SEX TOY TEST #94: HITACHI MANGASM – OPZETSTUK

Naam: Hitachi ManGasm – opzetstuk
Producent: Wand Essentials
Prijs: € 34,95
Waar te koop: Bol.com
Formaat: 210x mm lang, 70 mm breed
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Het verkooppraatje: ‘Met dit opzetstuk wordt de Hitachi Magic Wand in een handomdraai geschikt gemaakt voor hem en kan ook hij de krachtige stimulatie ervaren die menig vrouw al tot hemelse extase heeft gedreven.’
Is dat ook zo? Hell no.
Aantal punten: 1/10

mangasm

De Hitachi Magic Wand (of de European Magic Wand) is bij voorbaat een sekstoy voor vrouwen. De extreme trillingen zijn vooral bedoeld voor háár genot (en voor hem is het misschien leuk om naar te kijken). Alleen is zo’n Hitachi nogal duur (toch zeker meer dan 100 euro). Door verschillende opzetstukken aan te schaffen kun je de Hitachi in enkele seconden veranderen in een vibrator (nog steeds voor haar), een soort Tarzan (nog steeds voor haar) of een G-spot-verwenner (ook nog steeds voor haar). Maar…

Er is een ook opzetstuk speciaal voor mannen. Het Hitachi ManGasm opzetstuk. Mooi, zullen de meeste mannen denken. Dan koop ik voor haar zo’n extreem dure Hitachi en dan doe ik er voor mezelf zo’n opzetstuk bij, dan heb ik er ook nog wat aan. Not dus. Het Hitachi ManGasm opzetstuk is by far het meest bullshit opzetstuk dat er voor de Hitachi te vinden is.

De ManGasm is behoorlijk flubberig

De ManGasm is gemaakt van TPE een hoogwaardige en veilig materiaal met rubberachtige eigenschappen. Dit is hypoallergeen, niet poreus, reukloos, hygiënisch en makkelijk schoon te maken. Het ruikt alleen vreselijk chemisch en trekt ook ongelooflijk veel stof aan (of ik heb gewoon een heel stoffige slaapkamer, dat kan ook nog, maar nadat ik dit speeltje uit de verpakking had gehaald leek elk stofje dat er in de slaapkamer te vinden was op de Man Gasm te gaan zitten). Het is een enorm ‘flubberig’ speeltje, je kan ‘m met gemak uitrekken tot een centimetertje of 40. Je kunt ‘m trouwens ook gemakkelijk kapot trekken.

Geil is iets heeeeeeeel anders

Wanneer je de ManGasm op de Hitachi plaatst, valt de top steeds om. Je kan nu nog zo’n keiharde pik hebben, met je pik nu in de ManGasm schuiven ben je wel even bezig en eigenlijk gaat dit in je eentje niet lukken. Wij hadden 4 handen nodig om het geheel startklaar te maken. Ik zat met de Hitachi in m’n handen en de verkering hield de ManGasm op z’n plek. Het spreekt voor zich dat dit zo ontzettend niet-geil is, zo ontzettend niet-handig, dat de lust je snel vergaat. En dan kunnen al die wijvenblaadjes wel praten over dat pret in bed zo ontzettend belangrijk is en dat is waarschijnlijk ook zo, maar als je bijna op je net gewassen hoeslaken piest van het lachen, dan kun je daarna beter een paar aflevering van South Park gaan kijken, want echt passioneel gaat het niet meer worden.

mangasm 2

De ManGasm is dus een vreselijk onhandig opzetstuk. Je zit met een handneukertje om je lul, maar je moet ook nog die Hitachi vasthouden en dat schiet gewoon niet op. Misschien dat er mannen zijn die het wel geil vinden om trillingen op hun eikel te krijgen, maar volgens mij hebben de meeste mannen wrijving nodig om tot een orgasme te komen. En om die wrijving te bereiken met de Hitachi inclusief Man Gasm-opzetstuk moet je je in rare bochten wringen.

Wat hebben we hiervan geleerd? De Hitachi is een speeltje voor vrouwen. Van mij dus! Mine! Mine! Mine! De verkering mag ‘m vasthouden om tegen mijn clitoris te houden, maar hij moet er zelf niet mee gaan experimenteren.

HET HITACHI MAN GASM-OPSTUK IS HIER TE KOOP (€ 34,95) »

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.