SEKS TOY TEST #144: THE CHAMPION VIBRATOR

Dit seksspeeltje is helaas niet meer te koop! Maar neem eens een kijkje bij mijn LUNA’S TOP 10 BESTE SEXTOYS ALLERTIJDEN, daar staat vast wel iets goed en geils voor je tussen! Of ga meteen naar Easytoys.nl, de grootste online sexshop van Nederland met een ontzettend uitgebreid assortiment aan sextoys!

Naam: The Champion, a powerful vibrator
Producent: Shots Toys
Prijs: € 28,95
Formaat: 120 mm x 22 mm
Batterijen/oplaadbaar: 4 x LR44 batterijen
Het verkooppraatje: ‘Tegelijk de g-spot en de clitoris stimuleren? Het kan met de The Champion vibrator!’
Is dat ook zo: HAHAHAHA! Dat kan dus NIET!
Score: 2

thechampion2

Van dit soort speeltjes moet ik heel hard zuchten. ZUCHT! Het is een bullet-vibrator (hij is dus echt heel klein) in een apart jasje. Een jasje waarmee je, volgens het promotiepraatje zowel je G-spot als je clitoris tegelijkertijd zou moeten kunnen stimuleren, maar sorry, laat me niet lachen! HAHAHAHA!

Je G-spot bevindt zich ongeveer wijsvingerdiep in je vagina. Dat is zo’n 7 tot 8 centimeter. De 2 flapjes van dit speeltje zijn 4 centimeter lang, dus; you do the math! Gaat nooit lukken. In ieder geval niet tegelijkertijd met het stimuleren van je clitoris. Dus… zoek je een speeltje dat tegelijkertijd je G-spot als je clitoris stimuleert, koop dan gewoon een goede duo-vibrator, zoals de LELO Ina of de G4 Paul van Fun Factory, maar als je dat te duur vindt, koop dan deze yukiyuki-Tarzan voor € 24,95! Die is goedkoper dan deze ‘champion’ en stimuleert daadwerkelijk je G-spot en clitoris tegelijkertijd. Hij valt misschien na een paar weken gebruik van ellende uit elkaar, maar hij is in die tijd tenminste WEL op de goede plekjes gekomen!!

championvibrator1

Ik heb trouwens, serieus, een kwartier met deze ‘Champion’ tussen m’n benen (dus tussen m’n schaamlippen) gezeten terwijl ik deze review aan het schrijven was. Ik voelde niks. Ja, okay, wel wat gekietel, maar niks geils, niks opwindend, niks dat mij afleidde van het feit dat ik met een stukje voor dit blog bezig was. En dat is nogal een slecht teken. Dit speeltje trilt zelfs zo hoog en snerpend (en je wil dus graag DIEPE trillingen) dat ik ervan moest plassen. Ook dat is geen goed teken.

Een pocket rocket (of iets vergelijkbaars) kun je tenminste nog precies OP je klit positioneren, zodat daar de trillingen terechtkomen. Dit flubberdingetje trilt al zwaar onvoldoende qua trillingen, maar is ook nog eens heel erg moeilijk op de goede plekjes te richten, omdat die 2 flapjes dus heel erg buigzaam zijn. Daarnaast worden de trillingen van de bullet niet goed doorgegeven aan de flapjes, dus daar lig je dan; met een mini-versie van de G-vibe tussen je benen. En die G-vibe vond ik al niet zo heel erg denderend. Conclusie: deze ‘Champion’ is dus helemaal geen kampioen. Gewoon niet kopen dus. Deze pocket rocket en doet waarschijnlijk precies hetzelfde als deze ‘champion’, maar dan dus bijna 25 euro goedkoper (want kost € 4,95).

Deze ‘champion’ krijgt overigens geen 1, maar een 2, omdat hij wél van een goed materiaal is gemaakt (volgens de verpakking phtalaten-vrij), lekker aanvoelt en met 1 druk op de knop aan of uit gaat. Maar ja, die kwaliteiten kunnen de de slechte trillingen en slechte vorm dus echt niet redden.

DE CHAMPION VIBRATOR IS NIET MEER TE KOOP >>

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Renske schreef:

    Hee Luna,
    T mag wel eens gezegd worden hoe ongelofelijk blij ik altijd van je stukjes word. Soms zit ik bijna hardop te lachen :’) Daarnaast is t handig om te weten wat wel en niet werkt.
    Keep up the good work!
    Xoxo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.