BLIJF MAAGD! BELOOF HET JE VADER! PURITY BALLS

Mijn mond viel open van verbazing toen ik voor het eerst hoorde over de ‘Purity Balls’ in Amerika. Op deze bals (met de ‘bal’ van balzaal dus) beloven meisjes aan hun vader maagd te blijven tot het huwelijk. En de vaders beloven op hun beurt de puurheid (dus maagdelijkheid) van hun dochters te beschermen. WTF! En deze feesten worden groots aangepakt, met baljurken en alles erop en eraan. Ieder jaar beloofd de dochter opnieuw aan haar vader haar maagdelijkheid te behouden. Deze Purity Balls worden voornamelijk bezocht door strenge Christenen. Check deze documentaire (er worden honderden van dit soort bals gegeven per jaar in Amerika)!

Dochter aan vader: “I adore being your daughter, when you spend time with me, you make me feel like a beautiful princess.”
Vader aan dochter: “My prayer for you is that God will bring you a young man, a young man who will have a heart like many of the men on this evening, a man of integrity, with whom you can join together, have bunches of little kids of your own.”

Sommige van deze meisjes dragen ook een Purity Ring aan hun ringvinger. Op de ring staat vaak een tekst als; True Love Waits. Deze ring wordt aan de linkerhand gedragen totdat de ring vervangen wordt door een trouwring. Veel tieners op Amerikaanse middelbare scholen dragen trouwens ook zo’n ring (op sommige scholen wordt zelfs van een rage gesproken), al is het dragen van zo’n ring (of het uitspreken van bepaalde geloften tegen je vader) geen garantie om écht als maagd het huwelijk in te gaan. Hormonen doen uiteindelijk toch hun ding en veel meiden hebben seks voordat ze trouwen. En omdat deze meiden zo bezig waren met het niet hebben van seks vergeten ze een condoom te gebruiken, waardoor ze uiteindelijk een kind krijgen voordat ze überhaupt getrouwd zijn. Lekker dan. In plaats van maagdelijkheid zo belangrijk te maken, zouden de Amerikaanse ouders hun tijd en energie beter kunnen steken in een goede en eerlijke voorlichting (en misschien leren ze daar zelf ook nog wat van).

Neem voor de gein eens een kijkje op www.purityball.com voor informatie over dit soort ‘feesten’. Amazing!

 

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Marjan schreef:

  Erg is dat he? Ze leren dus die meisjes alleen maar hoe belangrijk maagdelijkheid is, ze leren ze niets over voorbehoedmiddelen of over hoe je lichaam werkt of allerlei andere (in mijn ogen) veel belangrijkere dingen…. Tja en dan is zo’n meisje ineens toch zwanger…
  Voorkomen is beter dan genezen, zou ik zeggen….. ergens is het diep triest…

 2. Stijn schreef:

  Die combinatie met het woord ‘balls’ deed me toch even andere dingen vermoeden.

  • Vincent schreef:

   Warom de maagdelijkheid aan de vader toevertrouwen. Moet hij zijn dochter daar fysiek voor beschermen? Een tiener jongen kan hij hard tegen de “ballen” schoppen, moeders doen dat niet.
   Ik weet er alles van met mijn 16 jarige zoon, verliefd op een mormoonse christelijke meisje van 14 jaar. Zij kon niet van hem afblijven, mooie boy met blauwe ogen en lang atletisch lijf. Op die leeftijd Is mijn zoon al een volwassen man met een groot geslachtsdeel. Je begint te vrijen naakt in bed en je gaat steeds verder, want meisjes zijn nieuwsgierig en nat van onder.
   Je zoon spreekt een keer af bij haar thuis vanwege het tweepersoonsbed. Ze vraagt hem haar te ontmaagden en hij geil.
   Mijn zoon ligt haar te bereiden eerst voorzichtig met zijn lange penis in haar vagina. Dan komt het harde werk om haar een orgasme te bezorgen. Het bed kraakte en bonkte op de houten zolder vloer. Opeens stond een mormoonse man haar vader bij het bed. Hij helemaal over de rooie en trok mijn naakte zoon naar een kamertje ernaast. Hij had de nog harde penis in vol ornaat in zijn hand en een andere bij zijn keel. En schreeuwde dat hij zijn lid zou afsnijden met en met die daar lag. Mijn zoon kreeg geen adem en het geluk Is hij begon spontaan te ejaculeren van angst. De man een godsdienst waanzinnige sloeg mijn zoon in het gezicht met de mededeling.. Jij hoeren zoon heb mij onrein gemaakt met zaad van een man. Ik moet me nu wassen als in leviticus 15 bijbel. Mijn zoon begreep die bullshit van hem niet maar hij vlucht weg naakt gelukkig in het donker naar ons huis. Tegen de vader van het meisje Is aangifte gedaan van buitensporig mishandeling. Hij beweerde dat zijn dochter door ons zoon verkracht Is geworden en dat hij daarom mijn zoon wou gaan castreren. Meisje hield haar mond en mijn zoon kan een straf uit zitten dankzij zedenrecherche. Reden geen toestemming gegeven voor geslachtsgemeenschap door vader. Dit is Nederland.

   • Luna schreef:

    Ehm… ehm… ik weet niet zo goed wat ik moet zeggen! Maar je verhaal klinkt eerder als een (jouw) geile fantasie dan een waargebeurd verhaal :-)

 3. Leroy Davids schreef:

  Amazing story en ik believe you dat er extreme christen types daar rondlopen. Die protect het liefst de van meisjes voor defloration. met Guns en bullets. Tiener jongens worden in de States vaak convicted als Sex crime offenders. Daar ze de virginity gestolen hebben en meteen als rape gezien. Een innocent sex night ends in 2 jaar prison. Heb 27 jaar live in Utah en ken de Amish of mormon sektes. Protect hun daughters met de vuist, guns en ja cock cutting als je echt pech hebt. No mercy no sorry, je hebt als lover van hun cristan girls illegaal hun huis privacy rules overtreden.
  De kid in de story had good luck. Do not fuck anders I hurt you bad by daddy.
  The Bible ken ik een beetje in het boek Leviticus. Als een man in contact komt met semen is hij direct dirty en shall wash zijn body. Lucky son dat hij van angst deed ejaculeren. Zie je ook bij criminal guys in prison voor death sentence die met een last erection hanged by rope . Hun underwear wet met last sperma shoot of fear. Fuck only horny boy als je permission hebt van de parents anders je bent in trouble.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.