ER IS ER 1 JARIG, HOERA, HOERA!

climaximaaljarig

Zondag 17 november ben ik jarig! En wie jarig is… trakteert! Hoe dan? Met de code ‘HOERA’ krijg je t/m zondag 10% korting op alle producten die je bestelt bij www.maanzin.nl… Maar… dat is nog niet alles! Onder alle bestellingen (t/m dus zondag 17 november) verloot ik een… EUROPE MAGIC WAND! Ja… dat  lees je goed! Een EUROPE MAGIC WAND t.w.v. € 119,90!! Mijn favoriete seksspeeltje dus! Het vrouwtje uit Denemarken dat de promotie doet voor de Europe Magic Wand stuurde mij een spiksplinternieuw exemplaar om onder 1 van jullie te verloten, maar daar moet je dus wel iets voor doen! Bestel iets leuks voor jezelf (of voor een ander) bij www.maanzin.nl (sowieso geen straf) en maandag maak ik de winnaar of winnares bekend! Hoera!

Ik heb uit de bestellingen geheel random een winnaar getrokken en dat is K. van de W. uit Groningen! De Europe Magic Wand is al ingepakt en ik breng ‘m morgen naar de post! Ik hoef niet te hopen dat je er blij mee bent, want dat weet ik gewoon zeker! Heel veel plezier ermee (en je mag me altijd een recensie sturen).

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. N.T. schreef:

  Gefeliciteerd!!

 2. Hot Stuff schreef:

  Gefeliciteerd!!

 3. JT schreef:

  Happy B-Day Luun!

 4. jp schreef:

  Gefeliciteerd ! Jammer genoeg zijn de we-vibe salsa en tango uitverkocht anders had ik een van die even gekocht…

 5. Lisa schreef:

  Wieb wieb HOERA!
  Nog vele geile jaren! ;)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.