BOY TOY REVIEW #121: FLESHLIGHT FLIGHT INSTRUCTOR

Deze review is niet geschreven door mij, maar door testman J.T.! Ik interviewde hem ooit voor een ‘IN HET NACHTKASTJE VAN…’ en omdat hij erg veel ervaring heeft met diverse mannenspeeltjes heb ik hem gevraagd om af en toe een review voor deze site te schrijven. En dat wilde hij wel! Heb je zelf ervaring met mannenspeeltjes? Wat is goed? Wat niet? Waarom? Wat vinden vrouwen ervan als hun partner af en toe zo’n mannenspeeltje gebruikt? Ik lees het graag in de comments!

Naam: Flight Instructor
Producent: Fleshlight
Prijs: € 59,95
Formaat: 203 mm, invoerbare lengte 154 mm
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Het verkooppraatje: ‘Met deze slanke, compacte versie van het #1 verkopende mannelijke seksspeeltje in de wereld kun je vliegen in stijl, terwijl je tegelijkertijd je uithoudingsvermogen verbetert.’
Is dat ook zo? Vast wel, maar ik zou het niet tegelijkertijd doen….
Score 7/10

fleshlight flight

Eindelijk weet ik hoe Luna zich moet voelen als ze weer een doos van 1 van haar mannetjes krijgt toegestuurd. Afgelopen week kreeg ik namelijk een doos(je) van Luna met 2 producten om te reviewen. Naast de hieronder beschreven Fleshlight Flight Instructor ontving ik tevens een Naughty Boy.

De Fleshlight Flight Instructor helpt je met je ‘stamina’

Maar eerst de Fleshlight Flight Instructor. De Fleshlight valt in de categorie masturbatoren. Ook bekend als nepkutjes. Je hebt ze in verschillende verschijningsvormen (Fleshlight is bekend geworden vanwege de vorm van een zaklamp, vandaar het ‘light’ in de naam). Vaak zijn ze hard plastic van buiten en van binnen hebben ze een softe siliconen inlay. De ingang voor de penis kan diverse vormen hebben als een mond, kont of kut, al naar gelang de smaak van de man. Van binnen zit er een bepaald patroon van knopjes, ribbeltjes, lijntjes, puntjes of stekeltjes in die het echte gevoel moeten nabootsen of er juist op gericht zijn om extra te stimuleren. Zo is deze ‘stamina-trainer’ van binnen voorzien van allemaal bobbeltjes die je ‘voortdurend naar duizelingwekkende hoogtes’ zouden moeten brengen. Stamina-trainer? Kort gezegd betekent ‘stamina’ hoe lang jij het als man uit kunt houden in bed. En bij Fleshlight stellen ze dat je je stamina kunt trainen door hun producten daarvoor (vaak) te gebruiken. Daar zal zeker een kern van waarheid in zitten, maar persoonlijk geloof ik meer in Tantra-technieken als ademhaling en PC-spier training. Enfin, die claim zal ik verder buiten beschouwing laten.

Needless to say: een man kan een masturbator solo gebruiken, maar als koppel kun je hem ook inzetten bij een lekkere vrijpartij (voor als bijvoorbeeld de dame wat minder zin heeft, of genoeg heeft gehad).

Mét zuigeffect

Ik ben bekend met de originele Fleshlight (die in de vorm van een zaklamp dus) en ik ben aangenaam verrast door de vorm en de compactheid van de Fleshlight Flight Instructor. In feite is deze Flight Instructor een compacte versie van de Fleshlight Stamina Training-unit. Ik kreeg de witte versie (er is ook een zwarte te koop, met andere ribbels van binnen) en ik moet toegeven, hij zou niet op mijn nachtkastje misstaan. Dat is met de originele Fleshlight wel anders. De Flight Instructor wordt geleverd met een zakje glijmiddel (aan te bevelen!!), maar zonder handleiding. Het is echter wel handig om te weten dat je de dop aan de bovenkant half open moet draaien om de lucht te kunnen laten ontsnappen. Doe je dat namelijk niet, dan druk je bij de eerste ‘stoot’ alle lucht weg en zuigt de masturbator zich min of meer vacuüm om je pik. Om dan nog lekker op en neer te bewegen in het nepkutje wordt bijzonder lastig. Wat goed is bij deze Fleshlight Flight is dat je, door de dop verder open of dicht te draaien, de hoeveelheid lucht die kan ontsnappen en weer toe kan stromen kan doseren. Hierdoor kun je enig zuigeffect nabootsen.

