LUNA HEEFT HET NIET MEER OP JIMMYJANE

In de categorie ‘dingen waar ik me kapot aan irriteer’ staan deze week wat ‘producten’ van JimmyJane (niet dat ik er ’s nachts van wakker lig overigens, integendeel). JimmyJane is een seksspeeltjes-fabrikant die bekend staat om z’n luxe verpakkingen (allemaal wit) en z’n chique ogende producten in een strakke vormgeving waarbij rekening gehouden wordt met each person’s unique desires (voor hun hele mission statement: KLIK. Een hoop blabla voor producten die eigenlijk helemaal niet zo heel erg goed zijn. Zoals mijn moeder zou zeggen: “Een hoop geblaat en weinig wol.” Ik heb nog niet alle mainstream producten van JimmyJane getest, maar de FORM 3 (#365SEXTOYS, #22) deed het gewoon naadje en de HELLO TOUCH (#365SEXTOYS, #98) knelde m’n vingers dusdanig af dat ik voortijdig moest stoppen met testen en al helemáál geen orgasme kreeg (en daar zijn seksspeeltjes toch voor bedoeld). Hun FORM 2 (#365SEXTOYS, #9) is dan wel weer goed en lekker en een aanrader.

jimmyjaneplane

Maar waar ik me dus kapot aan irriteer is de ‘JimmyJane Jet Set’. Voor 35.000 dollar kun je (samen met 3 van je closest friends) 4 uur lang gebruik maken van een privé vliegtuig om je daar helemaal de tyfus te neuken, zodat je na afloop aankomt op de plaats van bestemming en meteen lid bent van de ‘Mile High Club’ (je krijgt van JimmyJane dan ook zo’n heel leuk metalen speldje dat je op je jas kunt doen, zodat je aan iedereen kan laten zien dat jij hét in het luchtruim hebt gedaan. Oh, en wacht, je krijgt ook een koffer mee met daarin al die goede speeltjes van JimmyJane (de FORM 2, FORM 3, FORM 4, FORM 6 en ook nog een andere staafvibrator). En… om het helemaal af te toppen wordt de film Emmanuelle (hartstikke leuk, maar geil is anders, het is een film uit fucking 1974 (toen was ik nog niet eens geboren). Vergeet ik nog te melden dat er ook plenty condooms aanwezig zijn. En bakjes met nootjes en gummibeertjes. En champagne. En dat voor maar 35.000 dollar!

littlesteeltonight

En het JimmyJane Jet Set-pakket is niet het enige onzinnige product dat aangeboden wordt op www.jimmyjane.com. Zo verkopen ze ook de Rock Fabulous, een stalen vibrator met 28 echte zwarte diamanten en daarop wat geneuzel van ene Dave Stewart (who the fuck is Dave Stewart en wat heeft hij met een vibrator te maken, hij heeft vast het meisje van de marketing-afdeling van JimmyJane een keertje goed gebeft). Door de vibrator zit een koordje, zodat je ‘m om je nek kan hangen en aan dat koordje hangt ook een plectrum (!!!!) zodat je, mocht je er zin in hebben tijdens het neuken, ook je gitaar er eventjes bij kan pakken (want die staat dus standaard naast je bed) om zo More Than Words van Extreme te spelen! Worden de vrouwtjes geil van! NOT! De kosten van dit geintje; 2000 dollar. En hij is nog uitverkocht ook (waarschijnlijk is er maar eentje van gemaakt en die is gekocht door Dave Stewart himself).

gorillazjimmyjane

Oh, en dan kun je ook nog vibrators kopen met een tekening van Jamie Hewlett van de Gorillaz erop. Toegegeven, ze zien er prachtig uit, en Jamie ontwierp 6 verschillende, maar wie zit erop te wachten? En wie wil daar 278 dollar (per stuk!) voor betalen? Voor alle 6 de vibrators tegelijk, in een mooi limited edition-doosje, betaal je trouwens 1650 dollar.

jimmyjanenecklace

Maar als ik dan toch genoeg geld heb, dan kies ik liever voor die gouden ketting (met JimmyJane-logo, jippie) voor 1195 dollar die ik om m’n nek draag en die heel ingewikkeld tussen m’n borsten hangt en om m’n heupen en die elke kerel binnen no time kapot heeft getrokken tijdens een gemiddelde neukpartij. “O, maar Luna, je moet die exclusieve ketting niet dragen tijdens de seks hoor!” Waarom ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt een seksspeeltjes-fabrikant ‘m dan?! Godverdegodver!

blockpartyjimmyjane

Ook leuk, of eigenlijk helemaal niet, is de JimmyJane Block Party, een opblaasbaar huis waar je naar hartelust een orgietje kunt houden met allll of your friends (have an instant orgy, just add air). Je krijgt ook bij dit product trouwens een koffertje met 5 verschillende JimmyJane-vibrators en ook een doosje met 60 condooms. Zo’n opblaasbaar neukhuis (met JimmyJane-logo) kost 5999 dollar. En ook dit product is uitverkocht! Unbelievable!

For fuck’s sake JimmyJane! Please!!!!! Ga goede en betaalbare seksspeeltjes maken en houdt je niet bezig met het samenstellen van dit soort bullshit. Het ontwikkelen van dit soort exclusieve spulletjes voor the rich and famous weerhoudt jullie van de taak om de mainstream producten die normale mensen kopen (en waar de meesten mensen zelfs voor moet sparen) aan een goede kwaliteitscontrole te onderwerpen. Jullie zijn zo doorgeslagen in je eigen exclusiviteit dat jullie vergeten zijn waar een vibrator voor bedoeld is!

p.s. Mocht JimmyJane op zoek zijn naar een eerlijke sekstoy-tester uit Nederland die een keertje de JimmyJane Jet Set t.w.v. 35000 dollar wil uit proberen, dan houd ik me van harte aanbevolen!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. 14 augustus 2013

    […] heb al een keer een enorme rant gehouden over het bedrijf JimmyJane (LUNA HEEFT HET NIET MEER OP JIMMYJANE) met als strekking: lieve JimmyJane, ga goede en betaalbare seksspeeltjes maken en houdt je niet […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.