SEKSSPEELTJES REVIEW #174: SMILING BUTTPLUG

Naam: Smiling buttplug
Producent: made in China
Prijs: € 7,95
Formaat: 28 mm op z’n breedst, 90 mm lang
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Het verkooppraatje: ‘Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd! Dus lach, leef en geniet de hele dag van deze heerlijke anaalplug. De plug heeft een oplopend design met bolle rondingen en een T-vormig handvat.’
Is dat ook zo? Yep! I’m smiling, want… leuk voor beginners!
Score: 8

buttplugsmile1

Ik had deze ‘smiling buttplug’ al een tijdje in mijn ‘nog-te-testen-doos’ zitten, maar ik ben ook al een tijdje niet zo in de anaal-modus, dus het even geduurd voordat hij uit die doos kwam. Ik heb onlangs trouwens wel een artikel geschreven over anale seks (10 REDENEN WAAROM JE NIET AAN ANALE SEKS WIL BEGINNEN), wat best de moeite waard is om te lezen (al zeg ik het zelf).

De ‘smiling buttplug’ is klein en dat was mooi, want in iets groots had ik geen zin (sorry echtgenoot). De buttplug past bijna in de palm van m’n hand, wat niet betekent dat hij zo klein is dat hij naar binnen schiet (mijn allergrootste angst (en die van velen)), want er zit dus een stevig uiteinde aan (dat tussen je billen blijft zitten). Dat uiteinde heeft de vorm van een mond, dus ik denk dat de ‘smiling buttplug’ zo aan z’n naam is gekomen. Sowieso is een uiteinde in deze vorm 100 keer slimmer (want lekkerder) dan een groot, rond uiteinde, want zo’n uiteinde blijft dus tussen je billen zitten en nou ja, je kunt je hier iets bij voorstellen! Qua vormgeving dus 100 punten.

smilebuttplug3

Op de verpakking van de ‘smiling buttplug’ staat: ‘main composition: silicone’, wat er dus op neerkomt dat er voor (waarschijnlijk) 51% siliconen in dit speeltje zitten en voor de rest: verrassing! Ergens anders op de verpakking staat weer: 100% silicone, dus het blijft een ingewikkelde materie (en er is nog steeds geen regelgeving omtrent de materialen van sekstoys en wat de producenten op hun verpakkingen communiceren). De buttplug ruikt in ieder geval niet naar plastic, hij voelt zacht aan, is buigzaam, maar toch stevig genoeg om (met voldoende glijmiddel) gemakkelijk in te brengen.

Hij zit goed, hij blijft goed zitten tijdens het vrijen (ook als je van standje verandert) en je blijft ‘m ondanks dat hij klein is, toch voelen (ja, want anders heb je er niks aan natuurlijk). Echt… serieus… ik meen het; een perfect dingetje voor beginners (of voor gevorderden die al maaaaanden niet meer aan anale seks hebben gedaan)! Soortement van instapmodelletje dus.

buttplugsmile2

Er zijn overigens meerdere buttplugs van dit merk te koop bij www.willie.nl (eentje heet ook echt ‘de lachende anaalplug, dat klinkt toch iets minder sexy), maar degene die ik toegestuurd kreeg kan ik niet meer terugvinden. Hoeft geen enkel probleem te zijn, want ook de anderen zijn klein én hebben zo’n SMILE-vorm aan de onderkant. Voor € 7,95 heb je dus een perfect, leuk, stevig, klein buttplugje (en een grotere kopen kan je altijd nog daarna doen (of het is (weer) een opstapje naar ‘echte’ anale seks)).

DE SMILING BUTTPLUG IS HIER TE KOOP (€ 7,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.