fleshlight flight binnenkant

Grootste (of kleinste) minpunt is tevens is deze compactheid. Ik vind het met dergelijk product heerlijk om diep door te stoten; beschik je echter over groter gereedschap dan, zeg 15,5 cm, dan duw je wel tegen de deksel aan. Dit probleem heb je dus niet als je alleen het topje masseert.

Ik heb de Fleshlight Flight Stimulator nu een paar keer getest en als ik heel eerlijk ben vind ik het gebruikte materiaal wat te soft. De knopjes aan de binnenkant zijn daardoor voor mij te weinig voelbaar (misschien moet je pik daar dikker dan gemiddeld voor zijn?). Dit neemt echter niet weg dat je er tot een heerlijk hoogtepunt mee kunt komen. Oh nee, ik moet juist steeds op tijd stoppen om mijn stamina te trainen!!! Not! Als echte onderzoeker heb ik hem ook zij-aan-zij getest met mijn favoriete masturbator (zeg maar wat de Europe Magic Wand voor Luna is): de Tenga Flip Hole. En hier kan hij toch niet aan tippen. Ook met de Tenga Flip Hole kan ik mijn stamina trainen (gewoon paar keer op tijd stoppen) en ook deze is compact. Alleen met deze laatste kan ik de druk en daardoor het gevoel variëren en dat is wel heel erg prettig.

fleshlight flight 2

Goed schoonmaken is wel belangrijk!

Deze Fleshlight Flight Instructor kun je inderdaad, zoals het verkooppraatje vermeld, overal gebruiken (behalve onder water misschien; dan neemt de glijcapaciteit van glijmiddel op waterbasis dramatisch snel af). Na het hoogtepunt even de dop dicht draaien en thuis schoon spoelen met lauwwarm water. Daarna haal je de sleeve eruit en laat je ‘m door en door drogen. Ook (nog een minpuntje) moet je de binnenkant van het plastic omhulsel helemaal droog maken (door de ribbeltjes blijft er snel water achter). Want als je de binnenkant niet goed laat drogen is het wachten op schimmel. En wie wil er nu een nepkut met schimmel?

Al met al is deze Fleshlight Flight Instructor zeker een goede masturbator die het werk gegarandeerd gedaan krijgt. Als compactheid, design je ding zijn en je niet teveel geld wil besteden is dit zeker een goede keuze. Heb je iets meer te besteden en maakt uiterlijk en prijs je minder uit, dan zou ik een Fleshlight ‘original’ of een Tenga Flip Hole aanschaffen.

DE FLESHLIGHT FLIGHT INSTRUCTOR IS HIER TE KOOP (€ 59,95) >>

 

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. Arie schreef:

  Leuk dat er nu ook “mannen” reviews op Climaximaal komen +1!

  Zelf heb ik wel wat ervaring met verschillende Fleshlights.
  Zoals je al zegt zijn er de vagina/kontgat varianten.. hier merk je in praktijk dus weinig verschil tussen behalve wat het oog je doet. Alleen de binnenkant doet nog wel wat anders, ribbels/bobbels/glad/randen..

  Onderhoud is en blijft groot nadeel, goed doorspelen en los halen en dan ergens laten drogen is echt nodig. Als hij droog is kan je ‘m (protip) een beetje poederen met gewoon huis tuin en keuken maisena. Dat neemt de vocht op en dan blijft hij in top conditie. Bij het volgende gebruik merk je hier niets van als je wat glijmiddel er bij doet.

  (Luna, zoek je mogelijk nog op het nachtkastje van … kandidaten?)

 2. maurice schreef:

  hoelang moet je hem den wel niet laten drogen? 2 dagen?

  mvg.maurice

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.