GAST REVIEW: NJOY PURE WAND

Kennen jullie gast reviewers D. (hij) en E. (zij) nog? Ze hebben inmiddels al een paar seksspeeltjes gereviewed voor Climaximaal.nl (en ik heb ze onlangs weer wat leuke dingen gestuurd)! En… door mijn enthousiaste review van de Njoy Pure Wand (DILDO REVIEW #333: NJOY PURE WAND) (VLOG: NJOY PURE WAND) (echt lees of bekijk ze nog een keer, want je MOET dit ding hebben!!!) hebNjoy Pure Wand aangeschaft! Wat zij ervan vonden? En vooral, wat HIJ ervan vond als prostaatstimulator, dat lees je in deze gastreview (tipje van de sluier; hij vond ‘m GEWELDIG)! Enne… lees deze review tot het einde, want als je dan NOG niet overtuigd bent, dan weet ik het ook niet meer)!

Naam: Pure Wand
Fabrikant: Njoy
afmeting: 19,5 x 3,8 (bol 1) x 2,5 (bol 2)
Batterijen/ oplaadbaar: n.v.t
Prijs: € 133,95
Waar te koop: Easytoys.nl
verkooppraatje: ‘De Njoy Pure Wand is een zeer luxe G-spot en prostaat dildo. De toy is volledig gemaakt van metaal en voelt daardoor zwaarder en gladder aan dan elk ander seksspeeltje.’
Is dat ook zo: JAAAAAA!!!!
cijfer: 10

Het is gebeurd! De door Luna alom geprezen Njoy Pure Wand, beter bekend als ‘de beste dildo ter wereld’ heeft D. tot zijn eerste prostaatorgasme gebracht. En wow, wat een ervaring. Dit was al het trainen en mediteren meer dan waard. Wat we hieronder beschrijven zijn de ervaringen van een jong koppel, onze ervaring dus. Plus, a male perspective!

Toen de Pure Wand eindelijk bij de post zat waren we heel benieuwd. En toen we het pakket eenmaal in onze handen hadden werden we nog nieuwsgieriger! Dit ding is zwaar joh! Met een ruk trok E. de verpakking er vanaf en daar stond ze dan: in de woonkamer met in haar beide handen de meest glimmende, zwaarste, geilste, beste dildo ter wereld, dé legendarische Njoy Pure Wand! Er hing nog net geen aureooltje rond.

Zij mocht de Pure Wand als eerste proberen

Na een fikse schoonmaakbeurt was het aan E. die hem als eerste mocht testen. Nu is het zo dat E. niet goed kan klaarkomen door penetratie alleen. Voor haar is de Pure Wand dus geen ultiem klaarkom-materiaal. Maar ze hebben de vrouw niet voor niets geleerd om twee dingen tegelijk te doen, ook de vibrator erbij dus. Maar nog steeds kon ze niet aan de slag. Deze stalen dildo is freaking koud en als je niets hebt met temperature-play, dan is het dus wel aan te raden hem eerst even op te warmen met je handen, mond, billen of whatever you want.

Maar de Pure Wand doet wat-ie beloofd!

Maar… WOW! Wat een ervaring was dit, het lijkt wel of alles perfect gevormd en gebogen is aan deze dildo. Hij weet op het juiste moment de juiste plekjes te maken. Voor het juiste tempo moet je wel zelf zorgen. Het duurde niet lang of E. had haar eerste spetterende orgasme, dankzij de Pure Wand. Een tweede en een derde bleef niet lang uit en zo kon ze nog wel even door. Luna had dus gelijk, deze dildo is ijzersterk in z’n vak! Al is er nog wel iets vreemd mee aan de hand, iets dat we nog in geen enkele andere review konden terug vinden (dus misschien is dit alleen bij ons zo). Het feit dat de bal die je inbrengt zo veel groter is en de staaf waar die aanhangt zorgt ervoor dat je kutje allemaal gekke geluidjes begint te maken. Het lijkt wel of zij je ook wil vertellen hoe lekker ze deze toy vindt (ach, gelukkig is er ook plaats voor humor binnen onze slaapkamer). Moesten er nog mensen zijn die dit hebben laat dit dan gerust weten, zo weten we dat we niet alleen zijn.

