GIVE AWAY WEEK 27

giveawayvibratingpanties
Ik had het er gisteren al over in m’n eerste vlog; ik heb al zoveel op afstand bestuurbare trildingen voor in slipjes (en het is niet helemaal mijn ding) dat ik de ‘Remote Control Vibrating Panties’ ga weggeven. Dit slipje is van het merk Pipedream en kost in de winkel € 44,90. De bullet (dat trilding wat dus in het slipje zit) heeft 20 standjes volgens de verpakking en het slipje zelf is van zwart kant. Ik heb ‘m dus niet getest en weet niet of het wat is (maar een avondje plezier kun je er sowieso mee hebben). Laat hieronder een reactie achter (met iets liefs, of waarom jij dit speeltje wil winnen, of gewoon ‘ja, ik wil’). Vrijdagavond maak ik de (geheel random) winnaar bekend!

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. Hoof schreef:

  Ja ik wil. En niet voor mezelf. Duh..

 2. foxxie schreef:

  Ohw die wil ik, zag bij het nieuws/weerbericht dat de zomer nu toch echt zijn intrede gaat doen…..en daar is dit leuke speeltje uitstekend voor geschikt. Is het al tijd om te winkelen en gezellig op het terras te zitten????(nu maar hopen dat ie niet te veel herrie maakt)
  Xx

 3. Inge schreef:

  Lijkt me leuk zoiets, om met mijn vriend uit te proberen, hij vind dit soort dingen wel heel leuk maar helaas is het meestal ook erg duur.

 4. Joko schreef:

  Ja, die wil mijn vrouw wel!

 5. duchess schreef:

  O die lijkt me inderdaad wel heel mooi om mee te spelen. Stijlvol, Stout, Dat worden hele leuke lange autoritjes lijkt me zo…ja ik wil!

 6. Eva schreef:

  Ja ik wil! Mijn vriend en ik studeren nog en hebben niet het geld om dergelijke spullen te kopen. Het lijkt me super leuk om hiermee te kunnen sexperimenteren.

 7. Rene Brand schreef:

  Kan ik mijn vriendin Zondagochtend eens lekker wakker vibreren.
  Ze zal nog nooit zo lekker wakker geworden zijn. :)

 8. Patricia schreef:

  oooh, ik wil wel! Na mijn examens ben ik bijna in een sexuele coma gesukkeld en ik denk dat dit mij wel wakker kan schudden… dat wordt een spannend drankje op het terras met dit slipje aan, woehoe!

 9. Lisaa schreef:

  Ja ik wil ; )

 10. Sanne schreef:

  Ja die wil ik zeker graag hebben!! Vooral leuk dat het een slipje is want dat valt zeker niet op!

 11. Petra schreef:

  Ja ik wil. En wél voor mezelf. lekker..

 12. Guido schreef:

  Die wil ik wel. Best handig wanneer er wat afstand dreigt te ontstaan in je relatie ;-)

 13. Lindaa schreef:

  Ook al is het al vrijdagavond, doe ik toch nog een poging.
  LIjkt me ook erg leuk om deze een keer te proberen. Zou leuk zijn als ie mee in de koffer op vakantie kan ;)

 14. Anna schreef:

  Mijn vriend en ik willen altijd al zoiets uitproberen. Hoe leuk is het om een avondje uit te gaan en dan na een paar uurtjes van opwarmen met dit speeltje een spannende nacht te hebben?!

  Dit zie ik wel zitten en ik hoop dan ook dit speeltje in mijn lingerielade te hebben straks!

  Ik vind het trouwens geweldig hoe open jij bent!

  Liefs x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.