WTF WOENSDAG: PRINCESS KALEIDOSCOPE DILDO

princess-kaleidoscope-dildo
Okay, zo op het eerste gezicht lijkt dit een hele gewone dildo. Van glas misschien? Met een zuignap misschien? In werkelijkheid is dit een dildo van acryl (dus superhard) en dat ding onderaan is een soortement van ‘vergrootglas-achtig-iets’! Dus… je brengt deze Princess Kaleidoscope dildo anaal of vaginaal in en de persoon die de dildo hanteert kan nu maar liefst 2 keer uitvergroot zien hoe het er van binnen uit ziet! WOW! Altijd al willen zien toch? Net zo’n non-product als de Svakom Siime Intimate Camera, maar dan wel een stuk goedkoper! Hoe stom dit product is, laat ook dit Youtube-filmpje zien, waarin je dus, eh, HELEMAAL NIKS ZIET!


Prachtig! De Princess Kaleidoscope dildo kost $ 35,- bij Kanojotoys.com (HIER).

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

  1. RobertK schreef:

    Ach, in de slaapkamer is het toch altijd donker :-)

  2. Guido schreef:

    Ik ben bang dat je mannen overschat. Geloof me, het kan immens geil zijn om naar binnen te kijken. Niet elke dag of zo (ik heb het in mijn leven twee keer gedaan), maar het idee om te zien waar je in gaat is op zich erg opwindend. Geef ik er € 35 voor uit? Nee, dat niet.

  3. Jessica schreef:

    Nu ben ik super geïnteresseerd in mijn eigen vagina en als zoiets echt zou werken zou ik helemaal in zijn, maar mijn ervarimg is dat wanneer je eenmaal goed vochtig bent, het zicht daar toch ernstig belemmerd wordt en er afgezien van vocht niets meer te zien is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.