En daarna was D. aan de beurt voor een prostaatmassage

Hetgeen hieronder beschreven wordt is bijna niet te beschrijven, dus we begrijpen dat het ook ontzettend moeilijk moet zijn om dit te bevatten. Toen we de Pure Wand voor de eerste keer testen gebeurde er iets wonderbaarlijks. In het begin voelde het voor D. als elk ander speeltje. Het voelde goed, zij het supergoed. Maar op een bepaald moment veranderde er iets, het leek of zijn lichaam in een soort trance ging. Benen begonnen te trillen en alles begon zowat zweverig aan te voelen. Het hoofd wist niet wat er gebeurde en hierdoor werd dit gevoel snel onderdrukt, door te fel te focussen (te weinig loslaten) was het ‘moment’ voorbij. Toch hebben we niet direct opgegeven. Zo kreeg D. dit gevoel vijf tot zes keer, maar tot een echt orgasme kwam het niet (al voelde het wel zo). Uiteindelijk was het mentale en fysieke uitputting die ons deed stoppen.

Dit moest overgedaan worden. De ettelijke keren hierna kwamen dezelfde hoogtepunten opzetten, maar nog steeds niet ‘het’ hoogtepunt. Hoewel dat voor D. eigenlijk niet echt een probleem was. Tijdens het gebruiken van de Pure Wand namelijk voelde alles dermate goed dat het orgasme geen doel meer was. Genot was het doel, en genot, dat was er zeker.

Tot enkele weken geleden alles goed stond. De maan stond in de juiste lijn, de seksuele spanning zat goed, het hoofdje was in orde en met de juiste ademhaling dijde een Pure Wand-sessie uit tot een echt mindblowing orgasme. Dit moet een van de meest crazy, geweldige, openbarende ervaringen geweest zijn uit D.´s leven. Als er een hemel bestond moest dit hem zijn. De Pure Wand IS de beste dildo in de wereld! Zonder twijfel.

Jammer genoeg (ach ja, of niet) is het tot nu toe bij die ene keer gebleven, maar we blijven proberen en elke keer komt de hemel om het hoekje piepen. We kunnen je zeggen: die hemel ziet er wonderbaarlijk uit!

We leerden dankzij de Pure Wand dat een prostaatorgasme (eigenlijk elk orgasme) even hard een geestelijk spel is en een ook mediterende werking kan hebben op zowel lichaam als geest. Om het volledige proces en gevoel te beschrijven zijn volgens ons de juiste woorden nog niet uitgevonden, daarvoor moet je misschien zelf aan de slag gaan.

Een korte samenvatting van de pro’s en contra’s van de Njoy Pure Wand:

Pro´s

• Hij ziet er ongelofelijk glimmend (lees: sexy) uit.
• Hij is van metaal, dat is niet poreus dus kan je hem gerust (na een poetsbeurt) als koppel gebruiken.
• De krommingen en vormen lijken wel perfect gevormd zodat hij de juiste plekken weet te raken.
• Doordat het een dildo is, valt het technologische aspect eraf, dat voelt voor ons net iets natuurlijker. Plus, geen geknoei met lege batterijen.
• Hij is loeizwaar en sterk, je krijgt er dus een gratis workout bij en hebt een speeltje dat een leven lang mee gaat.

Contra´s (euhm)

• Hij is loeizwaar en sterk, waardoor vermoeidheid geen zeldzaamheid zijn. Het is dus ook niet aan te raden hem op te bergen in een doos, schijf of zak vol andere speeltjes die wel stuk kunnen.
De geluidjes (zowel bij E. als bij D.) zou je als nadeel kunnen omschrijven. Maar dat is muggenzifterij ten opzichte van al die pro´s.

DE NJOY PURE WAND IS HIER TE KOOP (€ 139,95) >>

Lieve D. en E.! Wederom bedankt voor jullie review! En ik hoop dat door jullie review ook mannen enthousiast geworden zijn om ‘m (zelf) te gebruiken! En zoals jullie al schreven; hij is 100% niet-poreus, dus 100% schoon te maken en veilig uit te wisselen! Een 2-in-1 speeltje dus, en z’n bedrag MEER dan waard!

