VIND IK GEIL (SFW) (JA, ECHT!!!) (IETS MET RUGBY)

Oooooooh, ik ben zo blij dat momenteel het WK rugby wordt uitgezonden op tv! Waar bij voetbal de getatoeëerde mannen zich bij bosjes als mietjes op de grond laten vallen, want au, de ene heeft de ander per ongeluk een heel klein beetje pootje gehaakt, daar gaan de rugby-mannen door! Er wordt gebeukt, geduwd en als je valt, dan sta je op. Simpel. Er wordt pas gestopt als het bloed eruit spuit! GAAAAAAAN!!!!

En het volkslied wordt niet een beetje meegelispeld zoals bij voetbal, neen, het volkslied zing je mee, want je hebt respect voor je land! Voor je roots, voor je cultuur, voor je team!!! Hakkkkkaaaaaaa! Okay, ik sla ietwat door, maar ik mag er dus heel erg graag naar kijken, naar rugbyende mannen. En dan vooral naar de All Blacks, het team van Nieuw Zeeland (die brede lijven, die baarden, oh, sowieso, mannen met veel haar, meer, meer, meer!!!). Maar vooral de traditionele Haka die ze voor iedere wedstrijd uitvoeren is groot favoriet! Check dit filmpje (de dans begint bij 45 seconden).

Een paar maanden geleden mocht een Viva-meisje niet zeggen dat donkere mannen beter kunnen dansen dan blanke mannen (klik), want stigmatiserend, maar mag ik dan wel zeggen dat de Haka de enige ‘dans’ is waar blanke mannen het ENORM leuk op doen? En als ik zeg ‘enorm’ dan bedoel ik dat ik er enorm geil van word. Dat machismo!! Oh, wow!!! Zucht en zwijmel. Kan ik de hele dag naar kijken.

p.s. 1: Mijn man heeft aanstaande dinsdag zijn eerste rugby-training. En nee, dat heb ik ‘m echt niet ingefluisterd.

p.s. 2:  In het kader van de interactie (en in het kader van de LELO Loki die je kunt winnen) wilde ik graag afsluiten met een vraag, want dat zie je wel vaker bij blogs die meer reacties willen (nodig hebben)! Welke sport vind jij leuk, geil, sexy? Zo vind ik de lichamen van zwemmers ook nog wel heel lekker, zo van een afstandje dan, maar die zijn helemaal gladgeschoren en daar gaat het dus bij mij helemaal mis.

Dit vind je misschien ook leuk...

26 reacties

 1. Brigit schreef:

  Uhmm.. Ik weet niet zo goed. Maar zeker geen darters! Geen wielrenners (gekke lichaamsverhoudingen), geen jockys (te klein).. and so on.

 2. J.T. schreef:

  “wou ik graag” ….. “wou” ?? haha
  nouja, dan wou ik graag het volgende doorgeven:, doe mij maar dames beach volleybal!!

 3. Bart schreef:

  Voor mij is er een duidelijke favoriet, dames hockey. Erg fijn hoe de dames er uitzien met hun rokjes. Bovendien zijn deze vrouwen wel met een duidelijk getraind lichaam nog steeds niet extreem dun te noemen. Iets waar het met beach volleybal bij mij mis gaat.

 4. J.T. schreef:

  @bart, jammer alleen dat er zo velen het met elkaar doen ipv met het nadere gesl8 ;-)

 5. alx schreef:

  Geef mij maar een klimmer ;) ! Zelfs de vrouwelijke klimmers mogen er best zijn !

 6. linda schreef:

  RUGBY natuurlijk! En inderdaad, the All Blacks. Haka Ka Mate, lekker!!!

  • Luna schreef:

   Zalig!!! Ik ben nooit zo snel van het ‘Jesus wat een geile man op televisie’, maar bij rugby… hmmm… oh, en bij James Deen, maar die is niet zozeer lekker of geil qua lichaam, maar meer qua doen… oh God! Ik zie nu allerlei combinaties voor me…

 7. Robert schreef:

  Doe mij maar poolbiljarten, ik hou wel van vrouwen die goed overweg kunnen met een harde stok en ballen

 8. Edwin schreef:

  Ik ben het helemaal met J.T. eens ! dames beach volleybal.
  En ook een beetje yoga, fitness, jogging voor dames dan he.:)

 9. Patricia schreef:

  Ik denk wielrenners, heerlijke benen en billen en een super conditie. En vaak weinig lichaamsbeharing :P

 10. Anna schreef:

  Wat als ik nu zeg Ultimate… De ene keer geeky, andere keer weer gespierd… En er zijn zelfs combo’s ;) *kwijl

 11. Maaike schreef:

  haha ik ben het helemaal met je eens Luna! Mijn vriend volgt ook het WK rugby en inderdaad veel beter om naar te kijken dan voetbal. Boksers (de zwaargewichten bedoel ik dan) vind ik trouwens ook erg sexy.:)

 12. Drikus W schreef:

  Zoals eerder hier genoemd… dames beach volleybal.
  Niet echt origineel, maar het is nu eenmaal de meest sexy sport voor dames

 13. A! schreef:

  Hoi!
  Sporters, moet ik even over nadenken…
  Doe maar een bosbouwer? Kan dat ook? Veel frisse lucht, sterk maar niet raar gespierd? Gewoon per ongeluk goodlooking, altijd beter dan een geschoren of/en ingevette ‘narcist’..
  Een denk sporter? Heeft misschien wat meer tijd over…

 14. Lisa schreef:

  Zucht… Rugby, bestaat er een mannelijkere sport dan dit? MAN MAN MAN wat is dat sexy zeg, ik begrijp je volkomen luna!

 15. nikki schreef:

  Hmmm….
  Hoewel ze voor 95% gehuld zijn in leer (prrrr leer) doen voor mij motorcoureurs het wel!
  Je ziet weinig van het lichaam, maar toch. Mij doet het wel wat !
  Vooral kijk ik dan graag naar de Isles of Men, dat zijn pas mannen met stalen ballen. Of compleet gestoorde, het is maar niet hoe je het wilt bekijken. Verder vind ik mannen in strakke broekjes wel heel leuk ! Ik ben gek op billetjes, dus zo’n wielrennersbroekje maakt mijn dag wel weer goed.

  • Luna schreef:

   Oh echt??? Hahaha, zo grappig eigenlijk dit allemaal… want ik vind strakke broekjes dus echt helemaal niks… doe mij maar een wijde joggingbroek zonder ondergoed :-)

 16. jo schreef:

  Oehh ja. Ik ben zelf opgegroeid bij het rugby en helaas moet je als vrouw tegen heel wat vooroordelen opboxen daar, maar de mannen.. Hmm.. Echte oermannen! En dat er bij de amateurs vaak een buikje aan zit interesseert mij niet zoveel :)
  Veel plezier gewenst aan je man, hij gaat het vast heel gaaf vinden!

 17. ocliw schreef:

  100, 200, 400 m sprint dames. De beste billen, vol en rond en die benen heerlijk!

 18. Heidi Sour schreef:

  Ok, de rugby heren deden het ook voor mij ;) Ik lees morgen wel verder op je site, nu is het bedtijd ;)

 19. Ankie schreef:

  Sport? Bah…. Ik zoek nog een leuke houthakker met een knus huisje, met een haard, en een schapevachtje en en…. ;)

 20. Ankie schreef:

  Niet de man met een schapevachtje. Een schapenvachtje voor de haard. Met de man. Niiice. ;) :P

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.