GOED NIEUWS OVER FUN FACTORY

FF_Banner_625x750_Luna_EN_v1
Bij Fun Factory weten ze hoe het moet! De laatste maanden blijven ze nieuwe seksspeeltjes op de markt brengen met de impact van een kanonskogel! Eigenlijk zijn AL hun nieuwste producten behoorlijk briljant, als je het mij vraagt (en jullie vragen het mij, anders zouden jullie hier niet meelezen) (en hun wat oudere producten trouwens ook). Omdat ik zo blij ben met Fun Factory en de meisjes van Fun Factory zo blij met mij, heb ik speciaal voor de lezers van Climaximaal.nl een TOPDEAL geregeld! Jullie krijgen, ALTIJD, 10% korting op een bestelling bij www.funfactory.com! Altijd? Yep, altijd! En… de verzendkosten zijn ook altijd gratis! Dus! Je hebt je speeltje niet de volgende dag binnen (maar binnen 2 tot 3 dagen), want ze moeten rechtstreeks uit Duitsland komen, maar als je bijvoorbeeld de Fun Factory Bi Stronic Fusion besteld (€ 169,90), dan scheelt dat toch € 16,99! Zeker het overwegen waard! Hoe krijg je die korting? Nou! Door de code ‘550004’ in te vullen. Deze code is gekoppeld aan mij (en dus deze site) en op deze manier houd ik er ook nog een kleine commissie aan over. Ik blij, jullie blij, Fun Factory blij. Leuker dan dit wordt het niet.

p.s. In m’n rechterkolom heb ik deze banner ook geplaatst, zodat je, als je in de toekomst iets wil bestellen, je de kortingscode ‘550004’ gemakkelijk terug kunt vinden!

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. ilipili schreef:

  Wat een superactie! En ook nog van mijn favo speeltjesfabriek :)

 2. Rosa schreef:

  Is inderdaad een super merk! ik kan de BiStronic Fusion ook aanbevelen. hihi….

 3. Esther schreef:

  Yesyesyes!!!!!

 4. Marjan schreef:

  Wat een Superactie! Goed gedaan Luna!
  Xx

 5. Patricia schreef:

  Goeie actie, scheelt toch weer !

 6. Maaike schreef:

  Jeee! Goed geregeld Luna!:)

 7. Birgit schreef:

  Oh nee toch!! Hem net gekocht via hotstuff!

 8. Angélique schreef:

  Tof, ik ben hier heel blij mee. Klasse!

 9. Olove schreef:

  Helemaal top !!! Mijn vrouw kan alleen niet kiezen. Ze wil ze allemaal. Wat is jullie advies voor onder de boom?

 10. Nienke schreef:

  He shit, net iets besteld… Maar ik heb nog wel meer speeltjes van Fun Factory op mn verlanglijstje staan, dus ik onthoud het zeker!

 11. Mrg schreef:

  Aha leuk dat ik dit ondekte! Nu moet ik net iets minder lang sparen voor eerste mijn fun factory speeltje. Dankje voor al je goede reviews! Ik ontdekte je site niet zo lang geleden maar ik ben alvast een werderkerende fan! :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.