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Jeroen schreef:

  Wat een mooi verhaal :-) Stel nou dat je mag kiezen tussen de ” L’Amourose Rosa Rouge” (probeer een linkje te plaatsen naar de review maar dat lukt me niet) en deze stalen ros?!
  waarin zou je dan investeren?

  Groetjes,
  Jeroen

  • Luna schreef:

   Ooooh, zeker in de Njoy Pure Wand! Al was het alleen maar om het feit dat hij een leven lang meegaat… Kan gewoon NOOIT kapot… :-)

   • Jeroen schreef:

    Ha ha ha ha, levensduur. . . hoe lang doe jij met een partner? Niet rot bedoelt he?! Normaal zou ik hier zo’n gezichtje met van die rode wangen en een grote smile neerzetten.
    wat is het verschil met de ” L’Amourose Rosa Rouge” die lekker warm word en de koude stalen vriend. zou je met die Franse vriend het zelfde kunnenbereiken als met de N Joy?

    Heb inmiddels bijna je top tien Luun. de enige die binnen een jaar de geest heeft gegeven is de Womanizer. Na drie keer gebruikt te hebben. Gewoon omdat ze in de kast lag zonder stroom. Verder zijn de spulletjes van Fun Factory prima. ook zonder stroom blijft t gewoon werken.
    Groetjes J

    • Luna schreef:

     Je kan de Njoy Pure Wand ook voorverwarmen (is zelfs een aanrader hoor) (even in een bakje warm, niet heet, water)! Met de L’Amourose Rosa Rouge kun je zeker ook een G-spot-orgasme krijgen, squirten, van alles en die is ook ECHT heel goed, maar de Njoy Pure Wand is fijner om samen te gebruiken, vind ik… beter vast te houden, groter, geiler, stoerder… :-)
     En wat ZONDE van de Womanizer! Er zit garantie op hè! Weet niet of die nu nog geldig is?

 2. Bob Walberg schreef:

  Ik heb er nog geen ervaring mee maar ik heb wel zojuist gezien dat dit apparaat door meerdere fabrikanten wordt geleverd. o.a. Masters series die hem dan Curvy pure wand dildo noemt. Dus waarschijnlijk een OEM product.

 3. EG schreef:

  Ik vind het vooral ook gaaf dat het oppervlak zo glad is dat je ‘m in bad kunt gebruiken zonder glijmiddel. Al heeft het nog niet tot een orgasme mogen leiden.
  Kijk trouwens wel uit met het schoonmaken. Als die uit je handen floept, dan wordt het een bonk staal versus wasbak. Het maakt flinke tikken en kan me voorstellen dat je je wasbak ermee in tweeën kunt hakken.

 4. jack schreef:

  Met een sexspeeltje kan je niet worden aangehouden voor wapenbezit. Toch kan deze als knuppel worden ingezet. Vandaag de dag toch een aanrader op ieders nacht kastje.

 5. johnny schreef:

  Yes yes yes, heb hem vandaag ontvangen. Gaaf ding en lekker zwaar. Bewaar hem voor onder de kerstboom voor mijn vrouw. Ziet er zo sjiek uit. Ben beniewd of ik het zo lang kan bewaren. Bedankt nog he. ;-)

 6. hoordemerel schreef:

  Echt meen je dat, vindt je de gekke geluidjes een nadeel? Ik vind dit juist het meest mooie sappige geluid wat ik ooit van mezelf heb gehoord. Ik wist niet dat ik dit geluid in me had. Dit wil ik van mezelf horen. Ik zwijg steeds meer. Ik voel me op en top vrouw door mijn soppende geluid. Hoe meer hoe beter, vinden wij dan he ;-) Ik ben zo lyrisch over de Njoy Pure Wand. Dit is voor mij nummer een. Ik ga hem vererven, hij gaat niet mee in mijn graf. Moest even twijfelen. Zou jammer zijn voor al die vrouwen na mij. Koop hem. Red jezelf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.