BOY TOY REVIEW #178: MEN’S PLEASURE WAND (PROSTAAT SPEELTJE)

Testman J.T. testte een prostaat speeltje en daar had hij z’n handen vol aan. Een product uit de categorie ‘bijna-yukiyuki’! Dankjewel weer J.T.!

Naam: Men’s Pleasure Wand
Producent: Doc Johnson
Prijs: € 34,95
Formaat: 14 cm X 7 cm x 1,5-2 cm
Waar te koop: Bol.com
Batterijen/oplaadbaar: 2 x AA-batterij (niet inbegrepen)
Het verkooppraatje: ‘Dankzij de prostaat massager DJ Men Pleasure Wand worden je hoogtepunten intenser, dieper en duren ze langer. De massager is zo vormgegeven dat hij precies de gevoeligste plekken stimuleert.’
Is dat ook zo: In theorie wel ja, maar…
Score: 3

menspleasurewand

Bij het openmaken van wederom een nieuw testpakket dat Luna mij toestuurde, viel mij deze Men’s Pleasure Wand al gelijk op. Dit vanwege de goedkoop uitziende plastic haal-je-handen-open-verpakking.

Meestal is zo’n plastic verpakking een teken dat wat er in zit een yukiyuki-product is. En als er dan ook nog op staat dat de fabrikant Doc Johnson is, dan weet een kenner genoeg. Toch, onbevooroordeeld als wij hier bij Climaximaal.nl zijn, werd dit product onderworpen aan een grondige onafhankelijke test door mij.

docjohnsanaal

Zoals gezegd zit het product in een plastic doorschijnende verpakking waarop tal van kreten staan over de functionaliteit van de Men’s Pleasure Wand. Vaak compleet onleesbare tekst of pure onzin. Zo staat er een afbeelding op waarbij het gedeelte dat het perineum moet stimuleren hier het scrotum zou masseren. Dit terwijl duidelijk zichtbaar is dat dit apparaat niet in de buurt van het scrotum komt. Kennelijk heeft ontwerper niet echt kennis van anatomie van de man. Dit blijkt later trouwens desastreus te zijn voor dit ontwerp.

Processed with Moldiv

Okay, verpakking open (dit gaat wonderbaarlijk simpel, zonder mijn handen op te halen dit keer)! Binnenin vind ik de Men’s Pleasure Wand. Een L-vormig apparaat met daaraan een draadje waar de remote control aan zit. Geen handleiding. De prostaat massager is gemaakt van huidvriendelijke siliconen en is 100% waterdicht dus kan makkelijk onder de kraan (dit geldt NIET voor de afstandbediening die er aan bungelt, dus toch oppassen bij schoonmaken!!). Na een beetje puzzelen krijg ik de 2 AA-batterijen erin en geeft het apparaat een teken van leven. Wat mij direct opvalt is dat er geen bobbel of iets dergelijks onderaan de prostaat massager zit waarmee je sluitspier hem op zijn plaats kan houden… hmmm… dat voorspelt niet veel goeds.

Wat glijmiddel aangebracht en dan is het soepel inbrengen. Dit komt door compacte vorm (slechts 1,5 centimeter (vergelijkbaar met een dikke vinger). Maar dan, waar ik al bang voor was, floept hij er weer even makkelijk uit als dat hij er in gaat. Ook naar meerdere keren proberen en meerdere standjes; dat ding blijft niet zitten!!! Dan maar rigoureus het ding zelf op zijn plaats houden. Nu kan ik eindelijk de 4 trilstanden proberen. En, eerlijk is eerlijk, de minst harde voelt enigszins prettig. Maar echt ontspannen lig ik zo niet laat, staan dat ik er van kan genieten. Volgens mij heeft de ontwerper van dit ding vroeger niet opgelet bij biologie, anders had hij wel geweten dat deze vorm niet werkt.

Dus, ben je op zoek naar een prostaat massager, laat deze dan vooral liggen. Daarbij komt ook nog eens dat hij € 29,95 kost en dat vind ik best een fors bedrag voor iets dat aantoonbaar fout ontworpen is. Toch 3 punten omdat hij even, heel even, een prettig gevoel gaf.

DE MEN’S PLEASURE WAND IS HIER TE KOOP (€ 29,95) >>

p.s. Zoek je een goede en geile prostaatstimulator? Denk dan eens aan de Progasm Ice van Aneros (de review van J.T. vind je HIER). Aneros is trouwens sowieso een goed merk als je aan mannenspeeltjes denkt.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.