieten van het gewicht (dat is dus vaak zwaarder dan vergelijkbare speeltjes van siliconen) en de gladheid (speeltjes van glas zijn dus echt gladder dan anderen) (al is het misschien vooral iets in m’n hoofd). Maar… ik vind de Blooming Vishnu eigenlijk niet zo heel erg leuk. Want daar lig je dan met een glazen roos tussen je benen. Ik zal de grap maar even zelf maken; met een roos in je doos. Toch een dingetje. Hij voelt wel okay hoor (je voelt de bloemblaadjes en bladblaadjes niet echt, die zijn lekker zacht en afgerond), maar het is allemaal niet echt geweldig. Daarvoor is hij voor mij te klein en te, te, te, te rozerig. Er zijn bij Erodiscount.nl dan veel leukere (het is maar wat je leuk vindt) en betere glazen seksspeeltjes van het merk Prisms te vinden! Waar dan? Nou; HIER!

blooming-vishnu-dildo

Conclusie

Deze Blooming Vishnu zal nooit mijn glazen seksspeeltje of choice zijn. Te klein en te kort en gewoon not my style. Maar! Dat wil dus niet zeggen dat dit een slecht seksspeeltje is. Dit is gewoon niet mijn vorm. Niet mijn ding. Ik denk dat er vast wel vrouwen zijn die hier helemaal verliefd op worden (moestuin-vrouwtjes, bloembindsters, tuinvrouwen, hele romantische vrouwen en vrouwen met een rozendekbed die een matching seksspeeltje zoeken).

DE BLOOMING VISHNU IS HIER TE KOOP (€ 49,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Marjan schreef:

    Volgens mij doet hij het ook leuk in een vaasje op de vensterbank…. ;-)

  2. Alex schreef:

    Zeker niet alle glazen speeltjes mogen in de glasbak voor de recycling! Heel vaak zijn ze gemaakt van borosilicaat glas. Dit is veel harder en daardoor minder breukgevoelig, maar smelt dus ook bij een andere temperatuur dan potjes- en flessenglas. Die kapotte speeltjes moeten helaas gewoon de vuilnisbak in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.