VLOG: CLITORAL PUMP

Het liefst zou ik van elk seksspeeltje dat ik review ook een filmpje maken, maar ja, ook al lijken mijn filmpjes totaal ongeorganiseerd en ongestructureerd, toch gaat er wel wat tijd in zitten (al neem ik ze in 1 take op)! Maar… er zit ook veel liefde in en ik heb plenty liefde te vergeven! Niet echt voor het seksspeeltje in deze vlog overigens, want OH LORD, BABY JESUS, wat een debiel apparaat. Wil je m’n geschreven review nog eens lezen? Kan: SEKSTOY REVIEW #359: CLITORAL PUMP. Maar ik geef je zowel in de vlog als in m’n review een bindend negatief koopadvies!

DE CLITORAL PUMP IS HIER TE KOOP (€ 55,96) >> (maar kies daar maar lekker wat beters uit)

 

Wil je mij gelukkig maken?

Maar alles, alles kan een mens gelukkig maken, een zingende merel, een klik op een link, een vers kopje thee!!!!!! Wanneer je een seksspeeltje koopt, nu of ooit (of een ander product via Bol.com), dan zou je me écht heel erg helpen als je dat doet via een linkje via mijn site! Ik krijg een klein percentage en het kost jou helemaal niks! Daarnaast is het ook nog eens volledig anoniem, dus ik krijg nooit te weten wat je hebt gekocht! Hierdoor help je mij en deze site draaiende te houden! Ik ben je daarvoor heel erg dankbaar en je verdient 100 kusjes en 100 karmapunten!

Easytoys.nl

Maanzin.nl

Bol.com

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Christineleduc.nl

Bdsmstore.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.